המלצות על ספרים
שלום רב
שאלה לגבי המלצות של ספרים ספרי קריאה
יש לי בן 6 ושנתים בבית
שניהם אוהבים ספרים כרגע אני מקריאה להם עוד לא יודעים לקרוא לבד –מתיחסת לגדול כמובן
יש לנו די הרבה ספרים בבית כ 70 בערך
ואני רוצה לרשום אותם לספריה עירונית ולשאול כל ספרים שבוע
אשמח לקבל המלצה על אתר טוב או יותר מאחד שיש בו המלצות לספרים לגילאים האלו –רצוי גם המלצות משתנות למרות שבטח לספריות לא מגיעים ספרים חדשים כל כך מהר אבל זה טוב שיהיה.
המלצות של הורים וגם של ילדים נראה לי שבדרך כלל מה שהורים יאהבו גם ילדים יאהבו. המלצות אולי לספרים שמכוונים על רגשות מסוימים ובכלל .
הרבה פעמים יש מבצעים על ספרים ואני מוצאת את עצמי בחנות מעמיסה ספרים בלי לבדוק כל כך ואחכ די מאכזב בעוד שאת הקלאסיקות של הילדים אין לי בבית
הגדול גם רשום לספרית בית ספר אבל שם בכלל אין מגוון גדול וזה רק ספר אחד בשבוע
תודה על העזרה
שלום רב
שאלה לגבי המלצות של ספרים ספרי קריאה
יש לי בן 6 ושנתים בבית
שניהם אוהבים ספרים כרגע אני מקריאה להם עוד לא יודעים לקרוא לבד –מתיחסת לגדול כמובן
יש לנו די הרבה ספרים בבית כ 70 בערך
ואני רוצה לרשום אותם לספריה עירונית ולשאול כל ספרים שבוע
אשמח לקבל המלצה על אתר טוב או יותר מאחד שיש בו המלצות לספרים לגילאים האלו –רצוי גם המלצות משתנות למרות שבטח לספריות לא מגיעים ספרים חדשים כל כך מהר אבל זה טוב שיהיה.
המלצות של הורים וגם של ילדים נראה לי שבדרך כלל מה שהורים יאהבו גם ילדים יאהבו. המלצות אולי לספרים שמכוונים על רגשות מסוימים ובכלל .
הרבה פעמים יש מבצעים על ספרים ואני מוצאת את עצמי בחנות מעמיסה ספרים בלי לבדוק כל כך ואחכ די מאכזב בעוד שאת הקלאסיקות של הילדים אין לי בבית
הגדול גם רשום לספרית בית ספר אבל שם בכלל אין מגוון גדול וזה רק ספר אחד בשבוע
תודה על העזרה