המלצות ספרים

m i c h a l i

New member
המלצות ספרים ../images/Emo63.gif

מה יותר מתאים לימי החורף הגשומים מלהתכרבל במיטה עם ספר טוב?
עדכנו מה הספר שאתם קוראים עכשיו? איזה ספר טוב קראתם לאחרונה? ואולי תוכלו להמליץ על ספרי ילדים? יסמין ממליצה על הספר "תלתלים מכושפים" מאת סיגלית דיל (מתאים לגילאי 9 ומעלה) סיפור הרפתקאות ודימיון .
אני ממליצה על הספר "מחזיר אהבות קודמות" מאת יהושע קנז וכרגע קוראת את הארי פוטר האחרון...

s h o o s h a

New member
ספרים

לפני מספר ימים סיימתי לקרוא את הספר "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" מאת מארק האדון. הספר מספר על תעלומת הירצחו של כלב וילד אוטיסט אשר מתעקש לפענח את האירוע. תוך כדי החקירה, הילד והקוראים נחשפים לעולמו של הילד הגאון ולמתרחש בחייו. ספר מרגש ומומלץ בחום. בימים אלו התחלתי לקרוא את הספר "פנג הלבן" (בגירסתו המחודשת) מאת ג'ק לונדון. רשמים בסיום הקריאה. ספרים נוספים שיכולה להמליץ עליהם: **רוב הספרים הם בז'אנר האהוב עלי- מתח פסיכולוגי. כל סידרת ספריו של הרלן קובן ("הנעלמים", "ההזדמנות האחרונה", דיו חיוור", "אל תגלה" ו"התמימים") ספריו של ג'וזף פיינדר ("פארנויה" ו"המנכ"ל"). לסופר ספר חדש שטרם קראתי "רצח בעינים" שחוויות מקריאתו אספר בהמשך (אם תרצו לשמוע). ניקי פראנץ' (שם ספרותי של שני עיתונאים שכתבו יחד את הספר) "משחק הזיכרון". רוברט לדלום עם "אחוות המשמר" ויש עוד המונים. אבל אפסיק כאן. נשאיר משהו גם לאורחים

m i c h a l i

New member
משחק הזיכרון

הוא גם בז'אנר המתח? אשמח לשמוע על מה מסופר... (בקצרה כמובן)

s h o o s h a

New member
משחק הזיכרון

בבית משפחה נעלמת נערה צעירה. לאחר חקירות מרובות וניסיונות לאתר אותה מפסיקים המאמצים ותיק החקירה נסגר. 25 שנים לאחר מכן נמצאת גופתה של הנערה כשהיא קבורה בשטח גן הבית של המשפחה. בגדול, זו כל עלילת הסיפור. ומכאן מתחיל למעשה תיאור הנפשות הפועלות (כמחציתו הראשונה של הספר), ההחלטה של חברתה הטובה ביותר לנסות ולהבין מה קרה ועד לגילוי המרעיש. קריאה מהנה

ron68

New member
אני קוראת כרגע את רודף העפיפונים

ספר מדהים. ואחריו מחכה לי ספר נוסף צלה של הרוח לפי המלצה שלכן כאן בפורום. רשמים משני הספרים כשאני אסיים.

מרגנית2

New member
אני הצלחתי לקרא הבוקר 2 עמודים

מתוך הספר: הזכות לחנך - החובה לחנך מאת עקיבא ארנסט סימון. זה קצת פילוסופיה וגם מסקנות הסטוריות. הוא מספר על תנועה לחינוך לשלום שהחלה לתפוס תאוצה בגרמניה שלפני היטלר. ואיך התנועה התפוגגה אחר כך, ונאמניה גם אם לא הסכימו לדרכו של היטלר לא העזו להתנגד בקול רם.

למעלה