המלצות לעוד סדרות בסגנון האנטומיה

Pink Roses

New member
המלצות לעוד סדרות בסגנון האנטומיה ../images/Emo83.gif

היי לכולם לפני שלושה שבועות בלבד גיליתי את חדוות האנטומיה של גריי ראיתי את כל 5 העונות ב3 שבועות ועכשיו יש לי חלל אני מחפשת סדרה בסגנון של האנטומיה (לא מרפאה פרטית כי לא ממש אהבתי את 2 הפרקים האחרונים של העונה ה3 שאדיסון היתה בלוס אנג'לס) הצעות יתקבלו בברכה!

alonback

New member
המלצות:

קשה לחשוב על משהו בסיגנון האנטומיה כי זה בעיקרון סקס והעיר הגדולה/צעירים חסרי מנוח בבית חולים. אם את מחפשת סדרות בתי חולים אז לא חסר, האוס, ER ועוד. אם את מחפשת סדרת בנות מובהקת אז כמו שכתבתי יש את סקס והעיר הגדולה ועוד הרבה. תני קצת הכוונה ואני כבר אתן לך שמות של דברים מומלצים. (יש לי למעלה משתי טרהבייט של סדרות אז אני יודע על מה אני מדבר).

Pink Roses

New member
טוב אז אני עוקבת אחרי:

two and a half men family uy true blood gossip girl house md desperate housewives lost weeds californication the big bang theory grey's anatomy לא יודעת מה הסגנון, אולי זה נותן קצת כיוון

noonesmart

New member
לפי הסדרות שאת רואה אמי ממליצה לך על

how i met your mother chuck Greek Dollhouse bones Defying Gravity Leverage

alonback

New member
יש לך טעם טוב

חוץ מכמה דברים שאני לא מתחבר אליהם. אז ככה בקומדיות אני אוסיף את how i met your mother, better off ted ולמרות שכבר הסתיימה את arrested development. בדרמות יש את dexter שהיא אולי הסידרה הכי טובה על המרקע כיום וכמובן נימלטים. אני רואה שהכיוון שלך הוא סדרות קלילות אז אני אמליץ גם על chuck, eureka, psych, reaper. יש גם את burn notice שהיא אומנם לא דומה לשום דבר שאת רואה אבל כדאי לנסות לראות אם זה מדבר אליך לסיכום: arrested development, better off ted ו dexter הן פשוט סדרות מעולות השאר הן יותר צפייה קלילה שמעבירה בנעימות את הזמן. זה מה שחשבתי עליו מהראש (בלי לפתוח את שלושת תיקי הדיסקים שלי) אם את צריכה עוד רק תגידי.

Pink Roses

New member
arrested development

מדהימה! הסתיימה מוקדם מידי, אני מחכה לסרט שיצא ב2010 chuck ראיתי את העונה הראשונה ולא התחברתי עכשיו התחלתי לראות eureka וראיתי את שני הפרקים הראשונים וזה "פסדר" לא להיט אני בהחלט אנסה את דקסטר! תודה

עדנונית

New member
זה הפרק

מהעונה הראשונה שהם בלימוזינה ? אם כן אז יש מלללללללללללא פרקים פי אלך על זה...

עדנונית

New member
אם תחפש איך פגשתי את אימא

בגוגל יעלה לך איזה אתר מבלוג תפוז שהיא שמה שם את כל הפרקים עם תרגום...{זה חוקי הבנתי} לפי דעתי זה ממש סידרה על זוגיות בצורה הומריסטית יש שם מללאא דברים שאני רואה ואומררת נכוווון... תתחיל לראות מהפרק הראשון.. בהתחלה זה אולי טיפה ישעמם אותך אבל שתתרגל תתאהב!!

למעלה