המלצות 1 - ACID JAZZ

BoogieDTN

New member
המלצות 1 - ACID JAZZ

אוקיי החלטתי להתחיל להשקיע פה המלצות BOOGIEDTN 1: אסיד ג´אז אסיד ג´אזהוא סגנון שנוצר בבריטניה בתחילת שנות ה-90 משלב בתוכו פאנק, ג´אז, היפ הופ, מוסיקה אלקטרונית והשפעות ממוסיקה אתנית. לגבי הסגנון עצמו ארחיב מאוחר יותר, בינתיים תקשיבו ל...: --------- Akimbo - on Top (אלבום) (משהו שדי חדש אצלי, קניתי בלונדון. בין חברי הלהקה - אקס-ג´אמירוקוואי, אקס-ברנד ניו הוויז ואקס הוט צ´וקולט) שירים מומלצים: --------------------------------------- Akimbo For Real Call To Freedom the REason Love Gon´ Get Ya Invansion Flight to Favana On Top הקיצר כל האלבום Jamiroquai: ------------ להקה גדולה, 2 האלבומים הראשונים שלהם הם האלבומים המושמעים ביותר בביתי , פשוט מת על הלהקה הזאת\ ארחיב עליהם בהמשך. Emergency On Planet Earth - האלבום הראשון, שירים מומלצים: ----------------------- When You Gonna Learn too Young to Die Music Of The Mind Emergency On Planet Earth Blow Your Mind Revolution 1993 The Return Of The Space Cowboy - האלבום השני, שירים מומלצים: ------------------------------ Just another Story Stillness In Time Manifest Destiny Mr Moon Scam Morning Glory Space Cowboy Jamiroquai - עוד שירים טובים: Falling Where Do We Go From Here Do You Know Where You Coming From Virtual Insanity Everyday You Are My Love Mr. Boogie Bullet Who The Funk Do YOu Think yOu Are The Brand New Heavies - Apperantly Nothing Dream Come True- Stereo Mc´s - Connected Ronny Jordan - Brighter Day(אלבום) גיטריסט ג´אז ענק ... האלבום הזה הוא הכי טוב שלו לפי דעתי Incognito - DON´T TOU WORRY BOUT A THING כולם מכירים מהתכנית של מני פאר שירים שהם טובים גם לצ´יל: Incognito - Out Of The Storm Alyson adams - The Gipper Dr. Villock - Herrvon Meataters - Meatater Lionel Moist Sextet - Chillin´ Ronny Jordan - Brighter Day(אלבום) זהו אין לי יותר כח לכתוב.... תוסיפו עוד שירים בכיף ושיהיה משהו פאנקי

bralon1

Member
בקשר לג´מריקוואי

פעם אהבתי אותם, בעיקר את הדיסקים הראשונים שלהם אבל עכשיו זה כבר פופ שמופ! נ.ב אתה בטוח שג´מריקוואי נחשבים אסיד ג´אז?

BoogieDTN

New member
כן, אם לא שמת לב

התכוונתילדיסקים הראשונים הראשונים שלהם וכתבתי שירים משם עכשיו אני לא משהו מת עליהם אבל אני מקווה שיחזרו לסגנון הישן והטוב. ו-כן ג´אמירוקוואי נחשבים (נחשבו...) לאסיד ג´אז

למעלה