תשובות
ראשית, KCL הוא גוף בירוקרטי עם כללים משלו שמשתנים תדיר, המידע שאני וחברי הפורום יכולים לספק לך הוא מידע כללי. כמו כן קשה לפענח את המשמעות של מייל עליו את מדווחת, קורות חיים אקדמיים הם סטנדרטיים ודרישה שתחזור על עצמה, לכן רשמתי שלא יהיה רעיון רע להכין כאלה ואם אינך יודעת כיצד- תוכלי למצוא דוגמאות לכך באינטרנט.
אני לא מבין את השאלה שלך לגבי תחום המחקר שלו, אני מניח שהוא ביקש את קורות החיים שלך כי זה טופס יחסית סטנדרטי, תעודת זהות שכזו דרכה יוכל להכיר אותך, כך אני הייתי מגיב לבקשה לקורות חיים, אבל אולי הוא התכוון לכך שתספרי לו מעט על עצמך כדי שיוכל להשתמש במידע בהמלצתו. את בתכתובת איתו, אני בטוח שתוכלי לפענח את בקשתו.

לגבי המכתב - אני לא מכיר את המערכת הבירוקרטית מולה את ניצבת, לא מוכר לי הרעיון של ועדת מלגות חיצונית לאוניברסיטה (הייתי מניח שזה צ׳יבנינג אבל למיטב הבנתי עבר הדד ליין) בהצלחה (!) בכל מקרה, אבל נראה לי משונה שאותו מכתב המלצה ישמש שני גופים שונים.
אם עלייך לשלוח מכתב המלצה נוסף, בקשי גם אותו מהמרצה.

ודבר אחרון, משום שקודם דיברת על מנחים פוטנציאלים - בתואר השני תקחי בעיקר קורסים וההנחיה מינימלית, זה לא אלמנט חשוב במיוחד מהתואר, אין לך ״מנחה״ של ממש. הדיסרטציה היא של 10000-15000 מילים, לא שונה במיוחד מהדיסרטציה בסוף התואר הראשון הבריטי, ושונה מאוד מהתואר השני המחקרי הנהוג בארץ.