המלצות למרקידים

shanti6

New member
המלצות למרקידים

שלום רב, ברצוני לקבל המלצה למרקיד (ריקודי עם) עם נסיון בהרקדות המוניות 1,000 איש תודה

ירון כרמל

אני אישית הייתי ממליצה לך עליו, הוא כשרוני, אנרגטי, מקצועי בצורה בלתי רגילה וההרקדות היומיומיות שלו גדולות מאד.

זאב ניסים- הוא הכי הכי

אנו ממליצים על זאב ניסים !!!!!!!!!! אין אין עליו הוא הכי הכי ההרקדות שלו גדולות, מדהימות הוא מרקיד בימי רביעי, ובקרוב גם בימי ראשון בקיבוץ אלונים מומלץ בחם !!!!!!!

במה בדיוק הוא טוב???

סליחה, באמת לא רציתי להגיב לעצם "ההמלצה" אך הגיעו מים עד נפש! במה מתבטא כשרונו של זאב ניסים? ב"קניית הרוקדים" ע"י מופע גסטרונומי? ביכולת ביטוי הדלה שלו? בלעשות לובי בהרקדות של אחרים מבלי לכבד את המרקיד שאליו הוא בא??? בעיני זאב הוא טיפוס רכרוכי, לא מקצועי ולא מפרגן! אגב, שמעתי שאת ראפ תימני הוא לא לימד מפני שהוא לא הצליח לרקוד אותו - הידעת???

זאב ניסים

מעניין למה פתאם כולם משמיצים את זאב ניסים אז!! הוא פותח הרקדה באלונים ביום ראשוןכי ביום רביעי מאד צפוף "בגלל האוכל "ודרך אגב את הראפ התימני זאב לימד חודש אחרי שהריקוד יצא וביום ראשון בשעה20:15 אתם מוזמנים ללמוד אותו בתור חזרה על ריקוד ולגבי יכולת ביטוי דלה אז כנראה את באמת שונאת את זאב כי לידעתך זאב מורה בבית ספר תיכון אז מה אמרנו השמצות השמצות!!!!!

בהמשך לדבריך

קודם כל כבר הסברתי מבעוד מועד ממה נובעת ה"שנאה" לזאב, שאגב זו לא שנאה כמו כעס על סגנון ההתנהגות שלו. בנוגע להיותו מורה בביה"ס... לא לכל מורה יש יכולת ביטוי גבוהה מה גם שהוא מורה במגמה טכנולוגית ולא ספרותית...למרות שזה לא ממש קשור. אני פשוט חושבת שבמקום להשקיע בעיקר, ולהתמקצע בכל מה שנוגע להרקדות, הוא משקיע באוכל בחנפנות ובעיקר בללכת רכיל (אם אתה מבין מה זה..) אגב, יקירי גם יכולת הביטוי והניסוח שלך לא מרקיעה שחקים ובכל זאת אני מקווה שירדת לסוף דעתי. המלצתי הכנה לזאב ניסים: תתעסק בעיסוקים שלך, אתה רוצה לבא להרקדות של אחרים, תבוא, אבל תלמד לפרגן ולא יזיק לך לרקוד מעט...

ארצות יקרות...

"שקד" ו"צבר" דומני שעניניי זאבים מוצו וכדאי כבר לרדת מהעניין. האין זה כך?

../images/Emo53.gif הצילו !!!!!

ירון כל הכבוד על פנייתך. כבר מוצו כל הדעות העוסקות באותו מרקיד. נראה לי ששני הצדדים ניצלו היטב את הבמה העומדת לרשותם. המתנגדים צריכים להבין שהם בעצמם משמשים במה לפרסומו של אותו מדריך, ואיני בטוח שהוא בעצמו אינו בוחש בקדרה. אני מציע שיניחו לו לנפשו וגם שהוא וחבריו ( ואולי זה רק הוא ) יניחו אותנו לנפשנו.

