המלצות ל-Suzhou ו-Hangzhou

• פותח הנושא crane
  • פורסם בתאריך

crane

New member
המלצות ל-Suzhou ו-Hangzhou

שלום, בעוד חודש אני מתכנן לבלות שבועיים עם חברים בערים המצוינות מעלה. האם מישהו היה שם ויכול להמליץ על אכסניות/מלונות שעונים על הדרישות הבאות: 1. נקיים. 2. חדרים פרטיים (לא dorms). 3. סביבה נעימה ומיקום נוח. 4. כמה שפחות יקרים (זולים, בעברית). המלצות על אתרים ופעילויות יתקבלו גם הם בברכה. תודה, איתי

פנומן 72

New member
הייתי בסוזהו

עיר יפהפיה והלוואי ואוכל להרשות לעצמי לגור שם בעתיד. בנוגע לבתי המלון -ישנם בתי המלון שייגבו ממך 100 ש"ח ללילה והם קרובים מאוד למרכז (או אחד המרכזים), היות ומדובר בעיר גדולה מאוד אתה צריך להגיד איפה בסוזהו אתה רוצה להיות. המלון שאני לקחתי לא זוכר את שמו מלבד שהוא מורכב משתי מילים והמילה השניה היא INN - בכל אופן ככל הידוע לי גם כוכב אחד בסין זה משהו שבתי מלון בארץ לא יודעים לתת גם עם 3 ו-4 כוכבים. רק שתדע.

GnomeBubble

New member
חוץ ממים חמים עם זרם ../images/Emo13.gif

יש עוד כמה דברים שישראלים שרגילים למלונות בארץ בטח היו מתלוננים עליו (אין סבונים קטנים בקופסאות קרטון ושמפו בבקבוקונים, אין הפעלות מעצבנות לילדים בבריכה, הכיור מוברג חזק מדי ואי אפשר לקחת אותו הביתה), אבל בסך הכל לי לא היה תלונות. מצד שני, אני זה לא פונקציה. אני הלכתי לפעמים לישון גם במלונות בלי כוכבים בכלל (את הכוכבים החליפו ג'וקים, אבל גם זה אחלה - היה עם מי לדבר לפני השינה
)

פנומן 72

New member
בטיול שלי לסין שהיתי ב-5 בתי מלון

בכולם שילמתי כ-100 ש"ח ללילה (לזוג !) והיה בפנים סבונים, שמפו, משחת שיניים עם מברשת ואפילו נעלי בית. שלא לדבר שהחדרים היו נקיים מאוד וממוזגים. בתוספת של 1-3 $ היית מקבל גם ארוחת בוקר מפנקת.

GnomeBubble

New member
אז זהו, 200 קוואי ללילה לזוג זה די יקר ../images/Emo13.gif

יחסית, הכל יחסי. אני אישית מעדיף את הסבון והמשחת-שיניים שלי, תודה רבה, אבל גם במלונות זולים יותר אתה מקבל נעלי-בית (שאף פעם לא יתאימו לרגליים שלך, אז זה לא ממש עוזר
) והכי חשוב - תרמוס עם מים חמיים.

mrgute1

New member
hangzhou

ביקרתי שם לפני כחודשיים וישנתי בהוסטל שזה האתר שלו www.touranhostel.com ההוסטל נמצא בקרבת ה WEST LAKE ואפשר לשכור אופניים ע"מ לחסוך את זמן ההליכה לאגם. סביב הWEST LAKE יש הרבה מלונות אחרים במחירים שונים. התנאים בהוסטל לדעתי נוחים לחבר'ה צעירים (לא למשפחה עםאו בלי ילדים) יש חדרים פרטיים וחדרים זוגיים (אפשר לראות באתר) המחיר זול...החל מ 160 יואן ללילה. אין בחדר כלי רחצה (סבונים או מברשות שיניים וכו) אך ניתן לקנות בזול בסביבת המלון. ב HANGZHOU לא חסר מה לראות מקדשים יפים, העיר העתיקה, WEST LAKE ועוד כדאי להשקיע לפחות יומיים מלאים .

סינית 2

New member
hangzhou/suzhou

צירפתי שני קישורים של מגזינים מקוונים שיוצאים כל חודש עם מידע על הערים הנ"ל והמלצות מיוחדות תהנו!!

סינית 2

New member
משום מה הקישורים לא עבדו

http://www.morehangzhou.com http://www.moresuzhou.com אני יכולה להמליץ לכם בהנגזו על אכסניות שנמצאות במיקום טוב, במרכז העיר ליד האגם: Hangzhou International Youth Hostel 杭州国际青年旅社 Fantastic location on the South shore of the lake. Lots of parks, pubs, and restaurants to keep you occupied. Rooms start at 200RMB. Beds start at 45RMB.... Address: 101 Nanshan Rd. 南山路101号 Tel: 0571 8791 8948 Xinyu International Youth Hostel 新宇国际青年旅社 Rooms start at 288RMB; Beds start at 40RMB Standard Room: 288, Single Room: 288, Suite: 368. These three types all included breakfast. Extra bed:... Address: 21 Qingchun Rd. 庆春路21号 Tel: 0571 8724 4888 Hangzhou West Lake Youth Hostel 杭州过客青年旅舍 24 hours 40-55RMB/bed, 250RMB/king size room. If you are reading this, then you probably already have a place to lay your head, but maybe you aren't happy with it.... Address: 62-3 Nanshan Road, next to Jing Temple 南山路62-3号净寺旁边 Tel: 0571 8702 7027 Tel: 0571 8803 0237 אמנם המחירים קצת יקרים ממאה יואן אבל מהניסיון שלי מקומות שתשלמו להם מאה יואן לא נמצאים במרכז העיר וכנראה שהחדרים שלהם גם לא משהו ובשביל מי שלא מכיר את העיר ולא יודע סינית תצטרכו לבזבז הרבה זמן עד שתכירו את העיר אז אולי עדיף לשלם קצת יותר וגם לקבל חדר ברמה יותר גבוהה בשעות הפנאי מומלץ ללכת לטייל בגנים מסביב לאגם,מקדשים בודהיסטיים, פגודות, למוזיאון התה שנמצא באזור כפרי בו מגדלים תה עם טרסות מקסימות של תה, לרחוב מקסים בשם חהפנג שזה רחוב שנראה כמו פעם עם מזכרות סיניות מקסימות תקראו את ההמלצות של המגזין ואם יהיו לכם עוד שאלות על הנגזו אתם מוזמנים לשאול,גרתי שם שנה וכולי געגועים

