המלצות על Gokova Yachting

מטש

New member
ג'ים גוקובה

ג'ים הוא הבעלים והמדריך הראשי לשייט של Gokova Yachting , והשתתף פעמיים בשיוט קריסטמס ממרמריס לארץ - השנה עם צוות של בנות, ביניהן אחת ישראלית שלמדה אצלו. ממנה שמענו רק תשבחות עליו ועל בית הספר. אם אני זוכר טוב אז הנסיון שלו בשייט בא דווקא מקנדה, בה שהה תקופה מסוימת .... מארגני השיוט ממרמריס בוודאי יוכלו לתת לך פרטים נוספים. אנקדוטה משיוט מרמריס: ג'ים הביא לתחרות 4 סירות טורקיות, מתוכן 3 פרשו. בין הפורשים היתה גם הסירה עם כל הפספורטים כולל אלו של ג'ים והבנות שאיתו. הפספורטים הגיעו ארצה באוויר במבצע "מסובך" עם שייטים ישראלים שחזרו בטיסה מפטייה, ממש ברגע האחרון לפני הגעת הסירות לארץ ....

xfwind

New member
אני מקווה שלאנקדוטה

אין להעיד על היכולות שלו.... ומי הם המארגנים אותם אתה ממליץ לשאול אודתיו?

מטש

New member
מרינה הרצליה

מרינה הרצליה ארגנה את התחרות - נסה דרך האתר שלהם או באתר www.xmasregatta.com או טלפונית ....

מהיכרות שטחית שלי האיש רציני מאד

והשיטה של לימוד תוך כדי הפלגה מענינת ומספקת הרבה נסיון במהלך הקורס. נסה לדבר עם ארן נוימן מ"תשוט" אני חושב שהוא מכיר את ג'ים היטב.

yoram 1004

New member
ג'ים גוקובה שט בכל מצב רוח

בנובמבר 2003 השתתפתי בתחרות סוף העונה במפרץ גוצ'ק בקבוצת IRC (מקום 2) ובמקום הראשון היתה יאכטה של גוקובה. בוקר אחד היתה דחייה של כמה שעות עקב שטיל. גוקובה שילב מנוע בהילוך אחורי ובמשך שעה שט ברוורס תוך תרגול הצוות בתמרוני ספינקר. שיט כזה טרם ראיתי. ואם תרצה להתקשר לישראלית שלמדה אצלו, שלח לי מסר ואעביר לך את הטלפון שלה.

xfwind

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gifיצרנו איתו קשר

על פניו הכל נראה טוב.

למעלה