המלצות

Vivaldimort

New member
המלצות

יש לי נגן Creative Nomad עתיק שלא מתפקד והגיע הזמן להשקיע כסף טוב במכשיר חדש. אני רוצה נגן בנפח גדול (30 ג'יגה לפחות ועדיף יותר) והחשיבות היא כמובן אורך החיים של הסלולה אבל במיוחד אופן העברת הקבצים. מה שלי הכי חשוב זה יכולת פשוט להעביר/להעתיק אליו קבצים ותיקיות ועל ידי כך לבחור מה לנגן - לפי תיקיות וכו'. יש לי ניסיון רע מדי עם אייפוד וקריאיטיב ושאר מנגנונים של העברת קבצים שלוקחים לי שעות מהחיים. נגני אייריביר, במיוחד h100, נראים מושכים אבל לא מצאתי את ה H100 זמין לקנייה באינטרנט. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה הוא זמין וגם לקבל המלצות על נגנים לרכישה. תודה מראש..

tweeg

New member
לדעתי

האפשרות הכי טובה שלך זה d2 של 16 ועוד הרחבה של 16 אני לא חושב שיש עוד נגן שעובד על תקיות מעל 30,שלא מיועד לוידאו (חוץ מהx5 שישן) אם אתה כן רוצה וידאו אז יש עוד אפשרויות אם אתה מוכן לוותר על תקיות,אבל להישאר עם השיטת העברה אז עדיין יש עוד אפשרויות (הzune עובד על תגיות,נכון?)

יאיר B

New member
לא מפתיע אותי שלא מצאת H100 לקנייה.

הסדרה הזאת לא מיוצרת כבר יותר משלוש שנים. גם H300 לא מיוצר כבר יותר משנתיים ו-H10 לא מיוצר יותר משנה. אתה מאוד לא מעודכן במה שקורה בתחום. מבחינת תיקיות - רק איאודיו (לאיריבר אין בארץ משהו עם קיבולת כל כך גדולה). לדעתי מה שטוויג הציע זאת האפשרות היחידה. (הזון עובד על תגיות, כמו האיפוד...).

יאיר B

New member
גם אנשים שמעודכנים באים לפעמים לקבל עוד

חוות דעת . וזה בסדר (גם אני עושה את זה לפעמים). לגבי ארכוס - הם כיום מתמקדים בעיקר בנגני וידיאו (מסכים גדולים). אכן יש להם נגנים עם קיבולות גדולות. אתה בונה על וידיאו? אם כן, יש שני אפשרויות: ארכוס ואיאודיו A2/A3. אלו נגני וידיאו אמיתיים (שלא דורשים המרה של הפורמט). לאכוס יש עברית אם תקנה בארץ.

למעלה