המלצות על שרונה?

jen711

New member
המלצות על שרונה?

אני הולכת להיות באיזור ביום ראשון וחשבתי להיכנס לשרונה מרקט ולראות אותו בפעם היחידה שאני יכולה להגיע ביום שהוא לא יום שישי/חג.
כלומר ביום שלא אמור להיות עמוס/מחניק/קלסטרופובי שם.
חשבתי לאכול משהו לצהריים.
המלצות?

במהלך היום לא עמוס מדי, אבל עם פיק צהריים כמובן

אני לא מצאתי שם מציאות גדולות בתחום האוכל- הראמן של אהרוני חביב למדי, עראייס נחמדה אבל קצת יקרה מדי, טייגר לילי מוצלחת, החצפורי מאכזב, הנקניקיות של ביירן בסדר גמור.
בגזרת האלכוהול יש כמה הצלחות- הדוכן של מייט ויין עםמבחר יינות מוצלח ומענין במחירים נמוכים מאוד שמאפשרים להסתובב ולשתות ברחיב השוק והביר מרקט עם מבחר בירות בוטיק ישראליות מעולות.

pix37

New member
עוד כמה

כריכי הבשר בקארל ברג מרשימים וטעימים

מסעדת הדגים ופירות הים נהדרת - נדיבה ומתומחרת בהגינות (יחסית לשרונה)

גם כריך גבינות בבאשר זה בהחלט השקעה טובה ויכול להחזיק אותך יום שלם - אם בא לך גבינות.

הבן שלי התלהב מדוכן הנקניקיות

לא הייתי מחמיץ גם דוכן המתוקים בסוף עם הכדורים המטוגנים בסוף - זה סוג של מתוק טיפש - פצצת קלוריות וסוכר בלי יותר מידי טעמים מורכבים- אבל בהחלט נחמד לפחות פעם אחת בשביל החוויה.

Geralt of Rivia

New member
הדבר הכי שווה שם בעיניי

היתה האפשרות לקנות אויסטרים לאכילה במקום בדוכן של פירות הים. הלוואי שהיה לי כזה יותר קרוב לבית.
מלבד זאת הדוכן של באיירן חביב (הנקניקיה עם הגבינה מנצחת), פיצה רוסטיקו טעימה, כיף לקחת כוס בירה מהביר בזאר ולהסתובב איתה, ואם את אוהבת לאפות ונמצאת שם עם מישהו שמכיר את הכישורים שלך בתחום, קחי אותו לנסות את פושון כדי שהוא יגיד לך ששלך יותר טעים.

למעלה