המלצות!

sweet shir

New member
חחח בדיוק בגלל שזה סימפל פלאן! בגלל שאכפת לי

מהם דברים גרועים שהם עושים מעצבנים אותי יותר
יש היגיון כל שהוא!
(למרות שהפעם בכלל לא ציפיתי למשהו טוב, זה סתם כיף לצחוק עליו D:)

xXxMusicxXx

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo220.gif

על איזו להקה אתם הכי ממליצים? The GazettE, Aerosmith איזה שיר (לא של הלהקה מלמעלה) אתם הכי אוהבים? בזמן האחרון אני שומעת אותו הרבה, אבל אני לא הכייייי אוהבת אותו, יש מלא, זאת בעיה Bowling for soup- 1985 איזה קליפ הוא האהוב עליכם? Aerosmith- pink וגם Dude looks like a lady סטיבן רוקד כל כך מוזרררר אני נשפכת מצחוק XDD

גאדד איזה ל"ג בעומר שווה היה לי :O

על איזו להקה אתם הכי ממליצים? The Used איזה שיר (לא של הלהקה מלמעלה) אתם הכי אוהבים? Simple Plan - Welcome To My Life איזה קליפ הוא האהוב עליכם? bullet for my valentine-waking the demon
אחד הטובים

גו3י

New member
מזמן לא היית פה..שומם

על איזו להקה אתם הכי ממליצים?The Rasmus איזה שיר (לא של הלהקה מלמעלה) אתם הכי אוהבים?Monster-Meg&Dia איזה קליפ הוא האהוב עליכם?Spring nicht-Tokio Hotel הקליפ מושקע

פלאפאל

New member
אם כבר קליפ התאבדות אז גג של הג'ירפות

לא מושקע במיוחד, אבל מעביר את המסר הרבה יותר טוב...

PerfectSP

New member
חחחחחח לא קראתי את ההודעה למעלה, ../images/Emo190.gif

אז באתי להגיד גם שפרינג נישט/דונט ג'אמפ של טוקיו,אבל אז ראיתי שזה מה שהיא כתבה^_^ ראית את הקליפ?
דווקא אחד האהובים עליי

פלאפאל

New member
הזה הלא ברור, שהוא נהיה חצי שקוף

ועובר דרך עצמו? קצת דבילי לסיים את זה בצורה כל כך מעורפלת, ויש בקליפ הזה הרבה יותר מדי סגידה עצמית לטעמי
גג הרבה (הרבהההה הרבה) פחות מושקע, אבל הרבה יותר חזק. ולא עסוק בללקק את התחת של הסולן כל הזמן

פלאפאל

New member
אף פעם לא ממש הקשבתי לדונט ג'אמפ

אז הקליפ
למרות שהמילים של גג די עילגות ("אל תזוזי מהגדר" - יופי שגדר מתחרז יותר טוב, אבל איך לעזאזל הגיעה לשם גדר?!), אז כנראה שבקטע הזה דונט ג'אמפ אכן מנצח. עכשיו זה מעניין אותי, אני אחפש את המילים
הממ. גג יותר מדבר. אליי, לפחות. דונט ג'אמפ לא מתאר את מה שהאיש-שמישהו-שהוא-מכיר-מתאבד מרגיש (ובקטע הזה יש לי נסיון), וגם לא את מה שעובר למתאבד בראש. זה שילוב מוזר בין שיר אהבה לשיר התאבדות, ובסוף זה לא זה ולא זה... ואם בסוף הוא יקפוץ במקומה אז הוא פשוט טיפש והורס את כל הפואנטה של השיר. הוא מנסה להגיד לא להתאבד, לא? אז למה לעזאזל זה בסדר כשהוא זה שמתאבד? זה כאילו השיר ניסה להיות רומנטי, אבל התאבדות זה רומנטי בערך כמו לתקוע גרפס. לפחות בקפיצה מהגג. מלא דם וכל זה, אף אדום ונוזל ועיניים נפוחות. מצד שני, גג באמת עילג

PerfectSP

New member
אה,זה לא כ'כ רומנטי^^ ../images/Emo190.gif

אני חושבת שהוא כתב את זה על אח שלו^^ ואני חייבת לציין שאני מעדיפה את הטקסט בגרמנית
לא יודעת למה בעצם^^ הם די דומים כי אלו שפות דומות תרגמתי אותוP: ~אחד השירים היחידים שאני מבינה 99% ממנו~ מגרמנית זה: אני צועק אל תוך הלילה בשבילך[אוי די זה כזה עילג בעברית-_-'] אל תעזוב אותי עם העוקץ[תרדי לעומק העניין עזבי את זה שבעברית זה נשמע רעP:] אל תקפוץ האורות שמה לא תופסים אותך, הם בוגדים בך אל תקפוץ זוכר אותך אותך ואותי העולם שם למטה לא שווה את זה אל תקפוץ והמשפט האחרון זה גם אז אני אקפוץ בשבילך [תרגמתי הרגע שוב חח] אני אישית אוהבת את השירP:

למעלה