המלצות למצעים

המלצות למצעים

שלום,
אני רוצה לרכוש מצעים חדשים לבית, אבל מתלבטת איזה כדאי...
מצעי 100% כותנה הכי יקרים בחנויות הרשתות של הדברים לבית, אבל נראה לי קצת מופרך להוציא 650 ש"ח רק על מערכת מצעים אחת...
יש לכם המלצות על חברות או על הרכב? עד כמה יהיה חם\לא נח לישון על "רק" 50% כותנה? מה בכלל ההבדל בתחושה? כשמששתי את ההרכבים השונים, חוץ ממה שלא היה בו כותנה בכלל או רק סאטן, לא הרגשתי שום הבדל...

באיקאה יש 100% כותנה בפחות.

אני חושבת שכשחם, זה לא משנה, אנחנו מזיעים על משי סאטן בדיוק כמו על כותנה.....

פלפלתתת

New member
יש גם ב-200

היי,
קודם כל, ממליצה לפנות יותר לחנויות אווטלטים (כמו זו של ורדינון בהרצליה)- יש שם המון סטים יפים במחירים יחסים זולים.
בנוסף, יש עכשיו די הרבה מבצעים, ומצאתי גם בכיתן וגם בורדינון מצעים יפים במחירים של 200-400 ש"ח גם כותנה וגם מעורב עם סטן.

אם את גרה באיזור השרון

או חדרה\נתניה
יש חנות במרכז של אלונית מול צומת העוגן שמוכרת מצעים מעולים די בזול
הינו עכשיו בארץ וקנינו סטים ב150 ש"ח. זאת חנות מפעל ויש להם דברים במחירים מעולים

צופיה19

New member
יש בפוקס הום מצעים יפים 100% כותנה, ויש גם

כותנה סאטן (ממש נעים!) ופרקל... אבל זה גם יוצא יקר. אבל אם יש לך לאומי קארד אז יש עד סוף החודש מבצע שווה (על כל 150 ש"ח יורד לך 50) וכדאי מאוד לנצל
חחח אני עובדת שם פשוט... ותאמינו לי שנמאס כבר להגיד "לאומי קארד"

הכי טובים שניסיתי בחיי היו מצעים של איקאה!

אני פשוט מכבסת אותם ושוב שמה. איכות מעולה!!!
לאחריהם ממליצה על גולף / כיתן.
ורק אל תקני ורדינון! זבל! וגם המגבות שלהם. בכלל לדעתי העיצובים שלהם מכוערים והאיכות לא משהו. למדתי את זה על בשרי כי כשעברתי לגור לבד קניתי הכל בורדינון ואחרי שהתנסיתי בחברות אחרות, מסרתי הכל לתרומה, מגבות ומצעים באריזה שלא נפתחו כלל.
אני הכי אוהבת 100% כותנה. באיקאה יש כמה סוגים של 100% כותנה, תלכי על הכי צפוף או פשוט שיהיה יותר צפוף מאחרים.
אל תקני בשום חברה 50 - 50.
לי יש סט של גולף שהוא 100% כותנה סאטן, כך זה נקרא והוא מאוד מאוד נעים ויפה. אני פשוט מכורה לסט של איקאה שיש לי! אז קשה לי לחשוב על סטים אחרים.

למעלה