OferChina

New member
מלונות זולים בהאנגזו ועוד מידע

1.My Inn 我的客栈 99RMB/night 273 guestrooms, 24 hours service with Coin Laundry, Xixing Store, Web TV, IP Call and Internet Access... Address: 264 Qiutao Road(opposite of South Long-distance Bus Station) 秋涛路264号(长途汽车南站对面) Tel: 0571 5611 1222 Tel: 40082-80082 2. Century Star Holiday Hotel 杭州世纪之星假日酒店, 城站店 2-Star. Rooms range from 128 to 158RMB. Address: 22 Shuilusi Lane, Jiangcheng Road 江城路水路寺巷22号 Tel: 0571 5628 1111 אני אישית לא מכיר את המלונות הללו...אם אתה רוצה אני ממליץ לך להגיע למאיה בר בהאנגזו, שם תוכל לקבל מידע על מלונות זולים בסביבה, תקבל מידע על האזור וגם תוכל לקבל מידע על Suzhou שהיא עיר יפה מאוד וקרובה להאנגזו. הנה הפרטים של מאיה בר : Maya Bar 玛雅酒吧 noon - 2am When you want a place where the laughter is louder than the music, Maya's your spot. There you get a range of the young and the old, the rich and the poor.... Address: 94 Baishaquan, Shuguang Rd. 曙光路白沙泉94号 אם אתה צריך עוד משהו בקשר ל-Hangzhou אתה יכול להשאיר כאן או לפנות אלי בפרטי, אני גר בהאנגזו ומכיר את העיר היטיב. עופר.

crane

New member
תודה רבה לכולם על העזרה!

חברי הפורום ההאנגג'ואים, אל תופתעו אם תקבלו ממני מסר עם עוד כמה שאלות.

bizhar

New member
HUANGSHAN לא רחוק - לא הייתי מחמיץ.

אפשר להגיע באוטובוס לעיירה וללון שם. מניח שקרררר.. אבל למי זה מפריע? אה, אם אתה מתכוון להגיע בחופשה זו עלולה להיות בעיה. מניח שיהיה צפוף על ההר...אבל למי זה מפריע?

crane

New member
באמת שידרוג ביחס לטיינג'ין

ותמיד טוב לראות אותך במקומות בלתי צפויים. אני אעשה גיגול מהר כדי לראות על מה אתה מדבר. ואתה תמיד מוזמן להוסיף, אם בא לך. (אתה בסין עכשיו?)

bizhar

New member
תחפש את ההר הצהוב..

אני לא בסין, אולי בחודש הבא. אתה שם? כרגע אני עסוק בהדיפת החמאס ובעטיפת עזה (יושב בבית עם אטמי אוזניים , איזה רעש עושה סוללת 188 !) מהמעט שהצלחתי לבלות באזור האנגז'ו אני יכול להמליץ כמובן על הגנים של סוג'ו, קחו ברילקס יומיים שלושה. שנגחאי דרך אגב לא רחוקה מסוג'ו, אולי שעתיים באוטובוס.

סינית 2

New member
שנחאי וההר הצהוב

יש רכבת מהנגזו לשנחאי,שעה וקצת נסיעה,כל הפרטים מופיעים פה: http://www.morehangzhou.com/links.php?id=10&action=display להר הצהוב יש אוטובוס מאיצטדיון הדרקון הצהוב Huang long ti you chang (אין לי סינית במחשב הזה אז לצערי לא אוכל לכתוב בסינית) ליד האיצטדיון יש משרד תיירות ומשם יוצאים טיולים ליעדים נוספים, פרטים על כך אמורים להיות כתובים בעיתון more hangzhou, שאפשר להשיגו במאיה בר (ובהחלט כדאי גם לצאת לשתות בפאב הנחמד הזה) וגם בעוד מסעדות ואכסניות במרכז העיר

karlson123

New member
מלונות

כאחד שגר בסין(שנגחאי) מספר שנים, ממליץ לך לבדוק באתרים האלה גם שפה אנגלית, לרוב ישנו גם קישור למפה וניתן ליראות את מיקום המלון, מלון HOMEINN מלון לא רע ויחסית לא יקר www.ctrip.com www.elong.com ניתן גם להזמין מלון דרכם, ולא תמיד חייבים, אתה יכול ליצור איתם קשר באימייל ...רוב הפעמים הם עונים :) אני תמיד מתקשר אליהם כך שאין להם בעיה לדבר אנגלית. אתה יכול ליצןר איתי קשר באימייל [email protected] , למרות שבערים האלו לא הייתי, אוכל לתת לך טיפים לגבי סין בכלל.

למעלה