המלצות?

המלצות?

שלום,

בעלי היקר שתמיד עבד קשה כל השנים, מוצא את עצמו בשנתיים האחרונות שוב ושוב בתקופות של אבטלה. הוא עובד ב IT, ובשנה האחרונה בעיקר יושב בבית, מחפש ומחפש ולא מוצא.

הוא בן 40. קיוותי שאם לא תגיע עבודה בפרק זמן סביר, הוא יצליח לצאת מהקופסה, ולהתחיל לחשוב על שינוי מקצוע, אפילו שינוי עדיין, אבל איזושהי תזוזה המהווה שינוי כיוון, הרחבה, המשגה מחדש של העבודה שלו. אבל אני רואה שהוא פשוט לא מצליח. כל מה שהלחץ עושה לו זה מוכנות לרדת בסולם, לעבודות שהיה עושה כשהיה צעיר, אבל במסלול המוכר לו.

יש לו יום הולדת בקרוב ואני מחפשת מישהו טוב, אבל ממש תותח, (מול עקשנים גדולים צריך מומחים גדולים...) שיוכל להפגש איתו ולנסות למצוא ביחד מה תוקע אותו, אולי כיוונים חדשים לתעסוקה (לא אכפת לי בכלל מה, שיבחר מה שעושה לו טוב), פחות "לא לא", ויותר "אולי דווקא אפשר".

אשמח לקבל במסר המלצות למאמנים מומלצים, עם המון נסיון.
תודה!

ommerl

New member
רק דבר אחד:

אם הוא לא רוצה שינוי, אך מאמן בעולם לא יכול לעזור לו. גם לא פסיכולוג ולא מהפנט. וגם לא אורי גלר.

מאחר ואת פנית, קשה לדעת אם הוא בכלל רוצה בזה.

תאמין לי - זה ברור לי

אולי לא הבהרתי את עצמי, סליחה -

אני מעונינת לייצר עבורו מפגש בודד, אולי שניים, של הכרות וטעימה מהאופציה הזאת שנקראת אימון תעסוקתי. כמתנה ליום הולדת שלו (מזל שיש לי תרוץ), ולאפשר לו אחר כך להחליט לבד (הוא ילד סופר גדול) אם מתאים לו ומרגיש שעוזר לו, או לא.

אבל בגלל שמדובר בהתנסות חד פעמית, אני מחפשת מאמנים מאוד מאוד טובים ומנוסים.

אלומה יקרה

יש המון תותחים תחת גולגל תוכלי למצוא אותם עם זאת מה שאני קוראת שאת זו שרוצה מאוד עבורו .
אבל יש מספר דברים שעליך לדעת לפני שאת קונה לו תותח ליום הולדתו התותח צריך כלי תחמושת טובים ללא כלי תחמושת טובים התותח לא יורה .
בכך מצטרפת לעומר במידה ובעלך רוצה לעבור שינויו ולקדם את עצמו זה יעבוד במידה וילך בגלל שזה חשוב לך ...זה כמו להביא את הסוס ליאור המיים נהדרים אבל הסוס מסרב לשתות
הדבר השני שמאוד חשוב לאחר הרצון שלו זה הכימיה שלו עם המאמן במידה ואין כימיה אין כלום
ולבסוף את יכולה לחפש גם משהו ידוע שם בתחומו תחת מאמנים לקרירה

טוב... זה מעניין התגובות כאן.

כפי שאמרתי כבר קודם - ברור לי.

ואף על פי כן -
אני תוהה למה הדבר הראשון שעולה כאן זה "למה לא". חשבתי לתומי שמאמנים הם יותר בעניין של "למה כן"

בכל מקרה, תודה על סיפורי האזהרה. יאוש ופחד זה מקדם חזק לחיים.

גם ברור לי שאני יכולה לעשות גוגל, אבל לתומי חשבתי שבפורום מכובד זה המתכנס סביב התחום הספציפי - אוכל למצוא הכוונה והמלצה מקצועית ממוקדת יותר.

בנתיים תודה. אמשיך בקשר עם מי שלא פחד עד כה, ואם לא יסתדר אפנה להמלצות הממוקדות שלכם. כלומר לגוגל.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
למה לא ולמה כן

יקירה,
דווקא בפורום "המכובד" שלנו, את מקבלת תשובות ראויות מאוד בעיני - לא תשובות של "אין שום בעיה, בואי אלי ואטפל בו כבר", אלא התייחסות לקושי ולאתגר באפשרות לעזור למישהו שלא פונה לאימון מיוזמתו. רצון ונכונות לשינוי הם חלק מהותי מעבודת האימון, התנסות באימון ללא מוכנות זו מקטינה את סיכויי ההצלחה ומאריכה את הזמן הנדרש לשינוי.
אני מניחה שמי שמרגיש שהוא יכול לעזור פנה אלייך אישית. מעל גבי הפורום איננו ממליצים על מאמנים.

