***המלצות על ספרים***

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
***המלצות על ספרים***

אני רוצה לפתוח פינה ברשותה של יה-יה,כל אחד מוזמן לשרשר. לאחרונה קראתי מס´ ספרים שעוסקים בתבונות החיים ואיך להגיע לשקט הנפשי שלנו.הינה רשימת הספרים שאני ממליצה. *"ארבע ההסכמות-הספר המלווה"/דון מיגל רואיז-הספר כתוב בצורה מובנת,קלילה ונוחה. *"דרך האהבה"/דון מיגל רואיז-שוב,כתיבה קלילה,מובנת ונוחה. *"אתמול בכיתי"/איינלה ונזנט-סיגנון הכתיבה בספר זה שונה מקודמיו."בספר זה היא משתמשת בניסיונה האישי כדי להראות לנו איך להפוך את קשיי החיים ללקחים שאנו יכולים להפיק מהם תועלתאישית.היא מלמדת אותנו לפרש את ההתנסויות הכואבות בחיינו כך שהם ישמשו מנוף לצמיחה,ריפוי ואהבה."(נילקח מתוך תמצית הספר). קריאה נעימה! ועכשיו אתם ממליצים. g99...

זהות

New member
המלצות נוספות ...

"מוסיקת המקרה" ו"לוויתן" / פול אוסטר "ורוניקה מחליטה למות" /פאולו קואלו "קבוצה" / פול סולוטרוף "...דו"ח נוקב ובלתי מתפשר על שישה בני אדם , שנקלעו למבוי סתום בחייהם ומנסים למצוא דרך להתגבר על יצר ההרס העצמי שלהם , על חולשותיהם ועל המורשת המשפחתית המייסרת שלהם ..." - מרתק . "אינדיוידואליות : הפרוייקט הבלתי אפשרי" / קרלו שטרנגר "...חקירה אמיצה במעמקי תהליכי היצירה העצמית ..." - המון חומר למחשבה. קריאה מהנה ...

../images/Emo91.gif../images/Emo23.gif

הכוח הטמון בתוכך/לואיז ל. היי אתה יכול לרפא את חייך/ לואיז ל. היי

MsPiggy

New member
"אינדיוידואליות: הפרויקט הבלתי אפשר

י באמת ספר טוב רק חבל שאף פעם לא סיימתי אותו... קראתי אותו בספריה ונורא התחברתי עם הסיפור הראשון והשני, אבל לא עם השלישי ואז הפסקתי...

rainbow too

New member
המלצה../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

הספר המדהים של סאנאיה רומן מתקשרת את אורין "עצמה אישית דרך מודעות". וכמובן שאר הספרים שלה מופלאים, מעוררים השראה, ומלמדים על החיים. ספר נוסף שאני קורא בו בתקופה האחרונה "הסודות האבודות של אטלנטיס". מ ד ה י ם !!! תודה על הפינה.

יופיאל

New member
התקדשות - אליזבט הייך

ספר מדהים שבו הסופרת מספרת על זכרונות גלגולים שלה כשהיתה כוהנת במצרים בעתיקה ומתארת מה היא עברה שם...

למעלה