המלצות על הצגות

*Alona*

New member
לכל מען דבאי

אהלן אנשים!!! אני רואה שכולם כאן אוהבים תאטרון וזה ממש טוב כי אני רוצה להפתיע את חבר שלי שנוראאאאאאא אוהב תאטרון...אבל רק איכותי חבר´ה ואני מחפשת המלצות על הצגות הכי טובות והכייייי חמות....אבל לא יותר מדי..
אז פתוחה להצעות יום מקסים...

1יעל

New member
"לפגוש את חנוך לוין"- המסורת ממשיכה

"לפגוש את חנוך לוין"- המסורת ממשיכה הכניסה חופשית, היציאה בתשלום יום ג´ 15.10.02 בשעה 21:00, בית ציוני אמריקה. הכניסה חופשית! הקהל מוזמן לשלם ביציאה כראות עיניו . "לפגוש את חנוך לוין" משחק: שמעון מימרן מופע מיוחד ומשעשע, המשלב סיפורים מצחיקים מאחורי הקלעים, סיפורים אישיים על תהליך העבודה עם חנוך לוין וקטעים מתוך מחזותיו: "הילד חולם", "האישה המופלאה שבתוכנו", "אשכבה" ועוד. שמעון מימרן שיחק בתיאטרון ´הקאמרי´ בעשר השנים האחרונות והייתה לו הזכות להשתתף ברבים ממחזותיו של לוין. כמו כן שיחק בסרטי קולנוע וטלוויזיה רבים, ביניהם: "ההסדר", "זכותא", "שחקנית ספסל", "המשאית", "זינזאנה", "שלווה", "101" ועוד. בדרכו ההומוריסטית והייחודית פורש מימרן בפני הצופה פיסה מיצירותיו של לוין שכל כך היטיב להכיר. על האנושי, הנשגב, המשעשע והפשוט שבחנוך לוין היוצר, היצירה והאדם. מן הביקורת: (תגובות צופים עד כה) "...מופע מצחיק ומשעשע כמו גם בעל תו תקן איכותי..." "...משב רוח מרענן של תרבות..." "...עולם רבגוני, תיאטרלי וקסום..." "...המעבר בין הדמויות השונות, וירטואוזי ונפלא."

artact

New member
הצגות בביה"ס סופי מוסקוביץ´

במהלך החודש יעלו באולם ביה"ס שתי הצגות: "הזמנה לארמון" ו- "משרתות" הזמנה לארמון מאת ז´אן אנואי, תרגום אולה שצ´ור, בימוי ליאוניד שצור, בהשתתפות תלמידי שנה ג. 1. הזמנה לארמון זוהי קומדיית טעויות שמבקשת ללמד את הצופה משהו על מהותו של אושר. שני אחים תאומים, בני אצולה יפים ועשירים, מסתבכים בשרשרת טעויות בטירה בעמק אלואר, שנים ספורות לאחר מלחמת העולם השניה. משך ההצגה כשעתיים, כרטיס 40 ש"ח. תאריכי ההצגות: 12.10 מוצ"ש בשעה 20:30. 15.10 יום ג בשעה 20:30. 18.10 יום ו בשעה 14:00. 22.10 יום ג בשעה 20:30. 25.10 יום ו בשעה 21:00. 29.10 יום ג בשעה 20:30. 2. משרתות מאת ז´אן ז´נה, תרגום, עיבוד ובמוי סופי מוסקוביץ´ ההצגה הנה מטפורה סוריאליסטית על שליטה והשלחותיה על בני-האדם. מאווייהם הפנימיים של הדמויות מתורגמים למציות בימתית ויזואלית, זהו מופע פיזי חושני, של תיאטרון ביו-מכני. משך ההצגה כשעה ורבע, כרטיס 40 ש"ח. תאריכי ההצגות: 17.10 יום ה בשעה 21:30. 18.10 יום ו בשעה 21:00. 19.10 מוצ"ש בשעה 20:30. ההצגות יתקיימו באולם ביה"ס ברח´ ברנר 14 תל-אביב. פרטים במזכירות, טל´ 5257203-03.

"הנמר"מומלץ...

הצגת יחיד של השחקן רמי ברוך.הועלתה באודיטוריום בת ים. הצגה מעולה ומצחיקה,הפעלת קהל נדירה. מומלץ מאוד.

YARONֹR

New member
היי אלונה- להל"ן תשובתך....

חובבי תיאטרון אמיתיים "עלולים" לאהוב כמעט כל הצגה שהם רואים. אם אתם הולכים יחד הייתי ממליץ על ארבע הצגות שונות בסיגנונות קצת שונים את תעשי את הבחירה שלך, בהצלחה.... 1. (ובעדיפות עליונה) "טובים השניים" תיאטרון הקאמרי בהשתתפות חני נחמיאס, משה בקר ודרור קרן. קומדיה בריטית שבה מתחננים להפסקה כדי לעשות פיפי מרוב צחוק. שעתיים של הנאה אמיתית אמיתית.... 2. "אופרה בגרוש" תיאטרון גשר. מחזמר מעניין ורב משתתפים עפ"י הסיפור של ברטולד ברכט. סיפור על מנהיג כנופיית פשע שמסתבך עם ארבע נשים שהיו, כל אחת אהבת חייו בזמן אחר. משתתפים: מתי אטלס, יחזקאל לזרוב, ששי קשת ועוד. 3. "מה עושים עם ג´ני?" תיאטרון בית לסין. דרמה שנוטה מאוד לכיוון של קומדיה מטורפת. סיפור על אישה מבוגרת שבניגוד לרצון שתי בנותיה מתהוללת כמו צעירה ומסרבת להתבגר בנפשה. עם תיקי דיין (האשה המבוגרת), צופית גרנט, שרית וינו אלעת (בתפקיד הבנות). 4. "גבירתי הנאווה"- על זה לא אקשקש יותר מידי. מחזמר מוכר ומומלץ עפ"י כל הביקורות. אני אראה בחודש הבא. בהשתתפות: מיירה עוואד, עודד קוטלר, שייקה לוי, אלכס אנסקי ועוד.... (זו עלולה להיות חוויה יקרה מידי, תחשבי על זה...) תמסרי מזל טוב.... ושוב בהצלחה!!!

*GormE*

New member
מה פתאום????

חובבי תיאטרון אמיתיים לא אוהבים כל הצגה שהם רואים. מאיפה הקרצת את זה?? אולי אוהבי תיאטרון חסרי טעם אינדבידואלי....

*GormE*

New member
אם הוא אוהב תיאטרון איכותי

אז אל תקחי אותו לבית לסין. ציפי פינס אמרה בעצמה בראיון שבתיאטרון שלה תעדיף להעלות הצגה שמוכרת ולא הצגה איכותית.

למעלה