המלצות של שירים

RUST¥²°°³

New member
המלצות של שירים

Big Brovaz-ok Beverley Knight ft. hollywood - shape of you Beanie Man - Street Life Ja rule ft. Ashanti -mesmerize כול השירים יפים מומלץ למי שיש להמליץ על שירים שהם לא ממש מוכרים פחות או יותר שימליץ

i love gina

New member
אז ככה:

the cardigans- for what it's worth (נראה לי שזוהי הפעם ה-10000 שאני מדבר על השיר...) mel c- here it comes again vivian green- emotional rollercoaster (קצת סול לא יזיק...) solange- feelin' you אחותה של ביונסה- שיר חמוד מאד! lil' kim- the jump off - השיר החדש, מהאלבום החדש שייצא במרץ.

RUST¥²°°³

New member
אז השיר של ליל קים הוא חדש לא הייתי

בטוח יהיה לה דואט בדיסק עם אלישיה קיז

14מתן

New member
../images/Emo36.gif המלצווות ../images/Emo26.gif

Nivea - Dont Mess with My Man שיר ממש יפה אבל לוקח זמן להתרגל אליו, תורידו את ההיפ הופ רימיקס ו
eve - satisfaction ja rule & ashanti - mesmorize אני יודע שהמלצתם עליו אבל הוא ממש יפה ונמאס לי שכותבים ג'ה רול פיטרינג אשאנטי, היא שרה יותר ממנו בשיררר, חוצפה ! aaliyah- miss you שיר לא חדש כל כך אבל ממש ממש יפה של ה

i love gina

New member
יש איזה שיר חדש ב-fresh

של הלהקה הזו... נו, ברח לי השם... זו ששרה את אדריאן וווראבר יו וויל גו.... שכחתי איך קוראים להם! בכל אופן, השיר החדש... שגם את השם שלו הספקתי לשכוח... נשמע טוב, יותר איטי מהשניים הקודמים. כך שאם בא לכם לטעום ממנו קצת תפתחו באמטיוי כל שעה עגולה...

i love gina

New member
עוד אחד...

if you're not the one את השם של האמן לא זוכר... דניאל משהו... בדר"כ, אני לא סובל שירים כאלה של בנים/להקות בנים- יותר נכון, כשאני שומע אותם אני רץ לשירותים להקיא... אבל יש משהו בשיר הזה שאני מאד אוהב... בכל מקרה, תורידו. ועוד אחד, של דרן הייז נראה לי, שיר חדש, ששמעתי היום ברדיו אבל לא קלטתי את השם- בכל מקרה, נשמע טוב!

RUST¥²°°³

New member
טוב אני יודע למה אתה מתכוון

Daniel Bedingfield--If You're Not The One ושל דארן הייס נראה לי זה darren hayes - Crush (1980 Me) וגם לי יש להמליץ על עוד שיר Laura Pausini- Surrender

AndreaCorr ©

New member
מה פתאום?! ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif

הוא אמנם ממש לא חדש, אבל הוא מ-2002. ובאמת שיר יפה.

i love gina

New member
לאלה מכם שאוהבים ראפ והיפ הופ...

יש לי דיסק חדש של ראפרית בשם ms jade, מוכרת לכם? בכל מקרה, דיסק פשוט
ואם בא לכם, אז תורידו את השירים שלה מהאלבום: jade's the champ she's a gangsta ching ching big head dead wrong count it off כל האלבום מעולה, אבל אלה השירים שיסחפו אתכם ישר..

smgfan

New member
עוד המלצות../images/Emo79.gif

Thalia - A Quien Le Importa Diego Torres - Color Esperanza Juanes - Adios Le Pido Shakira - Que Me Quedes Tu Shakira - Fool Thalia - Closer To You

RUST¥²°°³

New member
ממליץ על השיר החדש של שוגבייבס

shape שהוא חידוש של שיר מצליח מאוד של סטינג וגם על הקליפ ממליץ כי הוא הקליפ אחד היפים שלהם

14מתן

New member
אם כבר קליפים של השוגה...

נכון stronger הוא שיר ממש ממש יפה והקליפ ממש ממש הורס אותו
אני חושב שאם הם היו עושות קליפ יותר מושקע השיר היה מצליח ה-ר-ב-ה- יותר

RUST¥²°°³

New member
נכון אם הם היו משקיעות על הקליפ

כמו שהם השקיעו על הקליפ של shape הוא היה מצליח יותר אבל במצעד האירופאי של MTV הוא מטפס גבוה למקום ה1 הוא עכשיו כבר מקום 5 נראה לי בבריטניה הוא לא הצליח במצעד הסינגלים הגיע למקום 9 נראה לי הכי גבוה

למעלה