SHOCOASH

New member
המלצה קצת שונה

אני מציעה לך לרשום אותו לקורס אימון אישי בסיסי כמתנה .קורס מלא מאפשר הסתכלות ולמידה רחבה יותר , פוצח צוהר לתחום כאלטרנטיבה שעשויה לעזור לו ולא רק בתחום הספציפי המוקש על ידך דווקא .
אני מאוד מתחברת לתגובות שעלו כאן , מניסיוני אם הוא לא ירצה בכך ומאוד , אף מאמן לא יוכל לסייע לו .
אמנם ההמלצה שלי מעט יקרה
אבל שווה.

רוצה לחדד את מה שעינבל אמרה

אנחנו פועלים מתוך יושרה +וניסיון בתחום וחבל מאוד שאת לוקחת את זה למקום של מפחד יכולה להסביר איך הגעת לזה?
אני מעבירה אנשים תהליכים מדהימים ויש תוצאות נהדרות .שהם רוצים עבור בני משפחת בעל ילדים ... ברוב המקרים האימון לא עובד ומסתיים מהר וללא תוצאה
אני עובדת גם עם בית ספר לאימון שהמתאמנים מחויבים לעבור תהליך אימון של 10 מפגשים בערך 30 %באים לתהליך כל השאר באים לעשות

והכי קרוב את בעלי ואת הבן המתבגר שלחתי לאימון ל2 מאמנים שונים .אני בטוחה שאימון יכול לעזור להם אבל הם לא חושבים ככה .ולכן זה בזבוז כסף וחבל
ולהמלצות לכל אחד מאיתנו יש כמה חברים שעוסקים באימון ואנחנו יכולים להמליץ עליהם רק שהפורום לא מותיר זאת ויש המון הגיון מאחרי זה

AlexCoaching

New member
לצאת מהקופסא

הנה ביקשת תשובה של למה כן.
לפי דעתי בתור "טעימה", יכול יותר להתאים לו משהו כמו סדנא/הרצאה של כמה שעות בתחום הגשמה עצמית/תעסוקה וכד.
מכיוון שזה פחות מחייב ויותר יכול לשמש כ"טעימה".
(המלצות בפרטי אם את מעוניינת).

בנוסף, אני חושב שענו לך כאן תשובות מאוד נכונות.
יש משפט שאומר ש"אפשר להראות לבנאדם את דלת השינוי אבל הוא חייב לעבור דרכה".
בתהליך אישי המתאמן חייב להיות זה שפעיל.
אם המוטיבציה לפנות לעזרה היא לא שלו הוא לא יהיה מחוייב לתהליך.

מהנסיון שלי עם הפניית אנשים אחרים

שלום לך
,

כמו רוב ידידי המאמנים כאן - אנחנו מקבלים המון שיחות של אנשים שפונים אלינו עבור אדם אחר. הם מתעניינים בשירות שלנו, במחיר, במה שיש לנו להציע, ואז אומרים שהם יציעו את זה לבן הזוג/ידיד/הורה/בן שלהם. ולעולם לא שומעים מהם. מגיעים בפועל לאימון משהו כמו 1 מ - 20.

אבל אלו שכן כבר מגיעים - בהמלצת אדם אחר או כמתנה ממנו - אז כאן אחוזי ההצלחה הם כמו כל אדם אחר. מי שכבר מגיע לאימון - רוצה להתאמן. גם אם הוא קיבל את האימון במתנה. כך נוכחתי. מי שלא רוצה באמת לזוז - לא מגיע לאימון בכלל, וזה לא קשור למחיר.

לכן אין מה להפסיד. אם בן זוגך יסכים להתאמן עם מישהו מאיתנו - יש סיכוי טוב להצליח לזוז. לא יודעת אם פגישה או שתיים תספיק, לרוב צריך יותר, אבל אני מאוד מקוה - וזה בהחלט יתכן - שהפגישה או שתיים הראשונות יתחילו את התהליך במידה כזו שהוא ירצה להמשיך. ואז יש סיכוי טוב באמת למצוא את הקריירה הבאה שלו.

מסכימה איתך בעניין הנסיון. כדאי נסיון רב. בטח קיבלת המון הצעות - שיהיה בהצלחה

למעלה