המלצות - לשרשר לכאן

anva

New member
קצת המלצות... לכל המעוניין ../images/Emo91.gif

כפי שציינתי, בתור חובבת תאטרון מושבעת וגם סדרנית שצפתה בהרבה הצגות (כל הצגה ה-מ-ו-ן פעמים) הייתי רוצה להמליץ על מס´ הצגות נפלאות- מקווה שהן עדיין רצות: 1) כשם שכתבתי קודם לכן - "הזוג המוזר" - בגלל ההומור האינטליגנטי 2) "זרים" - הבימה - בגלל משחק מדהים של מוני מושונוב וסנדרה שדה 3) "קן הקוקיה" - הבימה - בגלל שההצגה פשוט משאירה אותך נפעם 4) "מעגל הגיר הקווקזי" - קב´ הצעירים של הבימה - בגלל שזה כה יוצא דופן 4) ו... אם עדיין מציג -"אויב העם" - בגלל העוצמה שבמסר אחרון חביב - לא בטוחה בכלל שעדיין רץ, אבל הצגה מופלאה ואנושית - "גשם שוטף" של תיאטרון באר שבע. הפקה צנועה אבל מרגשת באופן בלתי רגיל (מבית היוצר של גדי ענבר). זהו... אשמח אם המידע יועיל למישהו ו/ או תגובות

actress

New member
נכון ו...

גם הכיסאות המחזה של סנדרה ומוני הוא משגע!! ויש עוד מלא מלא מלא מלא הייתי אתמול במר גרין הצגה חביבה אך חסר בה משהו

*GormE*

New member
מעגל הגיר הקווקזי

ראיתי את ההצגה לפני שנה או שנתיים, וזו היתה חוויה מדהימה. מעולם לא התרשמתי עד כדי כך מתפאורה (טוב, אולי אשכבה...) . זו דרך נהדרת להעביר מבנה "ע"י מקלות ועוד בשטח פתוח מכל כיוון- זירה... כך שכל צופה יראה ממקום מושבו. אני מוקמתי ליד הגשר שפורץ אל הזירה, והיוותי חלק פעיל בים הסוער!!! הרגשה מדהימה לשבת על ה"במה" בתיאטרון הבימה, לדעת שכולם צופים גם בי.

anva

New member
שמחה שאהבת...

אומנם צפיתי בהצגה באולם רגיל, לא ב"הבימה" מסביב לבמה, אבל החוויה נותרה נפלאה... בהחלט עיבוד מעניין של המחזה המקורי - אם קראת וגם משחק מצוין. מחזה פשוט מרענן ומלא שמחת חיים - ממש לא "צהוב" או מתחנף לדעת הקהל כמו מחזות רבים בתקופה האחרונה, תק´ הפריחה של התאטרון בארץ (שיש לה צד חיובי ושלילי בו זמנית). ואפרופו נק´ זו - מה דעתך על "בוסתן ספרדי" (אם ראית)?

*GormE*

New member
לא ראיתי את בוסתן ספרדי

ואת המחזה "מעגל הגיר הקווקזי" עוד לא קראתי אבל בדיוק היום התחלנו לעבוד בשיעורי תיאטרון על התיאטרון של ברכט, ככה שאגיע לכך במהרה..! תשאלי אותי על הצגות אחרות, או על חנוך לוין ודרך אגב, שאני והמנהלת הקודמת- מאריאן- הכנו טרווית חנוך לוין שלדאבוננו לא עלתה יפה בשל חוסר עניין. אולי ישתפרו הזמנים ואנסה בשנית.

anva

New member
המממ...

שאלתי לגבי בוסתן ספרדי כי זו הצגה כביכול "עממית" אבל עשויה נפלא, לטעמי ורציתי לקבל חוו"ד... מכל מקום, לגבי לוין לצערי הרב לא ראיתי/ קראתי הרבה יצירות שלו... אולם צפיתי ב"מלאכת החיים" וקראתי את "חפץ". בכל פעם נפעמתי מהייחוד שבכתיבה, מההעזה, מהאמירות הנוקבות, מהשפה ופשוט - מהכישרון של האדם המדהים הזה. הייתי משתתפת בטריוה "חנוך לוין" רק אחרי שהייתי קוראת את המחזות שלו (לפחות רובם) בסדרת הספרים בעלי העטיפה החומה, אם את מכירה... מכל מקום, יוזמה מעניינת מאוד- אשמח אם תהיה הענות! שבת שלום

למעלה