המלצות סרטים

• פותח הנושא gmgy
  • פורסם בתאריך

gmgy

New member
המלצות סרטים

בדרך כלל לוקח לי המון זמן לראות סרט טוב. יוצא שאני רואה הרבה זבל, אבל זה המחיר כדי להגיע לסרטים הטובים באמת. אז הראשון הוא Vanilla Sky עם טום קרוז ופנלופה קרוז. אני מאוד נהניתי מהסרט. השני, One Hour Photo עם רובין ויליאמס. אבל שלא תהיה טעות, זה סרט בכלל לא מצחיק... זה מותחן שמתאים גם לחלשי הלב בינינו (כמוני) ששונאים זוועות בסרטים. חוץ מ-5 שניות, כל הסרט הזה ממש בובה´לה.

המתחילה במצווה אומרים לה גמרי

אולי את יכולה לפרט קצת על הסרטים האלה?

gmgy

New member
לכבוד הוא לי ../images/Emo9.gif

Vanilla Sky - לדעתי כבר היה צריך להגיע לארץ. מבוסס על סרט ספרדי שבו משחקת פנלופה קרוז. טום קרוז משחק מנהל מצליח שירש הרבה כסף מאביו ומצליח בלי הרבה מאמץ לדאוג לחייו האישיים והמקצועיים. עד שמגיע השינוי הגדול -- הפגישה עם פנלופה קרוז. כשהוא יוצא ממנה הוא מעורב בתאונת דרכים שמעוותת לו את הפנים (הוא נראה זוועה!) ואת היד. הסיפור זה על מה שקורה אחרי כן. One Hour Photo - האמת שחברה שלי אמרה שאחרי שהיא ראתה את הסרט הזה היא בחיים לא נותנת פילם לפיתוח. מדובר על בחור (רובין ויליאמס) בלי משפחה או חברים שעובד בתור מפתח סרטי צילום. האמא´לה
מתחיל כשמסתבר שרובין נוהג לפתח סט נוסף של תמונות כל פעם שמשפחה מסוימת מגיעה אליו, או במילים אחרות, הוא חי את חייו דרך המשפחה ההיא. העניינים מסתבכים כשהוא מפוטר מהעבודה ומגלה שהבעל של אותה משפחה בוגד באישתו...

דעתי על וונילה סקאיי

זה סרט נוראי- משעמם וצפוי, ישבנו 8 חברה וראינו אותו בDVD בבית- כולנו שנאנו אותו והגדרנו אותו כ"בזבוז זמן". לפחות נהננו להעביר ביקורת על פנלופה קרוז- ואיך לכל הרוחות אפשר להעדיף אותה על פני ניקול קידמן האלוהית...

gmgy

New member
המממ....

גם אנחנו לא ראינו בקולנוע אלא העדפנו אותו בDVD. אבל אנחנו ממש א-ה-ב-נ-ו את הסרט.

ראינו אותו אתמול (בין היתר בגלל

המלצתך). היה נחמד. דווקא פנלופה היתה חמודה מאוד.

Ronnie*

New member
אנחנו ראינו אותו בקולנוע בזמנו

ואהבנו... אני אוהבת סרטים מתוסבכים שקשה להבין מה קורה בהם... ואם כבר מתוסבכים, אהבנו מאוד את "דו"ח מיוחד" (חוץ מזה שהתעצבנתי על התרגום של שם הסרט, אבל מה חדש).

למעלה