המלצות רופאים

• פותח הנושא btal
  • פורסם בתאריך

btal

New member
מצטרפת חדשה ../images/Emo140.gif

שלום לכולכם!!!!!!!! אני מגיעה אליכם מאומנות שימושית ומדהים אותי שגם הפורום הזה קיים .. כי אני נמצאת בדיוק בשלב של "לפני הריון" !!!!!!!!! אני נשואה כבר שנה וחצי+ חודשיים של ניסיונות ושום כלום- אני יודעת שזה קצת זמן ושצריך סבלנות אבל כמובן שיש קצת לחץ וקצת דואגים אבל אני מקווה שבסוף יהיה טוב... טוב לדעת שיש מקום שאני יכולה לחלוק ולשתף ולהתייעץ וכו'. אז שיהיה לכולנו בוקר נפלא (למרות החדשות הקשות) ויום נעים...

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

אתי@

New member
מבקשת המלצות לרופא נשים טוב

של קופ"ח כללית שמקבל בחולון
(ולכל החברות שלי מהפורומים המקבילים - לא, אני לא בהיריון, ולא מתכננת בקרוב
סתם חשבתי שיש כאן ססיכוי לקבל תשובה טובה
)

28קטנה

New member
../images/Emo163.gifהי בטאל וברוכה המצטרפת!

מה את עושה באומנות שימושית?

מעיןבר

New member
מציעה לך לעיין בהמלצות

של פורום הריון ולידה. אני יודעת שממש לאחרונה עידכנו שם את הרשימה. בעבר ניסיתי לאסוף פה המלצות אבל הפורום היה כנראה חדש מדי ולא היה לי מספיק כדי לעשות רשימה משלנו.

btal

New member
המלצות רופאים

מודה באשמה - יש לי אינטרס לא קטן בבקשת השירשור..... אם אתן מכירות רופא מומלץ או חושבות שאסור להתקרב לרופא, יעזור מאוד אם תשרשרו שמות - ואני מקווה שפונג ומעיין ישימו את השרשור בלוחות, כך שיהיה לנו מאגר גדול ככל האפשר של המלצות.

פּוֹנְג

New member
זה מצויין להתחיל לעשות רשימה שכזו

יש לציין מיקום גאוגרפי דרך איזו קופת חולים הוא / היא מקבל/ת והערות מיוחדות כמו כן במידה וההמלצה היא שלילית רצוי מאד לציין מדוע. מה שכן, במידה ואתן חוששות מחשיפה אישית - אז אפשר לשלוח מסר אלי או אל מעין, לציין את הפרטים ואנחנו נפרסם את זה במקומכן. אם אתן חוששות שמעיין או אני נזהה אתכן, אז תמציאו שם משתמש חדש לצורך העניין

אי המלצה על מרפאה לצורך מעקב הריון

אני שייכת למרפאת אלמוגי, שהיא מרפאה עצמאית של הכללית בחיפה, בזמן ההריון גיליתי שהם מנצלים איזושהי פרצה לתקנון הבריאות / בחוק הבריאות, וגובים כסף עבור ביקור בהריון, מעבר ל4 ביקורים ראשונים, וכידוע לכן 4 ביקורים מספיקים רק עד לשליש השני בערך, כך שיוצא שיש לך רופא של הכללית עם תנאים של הכללית (תמיד עמוס, אין תורים), ומשלמים כמעט כמו לפרטי (430 ש"ח) - ח ו צ פ ה ! ! ! אם מישהי מתכננת הריון, אני לא ממליצה על המרפאה.

פוקית27

New member
אי המלצה והמלצה,../images/Emo24.gif

המלצה על דר" סופיה ויינשטיין שייכת לכללית, אני הולכת אליה במרכז אהרוני בכפר סבא ,אבל היא מקבלת גם ברעננה והרצליה לא ידוע לי איפה בדיוק. בעיקרון עמוס אצלה ,אבל תמיד שהיו לי דברים דחופים היא קיבלה אותי מיד.
לא מומלץ על דר" פלד שמקבל בקניון מרגליות בהוד השרון,גם היחס שלו היה על הפנים כשגיליתי שאני צריכה לעבור גרידה,(אחרי שהוא הבין שזה אבוד הוא נתן לי לחכות עוד שבוע בשביל שזה אולי יפול לבד,בחילות והכל בשביל שיפול לבד. בנוסף ביום שבו הוא אמר לי שצריך לעשות גרידה הוא שלך אותי לקבוע תור איפה שנוח לי ואמר שהם כבר ידברו איתי ויסבירו מה קורה. מזל שבעלי חטף כריזה והלך איתי ישר למיון וב- 21:00 הייתי כבר אחרי) ובנוסף שמעתי על כמה מיקרים שהוא נתן לבנות לקחת זרחקות וכדורים בכמויות שרופאי פוריות התפלצו ממנו. לא מומלץ לא מומלץ לא מומלץ

sipor

New member
הייתי שמחה להמלצה על רופאת נשים

באזור חיפה שעובדת עם לאומית. מחפשת בנרות אחת כזאת טובה !

ממליצה על ד"ר דגנית סמואל מקבלת

דרך מכבי וגם באופן פרטי . מאוד נעימה ומקצועית תמיד בודקת אותי במהירות כמעט בלי שארגיש. שלחה לכל בדיקות הדם הרצויות לפני הכניסה להריון כולל טוקסופלסמויס ו cmv בלי שהיתי צריכה לבקש פעמים.מומחית פריון ומקבלת ברמת אביב.

למעלה