המלצות לשנה החדשה

המלצות לשנה החדשה../images/Emo9.gif

דיסק טוב - ספר טוב - (בכללי או שקוראים בדיוק, אם אין רעיון) מקום לטייל בו - תמונה נחמדה שמצאתם - שיר - ציטוט - וכל דבר שרק תרצו ותעלו בדעתכם! שנה טובה אנשים!

אז אני שוב אתחיל?

דיסק טוב - ספר טוב - הסיפור שאינו נגמר/מיכאל אנדה מקום לטייל בו - בקיבוץ שיר - האביב הזה/ יהודית רביץ ציטוט - "ומהמקום הכי נמוך אפשר רק לעלות.." DVD - פינק פלויד בהופעה חיה בפומפיי

gong1

New member
גנבת לי את הספר

אני רציתי לכתוב הסיפור שאינו נגמר עד שראיתי שכבר הקדמת אותי. באמת אחד הספרים המצוינים!!

prongs3

New member
המלצות, המלצות, המלצות יש בשניידר:

דיסק טוב- Requiem for a Dream OST (האלבום של דפנה והעוגיות יהיה קצת דבילי להציע פה, לא?
) ספר טוב: למה ספר אחד? קבלו שניים- "המשחק של אנדר" מאת אורסון סקוט קארד (הספר האהוב עליי), ו"עולם הסוף" מאת אופיר טושה גפלה (הספר השני האהוב עליי). מקום לטייל בו: בכל מקום בצפון, חוץ מעין-גב (אני עובד במסעדה שם מחר, ואין לי כוח להרבה אנשים, אז תעשו טובה
) שיר: שיר עם ליריקה- Kashmir של לד זפלין מנגינה ללא ליריקה- Lux Aeterna של קלינט מאנסל ורביעיית קרונוס. ציטוט נבחר:
"Now when I get the Sun, I smile"​
שנה טובה לכולם!

Mother Lucifer

New member
המלצותיי.. ../images/Emo105.gif

טוייב, להלן המלצותיי לשנה החדשה. תהיינו. דיסק טוב: Regina Spektor // Begin To Hope דיסק ממש טוב: Tori Amos // Boys For Pele ספר טוב: אמא של ג'ניס // סוזן אדם ספר ממש טוב: Are You Afraid Of Dark? // Sidney Sheldon מקום לטייל: ירושלים
מקום ממש טוב לטייל: מיטה :) תמונה: טורי איימוס אהובתי ואשתי לעתיד (אני מפגינה נטיות לסביות בוטות P:). בדרך כלל היא ג'ינג'ית אבל יותר יפה לה שחור. לא? שיר: Winter // Tori Amos // Little Earthquakes ציטוט: שפשיפי! (סימס כשהם צריכים להשתין XD) קורס: פלאש, כדורסל, בסססססס
תנועה: השו, השו שו, השומר הצעיר! וווווו!! וזהו. אני מאחלת לכולם שנה טובה בלי גפילטעפיש! אוהבתותכם. נועית =] העיזה הצנחנית.

DirtySpirit

New member
הממ

דיסק טוב - הדיסק של פרוייקט 30, וגם Fallen של אוונסנס[לא, לא נמאס לי.
] ספר טוב - (בכללי או שקוראים בדיוק, אם אין רעיון) כל "סדרה של צרות"[למרות שתרגמו לעברית רק 5 מתוך 13]3> מקום לטייל בו - ניו יורק
תמונה נחמדה שמצאתם - http://wallpapers.skins.be/amy-lee/amy-lee-1024x768-17077.jpg [אל תעיזו להגיד שהיא מכוערת פה] שיר - רק אחד?
ציטוט - "פוטר, קח עוגייה"

DirtySpirit

New member
וואו.

תגיד לה שהיא ממש טובה [: [וגם אני מכיר עוד כמה שקראו את הספר ואמרו שהתרגום טוב] נראהלי שזה אחת מעבודות התרגום הכי קשות שיש[לתרגם את למוני סניקט], בגלל שיש שם המון משחקי מילים והומור בריטי שנון כזה שקשה לתרגם.

