המלצות!

Rapid נאור

New member
המלצות!

כולם פה שמתי לב תמיד ממליצים על שירים בעלי מסר ליריקס שעושים צמורמורות או שירי מסיבות לא שיש לי בעיה עם אף אחד מהם, להיפך.. אבל רציתי להמליץ על כמה שירים אחרים שירים עם פלואו. השירים שלדעתי יש להם את הפלואו הכי טוב, דברים שיכולים לשבור שיניים בניסיון לעשות אותם. ולא, אני לא הולך להמליץ על דברים שכולכם מכירים כבר כמו באסטה ריימז אאוטקסט ודאנג´ן פאמילי תודה. נתחיל כך: L And Esoteric feat. Vinnie Paz & Apathy - Speak Now7 רק בשביל הבית המעולה של אפאט´י Arsonists - Backdraft Arsonists - Venom דיברו כבר על החבר´ה האלה בעבר, איזה פלואו אלוהים Big Punisher - Beware Big Punisher - Twinz (Deep Cover 98) רק תשמעו את הקטע הראשון מהשיר twinz תבינו ישר למה הוא ראפר ענק. Blackalicious - Blazing Arrow - Blazing Arrow.mp3 מלך מלך!! זה מה שנקרא בית ב-one breath Blackalicious feat. Cut Chemist - Chemical Calisthenics פשוט ביצפר לפלואו, אין דרך אחרת להסביר את זה Blackalicious - Alphabetic Aerobics מדהים. ה"מ-א ועד ת" המקורי. ענקי פשוט Chino XL - Nunca להתענג איך הבן אדם הזה יכול לזרום CunninLynguists - 616 Rewind רק בשביל הבית הראשון של Tonedef כמעט כל דבר של Fu-Schnickens בעיקר Fu-Schnickens - Movie Scene בשביל הבית האחרון של צ´יפ (מדהים!!!) Fu-Schnickens - F.U. ´Dont Take It Personal´ - La Schmoove Fu-Schnickens - F.U. ´Dont Take It Personal´ - True Fuschnick Fu-Schnickens - Nervous Breakdown - Sneakin´ Up On Ya Fu-Schnickens - Nervous Breakdown - What´s Up Doc - (Can We Rock) (K-Cut´s Fat Trac Remix) רק בשביל הבתים של צ´יפ, ענקי!! J-Live - Them That´s Not מצויין גם סטוריטלינג חמוד ומשעשע בדרך Onyx feat. DMX - Shut Em Down אחחחח הבית של סטיקי אלוהים!! תענוג! The Last Emporer - Secret Wars Pt 1 למיטב זכרוני פלג המליץ עליו בעבר. גם סטורי טלינג מדהים (מציב דמויות קומיקס מול ראפרים) וגם פלואו ארוך ואכזרי Warlocks - The Wolf בשביל הבית הראשון, מצויין Warlocks - Special FX בשביל הבית השני של Tech-Rock ענקי! Will.I.Am - I Am בשביל ה-11 שניות האלה בין 2:08 ל2:19 עשה לי את השיר :) למי שיש עוד המלצות אני אשמח לשמוע נאור. נ.ב. למי שמעוניין את כל השירים הנ"ל יש בשרת שלי בערוץ היפ במירק

volatile

New member
אחלה המלצות נאורוס

מסכים עם כולם... וגם מקפיץ
בררררררררררררר קר!

TeeAnTee

New member
המלצות מצויינות!

שירי פלואו זה השירים שהכי כיף לשמוע לדעתי, לא צריך להתאמץ להבין את הליריקס והם לא משעממים למוות כי בד"כ ההפקות מצויינות והביצוע מדהים... הנה עוד כמה נחמדים... Organized Konfusion - Organized Konfusion (אומנם לא פלאו מפולא... אבל בשביל שנת 91 בכלל לא רע
) Extended Famm - Line Drop (כמו שאמרת טונדף ענק, אבל השיר הזה לדעתי יותר טוב מה Velocity שהמלצת עליו קודם, מדהים איך שככול שהביט נהיה יותר מהיר כך נהיה גם האמסי... משאיר אותך עם פה פעור). Fu-Schnickens - Ring The Alarm (דווקא על השיר הזה לא המלצת? לדעתי אחד הטובים שלא נדבר שזה חידוש של קלאסיקת ראגיי) Bone Thugs-N-Harmony - Pump, Pump (בון ענקיים, משהו מהאלבום החדש). Twista and Timberland-Who Am I (טויסטא אחד הראפרים ה-מהרים, שיר מהאלבום הראשון (והגרוע) של טימבה). Royce Da 5´9 feat. Twista - Lets Go (רויס התותח, וטויסטא בפזמון). Unknown Prophets - On And On תהנו!

Itai S

New member
-הולך להוריד את ההמלצות שלכם....

רק טל בחייאת תסביר לי מה הקטע עם Extended Famm - Line Drop
? מי אלה ואתה בטוח שזה לא פארודיה
....?

TeeAnTee

New member
חח לא אחי לא פארודיה

הדרופ ליין מסומפל משיר עם רוסי מאוד מוכר... באמת נשמע טיפה משעשע אבל נדיר (ד"א אני חייב תודה לפלג שגילה לי אותם)... ואת כ-ל המידע עליהם אתה יכול למצוא באתר הרשמי והמושקע שלהם.

or001

New member
שוב אני ממליץ על סאייאן:

Saian Supa Crew - Frottez les, Sortez les ועוד טונדף: הבית שלו (השני) בשיר Krs One ft. Tonedeff - Clear Em Out וגם ציטוט מתחילת הבית: "We got a million DMX´s, a thousand Jay-Z´s A hundred Eminem´s and two million Master P´s But I think for drastically, ´cause Tone Def always flow with originality, that´s the way it has to be." המילים של השיר

Gershenman

New member
עוד קצת...

אמממ פלואו ענק ביחס לזמנו- Kool G Rap ב The Symphony המפורסם פרעה מונץ´ ב Guerilla Monsoon Rap של טאליב קוואלי באסטה ריימס ב Scenario של A Tribe Called Quest..קטע חזק Swollen Members-New Details..שיר פלואו חזק צ´אלי טונה ב Sum Of Us של הJ-5,למרות שכמעט כל בית שלו הוא עם פלואו מטורף,זה מה שמתנגן ברקע עכשיו בביתי :) Nas-Doo Rags-פלואו מצויין,עם מסר מצויין Onyx-Raze It Up-דאאאאאאם איזו כניסה של סטיקי! NWA-Real Niggaz Don´t Die-לא רע,לא רע Demigoz-Sureshot Affair-פלואו מטורף של אפאטי בבית הראשון Demigodz-Captivate Deactivate-שיר מצויין,לApathy יש פה זרימה מצויינת, אבל מי שבאמת זורם מצויין פה הוא Open Mic שנותן פה קטע פלואו מטורףףףףףף סאבלימינל בבור ללא תחתית בהחלט ראוי להזכרה Nas-It Ain´t Hard To Tell-אהבתי... וזהו להיום

למעלה