המלצות לפגיה

המלצות לפגיה

הי, אני בשמירת הריון עם סיכון ללידה מוקדמת ומתלבטת איפה אני רוצה ללדת- בלינסון, מעייני הישועה או אסף הרופא. אשמח לקבל המלצות/דיסהמלצות. בעיקר חשוב לי לדעת לגבי הפגייה- האם הצוות מקצועי וכד', אבל גם לגבי הלידה עצמה ומחלקת יולדות.
תודה רבה

t250

New member
אנחנו בוגרי שניידר

האמת היא שיש לי די הרבה ביקורת על הפגיה, אבל בסופו של דבר ברור לי שהייתי הולכת לשם שוב- ולו רק בגלל שהפגיה קרובה לבית...
כשאת צריכה לסוע לשם כל יום או פעמיים ביום במשך תקופה כל כך ארוכה אין כמו קל"ב.

ולשאלותייך- הצוות מקצועי מאוד, אצלי הלידה היתה ניתוח חירום, והאוירה בניתוח היתה קשה ומלחיצה, מחלקת יולדות לא מדהימה אבל לא הייתי שם יותר מידי- ביליתי את זמני בפגיה.

מאחלת לך מכל הלב שההריון ימשיך ולא תצטרכי את הפגיה

3 הפגיות מצויינות

באסה"ר מגבילים שהבאת חלב שאוב- רק כזה שנשאב בפגיה (זה מאוד מאוד מגביל כי אחרי השחרור מבי"ח את שואבת רוב הזמן בבית)
אבל מקצועית- כל הפגיות מצויינות

ליאם 05

New member
אנחנו גם בוגרי שניידר

ודווקא היינו מרוצים מאוד!!!
מרוצה מאוד מבלינסון. זוהי הלידה השנייה שלי נותחתי בניתוח חירום ועדיין הייתה לי חוויה מתקנת מהלידה הראשונה בתה"ש שם ילדתי לידה וגינלית.
הייתי במחלקה ג' צוות אחיות מקסים ומקצועי.

נס לי 910

New member
אנחנו היינו במעייני הישועה

לפני 3 שנים. פגיה מעולה, צוות מקצועי ואנושי.
מסכימה עם t250 שכתבה שמאוד חשוב פגייה קרובה לבית.
הלידה עצמה הייתה טראומתית, בניתוח חירום, אבל הייתה תחושה של יעילות ומקצועיות.
הייתי במחלקת יולדות הרגילה (יש מחלקת יולדות נוספת, שזו מלונית), היה די בסדר (מבחינת ניקיון, צוות וכו').
התחושה שנשארה לי מהצוות במעייני הישועה, שחוץ מהמקצועיות הם פועלים גם עם המון אנושיות.

מאחלת לך הריון ארוך, ושלא תצטרכי פגייה בכלל.
הרבה בריאות!

תודה רבה לכל המגיבות

האמת שאסף הרופא הכי קרוב לנו, אבל משום מה נשמע לי פחות.. מישהי הייתה שם ומוכנה לשתף בחוויה?
ולשאלתך- אני בשבוע 35, לבנתיים ב"ה מחזיקים מעמד (כבר חודש), נכון שזה כבר מתקדם, אבל פתאום התלבטתי שוב, ואני רוצה להיות מוכנה ולא להוסיף ברגע האחרון את הלחץ של איפה אני רוצה להיות..

בשבוע כזה בלי להסס לכי על הכי קרוב לבית

ויתכן שבכלל תדלגו על הפגייה.

בכל מקרה, אסף הרופא אחת הפגיות הטובות ביותר בארץ (גם לשבועות נמוכים בהרבה משלכם).

אורטל OSE

New member
עדיין חסרים לי פרטים כמו מה בדיוק מאיים על

לידה מוקדמת? כמה ילדים יש עוד בבית אם בכלל? האם צפוי קיסרי או לא?

א-ב-ל
בשבוע כזה יש סיכוי טוב מאוד שבכלל תצליחו לדלג על הפגיה (לא בהכרח ובכל זאת) וגם אז הפגות היא הרבה פעמים יחסית "קלה" (עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה.
אז, לכי על הכי קרוב. אסף הרופא נחשבת לפגיה מצויינת.

אנחנו באופן אישי בוגרי שניידר והיינו סופר סופר מרוצים.

elovaya1

New member
אנחנו בוגרי אסף הרופא

בשבוע הרבה יותר מוקדם (30). יש לי רק מילים חמות והערכה רבה לצוות הפגיה.
ואגב, גם למח' הריון בסיכון ששמשכו אותי כנגד כל הסיכויים 3.5 שבועות לפני הלידה.

tym10

New member
יתרון נוסף במעייני הישועה

הפגייה באותה קומה של מחלקת היולדות.
חדר האוכל הוא גדול מאד ואמהות לפגים גם כאלה שכבר לא מאושפזות יכולות לאכול שם. (לא יודעת מה לגבי אבות...
)

למעלה