המלצות

כדי להבין את את מצבי, מעולם עוד לא יצאתי

לבלות.
אז יש המלצות לאנשים במצב שלי?

sceptic1

New member
לא חסרות אפשרויות,

אני לא מכיר הרבה מקומות ספציפיים בתל אביב, אבל כמה אפשרויות:
פאב נחמד, סרט, מוזיקה, ים, מסעדה, אם תהי יותר ממוקדת אני בטוח שיוכלו להציע לך מקומות מעולים.

ים, מסעדה אני יכולה לבד להכיר

אני מחפשת חצאת במובן של בילוי לילי של סוף שבוע.
מוזיקה טובה, פאד מעולה.
ואם יש אפשרויות גם ללוק החרדי אשמח לשמוע

מכירה כמה אבל מתקשה להבין

את רוצה שאנשים יתנו לך מקומות וכתובות מעל גבי הפורום?
ישאר לך רק לכתוב שעה...

לא הבנתי את השורה האחרונה.

מי שמכיר, אם הוא יכול להמליץ על מקום או שתיים שכיף להיות שם, אוירה טובה, מוזיקה טובה.
אוףףףףףףףף, אני כל כך טירונית, שאפילו אי אפשר להבין איך לעזור לי?

לכי לטייל על שפת הים בתל אביב, או בכיכר המרכזית שלי יפו. תטיילי סתם, לעת ערב, תראי מה קורה, תהני מן השקיעה, תכירי את המקום תתבונני. תתבשמי מן האוירה ( מקווה שתיהיה) . לכי שלא לשמה ותגיעי למחוז חפצך, לשמה.

גם אם לא תעזי להיכנס לאיזו מסעדה. עצם הטיול הזה יתכן לך אומץ. אולי תתחילי בסתם גלידה שאפשר לקחת איתך. בפעם הבאה כשלא תהיי טירונית תאזרי אומץ להיכנס.ביפו יש גם ים וגם סימטאות וחנויות. שנים לא היית שם בעצמי ולכן אני לא מעודכנת לגמרי. נראה לי מקום נוח לשוטט בו, לפעמים יש דוכנים של שמונצעס, שעוזרים להעביר זמן. אם יש לך מצלמה תעשי לעצמך ולחברתך כמה תמונות. באשר ללבוש, קחי משהו שיהיה לך נוח איתו, לא משהו שהוא לא לגמרי חרדי, כדי שתיטמעי ברחוב, וכדי שתטעמי לבוש אחר. סנדלים שטוחים בלי גרביים מתאים. אם תגיעי לחוף אפשר להוריד סנדלים לגמרי.

ספרי איך היה.

מזגזגת2

New member
אני אנסה להסביר לך

אם את חוששת מחשיפה (ומעצם הגדרתך כ'אנוסה' ישנה סבירות גבוהה שאכן את חוששת מחשיפה)
גבעת חול ממליצה לך להזהר מ"נשמות טובות נושאות האור" שיתוודעו לתוכניות שלך.
סה טו.

puppet

New member
מקווה שהמקומות האלה עדיין קיימים

כי אני כבר לא גר בארץ אבל
שלוותה על החוף . לא זוכר איזה חוף. הלכתי לשם בעבר עם חרדיים מודרניים (פרוסטערס)
גורדו על חוף גורדון

שני המקומות למעלה נחמדים לבילוי על החוף אבל פרט לכך אני מציע שפשוט תלכי את הקילומטר שבין הנמל לדולפינריום. יש נניח עשרה מקומות על החוף וחלק יתנו לך תחושה טובה, אני מקווה

בתוך תל אביב אני אוהב את האילקה בדיזנגוף אבל יהיה לך מאד לא נוח בלבוש חרדי. בכל מקרה ברור שעדיף בלבוש חילוני

וקרוב לחוף יש את חניון רידינג

מקום נחמד מאוד לטייל ומקומות בילוי, יש את האפשרות לרכיבה על אופניים מול הנוף המדהים.
הערב יש שם גם הופעה.

EFF8

New member
ישנן הופעות

יש כל מיני הופעות בשרון
כמו למשל בפרק הרצליה בשבת בשעה 7:00 בערב יש קונצרט פתוח (קהל מאד גדול)
באופן כללי ישנן הופעות (חלקם חינם וחלקם בתשלום לא גבוה) באיזור המרכז את יכולה לחפש באינטרנט על הופעות בכל הערים במרכז

חלושעס

New member
נראה לי שכדאי לשאול

בפורומים של קלאברים...
תל-אביב היא ה-מ-ק-ו-ם בשביל זה.
יש גם הרבה הופעות ששווה ללכת אליהן.

איפה מבלים היום

מישהו יוכל להגיד לי איפה כדאי לבלות היום בא לי קצת להשתחרר מרגישה לחוצה

למעלה