המלצות לסופשבוע

multi

New member
המלצות לסופשבוע

בדרך כלל אני לא כותב המלצות. זה קשה לכתוב משהו שלא ישמע מתיימר ופלצני מדיי, או מצד שני אדיש מדיי בשביל להסביר לאנשים למה באמת כדאי להם לשמוע את השיר, ולהסביר להם עליו ואיזה הרגשה הוא מעביר. אבל אם כבר יצא לי להוריד כמה שירים לאחר תקופה שלא שמעתי דברים חדשים, חשבתי לשתף אותכם כי נראה לי שרובכם לא מכירים את הראפרים האלה. נכנסתי לאתר http://ughh.com אתר אנדרגראונד כמובן, והורדתי כמה מהסינגלים החדשים. בדרך כלל המושג אנדרגראונד קצת מפחיד אותי ונראה לי שגם את רובכם כי אנחנו חושבים לעצמנו - "אם הם באנדרגראונד סימן שיש סיבה שלא שומעים עליהם, כי הם פשוט לא טובים או מוזרים מדיי אז אין סיבה לשמוע". ואכן רוב השירים שהמליצו עליהם פה בפורום שנחשבים "אנדרגראונד" היו לטעמי מוזרים\משעממים מדיי או שפשוט אמרתי לעצמי "הוא באמת לא טוב". אבל הנה נפלתי על 2 חברה שדווקא עשו לי את זה בקצב ובסגנון שלהם. נמשכתי לשירים כי הם העבירו לי תחושה יותר אנרגטית-עוצמתית מדברים שניסיתי להוריד והתאכזבתי מהם. ראפ שיוצא החוצה מהרמקולים head bangers שכאלה. אני לא מתכוון לפרט ביוגרפיה ועבר של כל אחד מהם כי אני לא יודע וזה בינתיים לא מעניין אותי, באתי בשביל להוריד ולשמוע. כמו שאמרתי, אלו שירים שעשו לי את זה, וזאת ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לכם כדי שתבדקו את השירים האלה (יש גם בקאזה).
Akrobatik - Cant Fuck With The Style Akrobatik - Don't Fear Akrobatik - Hypocrite Akrobatik - Internet Mc's Akrobatik - Newsflash Akrobatik f/ Mr. Lif - Militant Raw Akrobatik feat. Afu-Ra, Breez Evahflowin' - Ruff Enuff (remix) Akrobatik - Sport Center feat Mr Eon Akrobatik - U Got It Akrobatik - Battle Royal (ft. Esoteric) Mr. Lif & Akrobatik - Avengers DL Incognito - 90 Degrees DL Incognito - Anticipation DL Incognito - Savoir Faire feat. Mic Check DL Incognito - Theres something... DL Incognito f. Tara Chase - Spit Forever 2 DL Incognito - Universal Love Feat. D-Shade DL Incognito - Audio Coke DL Incognito - Rugged Raw Feat. Dj Grouch​
זהו, מקווה שתהנו. סופשבוע שקט ונעים. ולמי שיש שירים להוסיף בסגנון ובהרגשה מוזמן לעשות את זה.

DoubleD

New member
מצויין, שונה ומעניין...

כמו שאמרתי, אני אשמע להמלצות ! קיפ איט ריל :) הקפצה, למען שלא יתפספס ע"י אנשים שמעוניינים לפתח אופקים. |נשיכה|DouBle-D-

volatile

New member
לא אוהב את די אל אינקוגניטו

ועל שירים של אקרובטיק כבר המלצתי מעבר לפעם אחת, אם סי לא רע מבוסטון. שיר שלו Ak Like You Want It נמצא בדיסק שהמלצתי עליו בשבוע שעבר (והביקורת עליו נמצאת במאמרים) DJ JS-1 - Ground Original. ואני מקווה מורן שלמדת מזה משהו למרות שזה לא נשמע ממה שכתבת שתוויות זה סתם חארטה. פלג.

למעלה