לשון הרע- מגיפה פורומית
זה לא אישי, אבל האופן האובססיבי שבו ´לשון הרע´ משתלחת בפורום הזה - אשר לכשלעצמו יכול להיות פורום על הכיפך ומעניין ומפרה, הופך את הדיאלוגים שביניהם למשהו שמעורר ´איכס´ אחד גדול, יש הרבה מרקידים טובים יותר וטובים פחות, וכל אחד שידבר ברגליים שלו- זה לא חטא בעיני שמיים, במקום להתבטא בצורה עולבת שפוגעת בכבוד האדם באשר הוא. אפשר להזמין לפורום הזה תארפיסט שילמד כמה מאיתנו על הסתכלות על החצי המלא של הכוס, על החלפת משקפיים כהים במשקפים וורודים , על ניסיונות(גם אם הם קשים) לראות תמיד רק את הטוב באדם, וזו לא נאיביות לשמה- זו דרך יישומית ארצית ולא שמיימית. אולי כדאי שירון יקח על עצמו משימה יום של הסתכלות חיובית על כך מה שהולך בהרקדות- החל מרוקדים וכלה במרקידים. אותי מעניין יותר - איך אפשר בדרכים נעימות ולא פוגעות להביא אנשים למודעות לנקיון אישי- ל´ריחניות´ מעודדת ולא דוחה בהרקדות, אותי מעניין איך אנן כרוקדים יכולים ללמד בדרך עקיפה את המרקידים לגלות יותר הבנה עם הרוקדים, אבל להתעסק כל הזמן בהכפשת שמו של זה או אחר, הרי תמיד זה יעורר תגובה מנוגדת , מול כל משמיץ יעמוד מישהו שיפרגן וההיפך- אז נו? עד כמה ועד מתי ??? שבת שלום ומבורכת, אני