המלצות סרטים

המלצות סרטים

טוב אז החברה חולה , והסופ"ש השאיר אותי לבדי אז עשיתי מרתון מדהים של סרטי טים ברטון! אז כולנו ראינו את corpse bride , nightmare before crismas, big fish , ed wood . המספררים של אדוארד וכן הלאה. חלקם ראיתי שוב , חלקם בפעם הראשונה , כמו ביג פיש. הסצנות , הצבעים והכל פשוט מדהים אצלו , השחקנים שלו , כמו ג'וני דפ , איאן מקרגור , דני דה ויטו , סטיב בושמי , ביל מריי , כולם כולם שחקנים שגם אם יותר או פחות מוערכים הם נהדרים ללא ספק , ושכחתי גם לרגע את מרטין לנדאו , גם הוא מדהים. כמה אני מת על סוריאליזם , לאחרונה ראיתי גם את "the science of sleep" סרט מדהים שנכתב ובוים ע"י אותו הבחור שחתום על שמש נצחית בראש צלול. מלבד ההמלצה הכבירה שהפלתי עליכם , ומכיוון שממוצע של שתי סרטים ליום(קולנועיים , לא סתם טלוויזיה) לא משאיר לי הרבה סרטים מוכרים לצפייה הייתי שמח להכריז בזאת על שרשור המלצות סרטים , אולי יש מה להוסיף לי. אם אפשר רק להתמקד בסרטי איכות , מיינסטרים הוליוודי זול זה משהו שדי שבעתי ממנו , אל תשלחו אותי לראות רובוטריקים יאללה , התחל!

../images/Emo41.gifתחזית שבועית../images/Emo41.gif

"הגדיים סוף סוף יכולים לחייך החסימות והעיכובים כבר נפתחו ותוכלו להרגיש זאת בעבודה ובזוגיות תפתחו את המצגת.. כתוב שם בפירוט על מצבכם שאר המזלות נראים חסרי מנוחה כולם רבים עם כולם הקשתים לא ממוקדים הבתולות והתאומים חסרי סבלנות המאזניים והשור רגישים יתר על המידה והטליים מוכנים כל רגע למלחמה מה קורה? חודש קשה לקראת החגים הדורש התנקות רצינית :) תשתמשו בחוכמה במעבר הכוכבי האלים הזה פרטים במצגת מאחלת לכם שבוע נפלא וקסום"

TzutZ

New member
תחזית מעפנה ../images/Emo3.gif

מעניין איך מרגישה זווית הרמונית של ונוס ליופיטר ומרס, בכלל ונוס הזו מתפרעת עם הזוויות שלה...

TzutZ

New member
אהההה אז תגידי !

מה קשור?! לא הבנתי מילה... לא חזתה לי כלום חוץ מזוויות...

למעלה