המלצות על Green Card Organization

bilbal99

New member
המלצות על Green Card Organization

שלום רב,
כחלק מתהליך להכנס להגרלת הגרין קארד, אני מחפשת המלצות או אזהרות, אם מישהו מכיר את חברת Green Card Organization הממוקמת במיאמי.
שילמתי להם עבור הכנת טפסים להגרלה, אבל הכל אוטומטי מדי ומשהו לא מרגיש שם נכון...
תודה מראש לעונים.

John the Savage

New member
את יכולה לבטוח בהם

שיקחו את הכסף שלך.

כל ה"אירגונים" האלו, במקרה הטוב לוקחים כסף על שירות שניתן בחינם. אם יש לך מזל, הם יעבירו את הנתונים שלך לאתר הרשמי של ההגרלה, שהוא כאמור בחינם. במקרה הגרוע, הרבה מהחברות האלו עושות תרגילי עוקץ וסוחטים מאנשים כספים בהמשך, בטענה שאת צריכה לשלם עוד אגרות וכו' בכדי להבטיח את הזכיה שלך בהגרלה.

שימי לב גם שהם לא כותבים שום דבר לגבי מי עומד מאחורי האתר. אין שמות, אין רקע מקצועי. הם מציינים איזושהי כתובת במיאמי, אבל זו כתובת של בניין משרדים בן 26 קומות. באיזו קומה הם יושבים? אם יש להם בכלל משרד שם, מה מספר החדר של המשרד בתוך הבניין? הם לא כותבים את זה. אולי בגלל שהם בכלל לא נמצאים שם?

Fellowship

New member
כעת יש לך דילמה אחת בלבד.

האם להרשם עצמאית להגרלה או שלא (אם בכלל תהיה הגרלה).
לדעתי תשכחי מכל חברה שנרשמת דרכה ותתעלמי מנסיונות לסחיטת כספים נוספים,
אם הם לא רשמו אותך, בוודאות לא תזכי, אלא אם תרשמי בעצמך ואז יהיה לך סיכוי,
אבל אם הם רשמו אותו וגם תרשמי בעצמך, תפסלי בגין כפילות.

John the Savage

New member
אני רוצה להדגיש את מה שכתבת במשפט האחרון בכדי שהיא לא תפספס

בדיוק כפי שכתבת, אם החברה כן רשמה אותה והיא תרשם עצמאית, היא תיפסל בגלל כפילות. כך שבהחלט יש לה מה להפסיד אם היא תירשם עצמאית להגרלה.

Fellowship

New member

Boston Guy

New member
בואי נתחיל מהנתונים הבסיסיים

את כותבת "התהליך להכנס להגרלת הגרין קארד" - ומכאן אני מניח שזו הפעם הראשונה שאת נרשמת להגרלה כזו אי פעם.
במילים אחרות - מעולם לא ניגשת להגרלה כזו בשנים קודמות - לא בצורה עצמאית ולא דרך חברה אחרת.
האם עד כאן הבנתי נכון?

להמשך השאלה: מתי נוצר הקשר בינך ובין ספק השרות (חברת ההגשה הזו)?
האם כבר שילמת להם משהו?
האם כבר נתת להם הרשאה להגיש עבורך את הבקשה להשתתף בהגרלה?
אם כן - האם זה היה לשנה אחת בלבד (השנה הנוכחית) או ששילמת להם על הגשה רב שנתית ונתת להם הרשאה להגיש את הטופס עבורך ביותר משנה אחת?

למעלה