המלצות על רופא

Kerenan8

New member
המלצות על רופא

היי לכולן וחג שמח
אספר בקצרה על עצמי.. בת 39, מנסים מעל שנה להכנס להריון. אין לנו ילדים.
עברנו 4 מחזורי ivf ללא הצלחה. החלפתי כבר שני רופאים. מטופלים באלישע דרך מכבי.
שמעתי דברים ממש טובים על ד"ר אילן קלדרון. מישהי שמעה עליו?
בנוסף, מישהי יודעת כמה עולה מחזור ivf אם עושים אצל רופא פרטי שנמצא ברשימת הרופאים של מכבי דרכם ניתן לקבל החזר כספי? האם הקופה מממנת גם את הטיפולים עצמם או מקבלים החזר רק על פגישות הייעוץ?
תודה רבה!

בלונזית

New member
למיטב ידיעתי

יש החזר רק על ייעוץ לעניין קלדרון בעבר שמעתי שהוא מאוד מקצועי לא יודעת מנסיון

הייתי מטופלת שלו

הרופא מנהל IVF בבני ציון ועם רזומה אדיר, יחד עם זאת דוגל בפרוטוקול ארוך, אשר לא תמיד מתאים לכל אחת.
מוזמנת לפרטי אם תרצי לשמוע עוד.
&nbsp
לגבי רופאי מכבי, הם לא יכולים לקבל בפרטי מטופלות מכבי.
מכבי נותנת החזר על רופא פרטי רק במקרה של יעוץ ובהגבלה למס. פעמים בשנה.
&nbsp

Cuenquitta

New member
אם תתני מעט יותר פרטים

האם אבחנו בעיה? איך היו העוברים בהפרות שעברתם? איפה טופלתם עד עכשיו? קלדרון אחלה רופא עם ידיים מצוינות אך לטעמי בעיקר למקרים "פשוטים"- כלומר אם יש בעיה ידןעה בזרע למשל או פוליצסיטיות ולמי שמגיעה לעוברים יפים בפרוטוקול רגיל ובעיקר צריך להמשיך לנסות כדי לפול על הצד הטוב של הסטטיסטיקה. מנגד, אצל מי שצריכה טיפול קצת שונה או גמיש מחשבתית הוא פחות מתאים. אצלי הוא גם לא ראה מחיצה רחמית שרופא אחר זיהה בקלות, אבל אף רופא אחר בעבר גם לא זיהה אותה וקטונתי מלדעת אם הסרה שלה זו אכן הסיבה שהצלחנו או שפשוט לבסוף שיחק לנו המזל.הרבה בהצלחה

Cuenquitta

New member
איתי בר חוה

גוגו 888

New member
עונה

אני מטופלת אצלו - יש לי ילדה מהטיפול הראשון ואני חזרתי אליו ממש עכשיו לסבב שני. יש לי שתי חברות עם תאומים בעזרתו מIVF (אי פוריות לא מוסברת) ועוד מכרה עם רזרבה נמוכה (נשלחה ע"י רופאים אחרים לתרומה). אני יכולה להגיד לך עליו מספר דברים בוודאות: 1. הוא מקצועי 2. הוא אדם נעים ואנושי 3.הוא שם את בטיחות האשה במקום הראשון (אצלי זה היה קריטי כי אני נוטה לגירוי יתר במינון נמוך) . זה היה החיובי, כמו בכל רופא יש גם את הפחות חיובי כפי שבנות אחרות מתחתחי פירטו...
מוזמנת לפנות בפרטי לעוד אינפורמציה,
בהצלחה :)

Salut10

New member
גם עונה

מסכימה עם גוגו. רופא בחסד, אנושי ומקצועי.
במקרה שלי נתן דווקא פרוטוקול קצר.
ממליצה בחום :)

שופה80

New member
פרוטוקול

אפשר להבין מה הכוונה כשאתן אומרות פרוטוקול ארוך או קצר?
בבקשה

פרוטוקול

פרוטוקול קצר מתחיל לרב ביום ה- 3 למחזור, לאחר ביצוע בדיקות הדם
משך ההזרקה בממוצע הוא כשבועיים עד לשאיבה.
בפרוטוקול ארוך לרב מתחילים ביום ה- 21 למחזור, אז מזריקים כשבועיים (לרב) דקפפטיל לשם דיכוי ולאחר כשבועיים מתווספים אליו ההורמונים.
משך ההזרקה בממוצע הוא כחודש עד לשאיבה.
&nbsp

שופה80

New member
אוקיי

תודה גלית על ההסברים!
אני "חדשה בתחום" לכן אני לא מבינה הרבה, אבל זה אומר שבפרוטוקול ארוך שואבים חודש וחצי אחרי חילת המחזור המקורי..נכון?
זה נראה לי הרבה זמן.. אבל שוב, לא מבינה הרבה בזה

7 שבועות בערך

פרוטוקול ארוך לא מתאים לכל אחת
זה שהרופא דוגל בו, מאמין בו ויש לו הצלחות איתו, הכל טוב ויפה
עדיין, לא מתאים לכל אחת
ופה זה עוד נידבח בגדולת הרופא - עד כמה הוא יצירתי ומתאים חליפה אישית לכל אחת.
&nbsp

למעלה