שוודה

New member
נושא להודעה

דיסק טוב - שילה פרבר\ מתוק שחור ספר טוב - (בכללי או שקוראים בדיוק, אם אין רעיון) : באדולינה \ גבי ניצן מקום לטייל בו - גבעת החלמוניות ליד להבים- עוד שניה מתחילה הפריחה תמונה נחמדה שמצאתם - :\ שיר - imagine\ ג'ון לנון ציטוט - לא עולה לי בראש עכשיו... וכל דבר שרק תרצו ותעלו בדעתכם!

jony543

New member
המ...

דיסק טוב - the piper at the gates of down של הפלויד ספר טוב - (בכללי או שקוראים בדיוק, אם אין רעיון) התנך מקום לטייל בו - באשדוד תמונה נחמדה שמצאתם - / שיר - astronomy domine של פינק פלויד [מאותו אלבום שצוין למעלה] ציטוט - אנושי אבוי אנושי מידיי

../images/Emo74.gifשנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo85.gif

דיסק טוב - דפנה והעוגיות
ספר טוב - (בכללי או שקוראים בדיוק, אם אין רעיון) ממ.. נתמימים / הרלן קובן.
מקום לטייל בו - הוגוורטס
תמונה נחמדה שמצאתם -
הנה
שיר - איזה גבר/דפנה והעוגיות.
ציטוט - בקשר לפונינט..: "גמני רוצה פוני..אבל פוני הסוס!!" חחחח קרן
. וכל דבר שרק תרצו ותעלו בדעתכם! אעאערכהעחעכרשךן'עש'ןוראע'קרא'רואע/ש87אר87/שאר8/''ר/ןטךר אפצ'י! שנה טובה אנשים!

clyps

New member
../images/Emo210.gif

דיסק טוב - דפנה והעוגיות-דפנה והעוגיות ספר טוב - (בכללי או שקוראים בדיוק, אם אין רעיון)הממ...צורות-יונה וולך (לאוהבי שירה) מקום לטייל בו - אירלנד! ויפו!ופלורנטין תמונה נחמדה שמצאתם - נ-אה שיר -"יותר גדולה"-דפנה והעוגיות, "כן לציפור"-ערן צור ציטוט - "אז אמרתי כן לציפור.." , "שום אווירון לא ייקח לי את אהבתי","והיא גדולה הרבה יותר ממני.."
.

Stillwater

New member
שנה טובה (-;

דיסק טוב - מתה על הג'ירפות, אבל אין על הדיסק הקודם ספר טוב - דור הפרוזק/ אליזבת' וורצל (למתוסבכים שביננו) מקום לטייל בו - ההווראסט שיר - איזה בלאגן, איזה בלאגן, זונות דופקים בכסף,אותנו בחינם (-; הרס"פ יביא לנו, באנגים וחשיש, הרס"פ יביא לנו, באנגים וחשיש! ציטוט - יום יבוא, השמש תזרח...ואני...אהיה אזרח! אנשים! אני משתחררת מהצבא מחר! וכולי התרגשות, בגלל זה שמתי פה שירי צבא (-;

שנה טובה.

דיסק טוב - שאלה שנויה במחלוקת, כי לא יצא לי להתחדש כל כך בזמן האחרון, אז לא חדש, אבל מעולה בכל זאת, הדיסק הראשון של הואייט אלבום של הביטלס. פשוט מעולה, השירים טובים אחד אחד, ואלה הביטלס. מומלץ בחום. ספר טוב - למען האמת גם כן מזמן לא קראתי, אבל אמליץ על מלאכים נופלים- של טרייסי שבליה. היא כתבה גם את "נערה עם עגיל פנינה", אבל מלאכים נופלים הוא הרבה יותר טוב, לדעתי, והכתיבה שלה מקסימה. מקום לטייל בו - מקום קרוב, אני מניחה. תמונה נחמדה שמצאתם - מעוררת השראה. שיר - אחד של רג'ינה ספקטור, אני בטוחה. בכלל, הדיסק שלה "ביגין טו הופ", יש בו כמה שירים טובים. ציטוט - "שנה טובה", כי תודו שלא שמעתם את זה מספיק בשבוע האחרון.

tipeshet

New member
יקירה.

אני אוהבת אותך, ושאת אוהבת מלאכים נופלים. [אראה לך משהו בהזדמנות, עשיתי עבודה בגרפיקה על הספר.]

למעלה