אני מטופלת במסלול ציבורי באלישע. קול הוא המנהל של היחידה והוא זה שבפועל נותן את הפרוטוקול ולרוב עושה בדיקות אולטרסאונד והחזרות. את השאיבה בדרך כלל עושה רופא מומחה אחר לפי תורנות. לא הייתי אצלו בפרטי מעולם ויכול להיות ששם הוא אחר אבל הכי טוב שאני יכולה להגיד עליו זה שהוא מקצועי. זה לא שהוא לא נחמד אבל ממש אי אפשר לקרוא לו נחמד. יחד עם זאת הוא אחראי להריון שהביא לי את הבת שלי ולהריון הנוכחי שגורלו עדיין לא ברור. יש אמירות לפיהן המעבדה בביח חולים אחרים: בני ציון וכרמל טובה יותר .יכול להיות שזה נכון אבל עבורי במבחן התוצאה הבחירה באלישע הוכיחה את עצמה.
בפעם האחרונה הוא היה צריך לעשות לי שאיבה וביקשתי שהרופא הפרטי יעשה לי
הוא עשה את ההחזרה
אני ובעלי היינו עם מצב רוח טוב הוא חייך אבל לא הרבה לדבר מבחינת מקצועיות הוא סופר מקצועי .
גם שמו הולך לפניו
אגב שמחתי לשמוע שהצליח לך באלישע הייתי בivf ראשון שכשל ולא יודעת למה יצאתי בתחושה שמשהו קרה לעוברים ולא מספרים לי
לא יודעת מן הזייה כזאת
בפרטי את מגיעה דרך רופא פרטי כלומר את משלמת לו אני מניחה שגם עושה אצלו את המעקבים ואת השאיבה הוא עושה לך באלישע עם התחייבות של קופ"ח. בציבורי את מתקשרת לאלישע קובעת תור לקול שעובר על התיק הרפואי שלך ונותן לך פרוטוקול. את לא משלמת כלום רק צריכה לארגן התחייבות מקופ"ח אז התשלום הוא רק על טופס 17 כמו בכל ביח ציבורי.ואת בדיקות הדם והאולטרסאונד את עושה באלישע. בזמנו אמרתי שאני אתחיל ככה ובהתאם להתקדמות אעבור לרופא פרטי ואז נכנסתי להריון.