המלצות

Salad Days

New member
כה

יותר כמו ג'וברייקר מוקדמים - crimpshrine - יש להם שתי אלבומים באורך מלא, שתיהם בני זונות, יותר מזכירים את unfun מאשר את המאוחרים של ג'וברייקר. לא תמצא את ההשפעות הארדקור של דיסי. samiam - שמעתי בינתיים רק את האלבום הראשון שלהם שנורא מזכיר ג'וברייקר יש את ההרכב שיצא מג'וברייקר - jets to brazil שלא יצא לי ממש לשמוע אבל מסתבר שזה יותר כמו dear you. להקות כמו התקופה המוזרה שלהם - אין לי דוגמאות ספיציפיות, אבל תכלס תיקח הרבה להקות הארדקור ופאנק אמריקאיות מהתקופה, לרוב יש איזה אלבום או שניים או יותר שהוא הרבה יותר מלנכולי, אמוציונאלי שפשוט לשים כדור בראש.אם אתה אוהב הארדקור מלודי מהיר נסה את lifetime להקה מג'ארזי שאני מוצא נושר מושפעת מג'וברייקר.

pSy89

New member
טעות שלי =S

התחלף היוזר,סורי דפנה קיצר אווייל זה אחלה!!

bad religion

New member
הנושא בעייתי.

כל מי שבאמת מבין/מכיר את ג'וברייקר על כל אלבומיה הגאוניים (יותר ופחות) יודע שאין עוד להקה כמוהם, אפילו לא להקה שדומה או מזכירה. א-ב-ל, אם יש משהו שיכול להתקרב זה באמת כל אחד מהשלושה אלבומים המעולים של JETS TO BRAZIL, שהם א)הלהקה של כותב השירים והזמר של ג'וברייקר ב)הלהקה של כל מיני יוצאי להקות כמו TEXAS IS THE REASON, 108 ועוד... ג)ללא ספק הלהקה היחידה שיכולה לקרוא תיגר על DEAR YOU הגאוני. עוד להקות שמושפעות או מזכירות בסאונד ובאווירה את ג'וברייקר הן- samiam, lawrance arms, fifteen, the broadways, thuesday, sparta, jawbox, j church, monusla, unwound, the gamits (האלבום האחרון!!!), smoking popes ועוד ועוד.

Exploding Boy

New member
חצי מהלהקות שהזכרת

אני כבר שומע והם באמת טובות. עשכיו ננסה ת'חצי השני.

ר י י ך

New member
אוקיי

אני שומע עכשיו את הג'טס טו ברזיל הזה, זה הדבר הכי מוגזם בעולם בערך בואנה זה מושלם.

Optical Saline

New member
לא בדיוק אבל בערך

בים באם בום אוקי אז ככהההה Banner Pilot בתאכלס זאת נירא לי הלהקה הכי קרובה לסאונד של גו'ברייקר שתוכל למצוא היום... צצצצ The Riot Before זה כזה... אממ... אההה... יש תאי.פי שלהם להורדה חינמית באתר שלהם! American Steel הידעת? הלהקה הזאת חזרה לחיים לא מזמן! ואפילו הוציאה אחלה של דיסק לפני איזה חודש ניראלי Diglliner four שמע גם את זה..! סתם ככה ולממליץ "באד רליג'ן" The Broadways ??! וואו איזה כיייייייףףףףףף שחכתי לגמרי תודה!

bad religion

New member
אמריקן סטיל החדש באמת די טוב.

השיר "DEAD AND GONE", נראה לי השני בדיסק, גדווווווול. את הBROADWAYS יצא לי לראות במקלט מסריח במיניאפוליס כשניגנו איתם ועם TUESDAY, זה היה יעני ממש להקה אחת שמחקה את ג'וברייקר ועוד אחת שמחקה את פרומיס רינג, מה שמצחיק זה שכולם מהלהקות האלה היו בכל מיני להקות סקא פאנק מסרוחות כמה חודשים קודם להופעה הזאת והיום הרבה מהחברה האלה מנגנים בלהקות כמו אלקליין טריו ולורנס ארמס. עוד טריוויה משעשעת על הופעהת האימו הכושלת הזאת היא שאנחנו הבאנו את כל הקראסטים שהיו בחדר, וכולם היו ישראלים...סנטי, בצקי, פרינס ועוד!

Optical Saline

New member
Slapstick יענוו

הלקת סקא שכולם באו ממנה זאתאורמת תאמת שזה די מצחיק, כארנה שהאנשים האלה ממש אוהבים אחד את השני כי עד היום לא נגמר ה"Family tree"הזה. נגיד הלורנס ארמס הם הביאו אותה בעוד להקה שנקראת הפלקון - שזה בדיוק הלורנס ארמס רק עם הבסיסט הקירח של אלקליין טריו. ולאחר מכן ב"פרוקייט צד" בשם סאנדאונר - שובבב אותה הלהקה בדיוק רק שהפעם הכל אקוסטי, ברנדון קלי לא נמצא, כריס שר, ויש איזו יפנית אחת שמנגנת על כינור צ'לו וכאלה.

Optical Saline

New member
אגב ברנדון קלי....

קטע גדול מהדיילי שואו עם ג'ון סטוארט! http://www.milkandcookies.com/link/50996/detail/

למעלה