המלצות על ספרים:
עם הספרים המתורגמים של טרי די כדאי ללכת לפי הסדר. תקראי את "אור מופלא" (אני מרגישה כמעט רע להמליץ על הגרסה המתורגמת של הספר הזה. היא מטעה כל-כך הרבה אנשים תמימים) ו...כל אלה שבאים אחריו. בנוסף למה שכתבו בהודעות הקודמות, כדאי לקרא את "שומרים! שומרים!" שמספר על משמר הלילה של העיר-לדעתי הספר הכי טוב בתת-הסדרה הזו, למרות שרוב יושבי הפורום יחלקו עלי, כנראה. בקשר לניל גיימן-הכי מומלצת בעיני היא סדרת ה"סנדמן" אבל זה קומיקס ולא כל-כך אפשרי למצוא את זה בספריות או חנויות ספרים רגילות, אבל זה שווה את ההשקעה! עוד ספרים-"לעולם לא עולם" מצוין, כמו שכבר אמרו. "אבק כוכבים" (ככה קראו לזה?) קצת פחות, אבל עדיין חביב. "קורליין"-ספר אימה לילדים. לא התלהבתי בכלל, למרות ההמלצה של פראצ'ט על הכריכה האחורית. "עשן ומראות"-אוסף סיפורים קצרים לא-אחיד ברמתו, אבל הסיפורים הטובים הם מאד טובים. "אלים אמריקאיים" היה די מעניין, אבל אם כבר עיסוק של גיימן במיתולוגיות, אני מעדיפה את הסנדמנים. "בני אנאנסי" חמוד מאד. די בסגנון של "בשורות טובות" (היו כמה קטעים לאורך הספר שחשבתי שמישהו אולי בטעות החליף את גיימן בפראצ'ט. היתה אפילו פעם אחת שהבחנתי ב-footnote! אם זה לא חשוד, אני לא יודעת מה כן). קריאה נעימה!