המלצות על ציוד

זורום

New member
המלצות על ציוד

היי, הייתי מעוניין בהמלצתכם (רצוי מניסיון) בשני נושאים. אשמח להפניות למודלים ספציפים, משווקים ומחירים (בערך) - 1. LOAD BALANCER - אני צריך לחלק עומסים בין שני שרתי WEB. עומס הפניות עשוי להגיע למאות בשניה מרשת של 100Mbit. יכולת לגדול ולהוסיף עוד שרתים מתחת היא יתרון גדול. סיסקו (איזה?) או שיש עוד קנדידטים מומלצים? 2. SAN - אני מעוניין בסדר גודל של 100GB, מהיר ואמין. יהיה מחובר ל-3-4 שרתים, אשר יכתבו בו, כל אחד באיזור שלו. הבנתי ש-EMC הוציאו השבוע משהו מעניין... הצורך הוא עבור ישום קריטי פנים ארגוני שצריך לעמוד בלחצים די משמעותיים. תודה.

זורום

New member
ואם זה רלבנטי למישהו

רוב השרתים יופעלו ע"י WIN2003 ואחד מהם ע"י מערכת הפעלה של תחנת עבודה (איך Win2K מול XP PRO?).

examiz

New member
איזון עומסים רק רדוור לפי דעתי

תשמע עבדתי ברדוור עד לפני שנתיים ויש להם באמת מוצרים ממש טובים אבל היתרון הכי גדול בשבילך הוא שהפיתוח בארץ ויש לך נגישות טובה לכל בעיה שתיהיה לך. ממליץ בחום אפילו שאני כבר לא קשור אליהם.....

ariev

New member
אם יש לך 6500/7200 של סיסקו

אני ממליץ לקרוא על IOS SLB אם לא, לך על רדוור או alteon ישן כי שאר המוצרים החדשים יותר הם overkill עבור 2 שרתים

המלצות

RADWARE. קנה את ה-RADWARE הכי חלש שאתה יכול. יש להם Feature שניקרא Local Triangu lation, בעזרתו רק הבקשות יגיעו דרך הRADWARE והתשובות של השראתים יגיעו ישירות. לגבי SAN, http://www-5.ibm.com/il/products/storage/ יש להם מוצרי FAST בגובה 4U שמתפקדים כ-SAN לכל דבר

למעלה