המלצות שירים

ToXic BoY17

New member
המלצות שירים

שלום לכם... התחלתי להתעניין בזמן האחרון במוסיקה של שנות ה-70 עד 90 כמו אלפה וויל,אליס קופר,בריאן אדמס,גאנס אנד רוזאז,בוני טיילור,רוקסט,בלונדי ועוד רבים וטובים. אך הבעיה שאני לא מכיר כ"כ הרבה שירים ו/או את השירים שאני שומע בשמם. האם יש לכם שירים של האמנים האלה שאתם יכולים להמליץ לי עליהם ועל שירים ואמנים עם סגנונות מוזיקה כאלה? תודה מראש ומקווה שהגעתי לפורום הנכון.

tribo de jah

New member
כן בבקשה

Alphavill- big in japan Alphavill-Sounds like a melody OMD - Enola Gay ויש לי עוד מלא...

Lady in red2

New member
אחלה אמנים ../images/Emo13.gif

הנה כמה שירים שלהם: 1. Alphaville - Dance With Me (4:08) 2. Alphaville - Summer in Berlin (4:45) 3. Alphaville - Inside Out (5:17) 4. Alphaville - Guardian Angel (4:14) 5. Alphaville - Forever Young (3:50) 6. Alphaville - Big In Japan (3:52) 7. alphaville - sounds like a melody (12'' extended version).mp3 8. Alphaville - Jerusalem.mp3 9. Alphaville - We can dance.mp3 10. Alphaville - Sensations.mp3 11. Alphaville - A Victory Of Love.mp3 Alice Cooper - No More Mr Nice Guy Alice Cooper - Poison בריאן אדאמס: All For Love Back To You Can't Stop This Thing We Started Cloud #9 Cloud Number Nine Don't Give It Up (Everything I Do) I Do It For You Have You Ever Really Loved A Woman? I Finally Found Someone I'm Ready Inside Out Let's Make A Night To Remember Please Forgive Me Rock Steady Run To You Summer of '69 The Best Of Me The Only Thing That Looks Good On Me Is You When You're Gone East Side Story Open Road Flying גאנס: Knocking On Heaven's Door Sweet Child O' Mine Paradise City Welcome To The Jungle Don't Cry November Rain Patience Civil War Estraned Used To Love Her Since I Don't Have You Nightrain Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero רוקסט: Almost Unreal Church Of Your Heart Crash! Boom! Bang! Dangerous Dressed For Success Fading Like A Flower (every Time You Leave) How Do You Do! It Must Have Been Love Joyride Listen To Your Heart Queen Of Rain Run To You Sleeping In My Car Spending My Time The Big L. The Look Vulnerable (Do You Get) Excited Wish I Could Fly

Madonna Men

New member
סהר מיינינים ?

אני ממליץ לך בחום על ליגה אנושית, יורוטמיקס, סינדי לאופר, סמנתה פוקס ויש עוד המון אלה המוכרים מבינהן אני התחלתי לשמוע לא מזמן את "מועדון תרבות" של בוי ג'ורג' פשוט מעולה
ותמיד אפשר להסתפק במדונה

ToXic BoY17

New member
חח אתה עדיין עם מדונה שלך...

כן יוריטמיקס טובים...רק ששכחתי את שמות השירים המפורסמים שלהם!

bloodmachine

New member
יש לי יש לי

יורתימיקס: מי הנערה הזאת? הנה הגשם מגיע חלומות מתקתקים מייקל גיקסון - בייבי גין, טרילר מדונה - כמו בתולה גנסיס - בית בים דוראן דוראן - נערות הסרטים סמנתה פוקס - גע בי לורי אנדרסון - הו סופרמן סיאם - למטה העירה תל אביבה ואם - מועדון טרופיקנה תאומי תומספון - אנחנו בלש מטליקה - הרוג את כולם דיוד בואי - הבא ונרקודה מונסון - כ"כ לבד פוליס - רוחות בעולם החומרני איירין קארה - פלשדאנס יאזו- אל תלכי ז'אן קונפליקט - אהבה בבומביי מה תעשה עם כל השיריים הללו? דאמיט

ToXic BoY17

New member
מי יכול להמליץ לי על שירים של פינק

פלויד? אני לא מכיר אותם כל כך...

למעלה