dadon1

New member
לשון הרע- מגיפה פורומית

זה לא אישי, אבל האופן האובססיבי שבו ´לשון הרע´ משתלחת בפורום הזה - אשר לכשלעצמו יכול להיות פורום על הכיפך ומעניין ומפרה, הופך את הדיאלוגים שביניהם למשהו שמעורר ´איכס´ אחד גדול, יש הרבה מרקידים טובים יותר וטובים פחות, וכל אחד שידבר ברגליים שלו- זה לא חטא בעיני שמיים, במקום להתבטא בצורה עולבת שפוגעת בכבוד האדם באשר הוא. אפשר להזמין לפורום הזה תארפיסט שילמד כמה מאיתנו על הסתכלות על החצי המלא של הכוס, על החלפת משקפיים כהים במשקפים וורודים , על ניסיונות(גם אם הם קשים) לראות תמיד רק את הטוב באדם, וזו לא נאיביות לשמה- זו דרך יישומית ארצית ולא שמיימית. אולי כדאי שירון יקח על עצמו משימה יום של הסתכלות חיובית על כך מה שהולך בהרקדות- החל מרוקדים וכלה במרקידים. אותי מעניין יותר - איך אפשר בדרכים נעימות ולא פוגעות להביא אנשים למודעות לנקיון אישי- ל´ריחניות´ מעודדת ולא דוחה בהרקדות, אותי מעניין איך אנן כרוקדים יכולים ללמד בדרך עקיפה את המרקידים לגלות יותר הבנה עם הרוקדים, אבל להתעסק כל הזמן בהכפשת שמו של זה או אחר, הרי תמיד זה יעורר תגובה מנוגדת , מול כל משמיץ יעמוד מישהו שיפרגן וההיפך- אז נו? עד כמה ועד מתי ??? שבת שלום ומבורכת, אני

הנה יש לנו משימה.

אצלנו עכשיו בוקר ואתם הולכים לישון. כאשר תקומו בבוקר יום ו´ (סוף השבוע) נסו להזכר בדברים יפים ומיוחדים שקרו השבוע בחוגים ובהרקדות בהם ביקרתם וכיתבו אותם כאן (אני פותח לכם שרשור מיוחד לכך). ושיהיה לנו סוף שבוע נעים. יחד עם זאת, לא לשכוח, ביקורת נכונה יכולה להיטיב עם המבוקר והקהל. אנא כיתבו את ביקורתיכם (לא בשרשור של הדברים היפים), בצורה בוגרת, עם נימוקים ועובדות. תודה.

פלורנס1

New member
המלצות למרקידים -

ל shanti6 איני מכירה את המרקידים שצויינו , לא רקדתי אצלם , אבל קודם צריך לבדוק מה הקריטריונים למרקיד טוב ! האם מרקיד שנמצא כל הזמן במרכז הוא מרקיד טוב? האם מרקיד שנענה לבקשת הרוקדים ושם תמיד את הריקודים שהרוקדים מבקשים? האם מרקיד המשלב ישן עם חדש? האם מרקיד שזכה להרקיד באזור מרכזי ובאולם עם רצפה מעולה, ממוזג שיש לו המון רוקדים הוא מרקיד טוב ? חומר למחשבה !! דעי לך שתמיד יהיו כאלה שיאמרו דברי הלל לאחד ודברי קלס על שני לכן קחי לך מקל ותרמיל וצאי למסע לבחירת המרקיד הטוב כפי הנראה לדעתך . אל יאוש המדינה שלנו לא כל כך גדולה ! אני אישית נהנית מאוד לרקוד אצל המרקידים , עופר אלפסי, ישראל שיקר ושמעון מרדכי. בהצלחה לך

אפרתי4

New member
באמת חומר למחשבה - מיהו המרקיד הטוב

איך יודעים מיהו מרקיד טוב ? דברים נכונים העלת פה וצריך לחשוב עליהם.

פלורנס המלצות-יש לך טעם

לא פלא שאת נהנת לרקוד אצל המרקידים שציינת-הבחירה שלך טובה. גם אני שם מדי פעם.כל טוב

aa16

New member
הפייבוריטים של פלורנס

פלורנס מברך על הבחירה שלך,היא תואמת את הבחירה שלי ומאפשרת מפגשים דו-שבועיים(ימי א +ה)עם מרקידים מעולים ורקדנית מעולה ומקסימה (ואפילו יפה+) (החשיפה הערב ) אא

למעלה