המלצות למוזיקה

81נמסטה

New member
המלצות למוזיקה

היי אני מחפשת המלצות למוזיקה ברוסית. פחות בכיוון של רוק, יותר פופ או דברים בסגנון. מה שבנתיים שמעתי ואהבתי: Лигалайз Руки вверх Земфира Flёur אם למישהו יש המלצות אני אשמח. תודה :)

DeAth ScrEaM

New member
כן כן זה טוב!

חחחח ואני הייתי גם מציעה את Ночные Снайперы, כי זה הכי אחי, אבל לא יודעת אם תאהבי.

midnightcat

New member
כל מה שיצא לפני שנות ה-90'

בתקופה הסובייטית, כמעט לא היה זבל. אח"כ, יש בעיקר זבל. מה שאני בכל זאת אוהבת מהמודרנים: אגטה כריסטי (רוק-פופ), ורקה סרדיוצ'קה (הוא מצחיק), ויאגרה (פקאצות, אבל יש להן שירים נחמדים והג'ינג'ית יפה- אגב, היא יהודיה?
), מקסים (זמרת חמודה), סריוגה וחבורתו (היפ הופ/אר'נ'בי/אתני/פופ חח). זה מה שאני זוכרת עכשיו. אבל באמת, תקני כל מה שיצא לפני שנות ה- 90', ולא תצטערי.

הלהקה אחלה

אבל לא נראה לי שזה תואם לטעם המוזיקלי של פותחת השירשור (בלשון המעטה)...

81נמסטה

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אגב יש לך את השמות ברוסית? שאני אוכל לחפש באימיול...

DeAth ScrEaM

New member
...

Агата Кристи Верка Сердючка Виагра Максим Серёга לגבי ויאגרה ומקסים, נראה לי עשו שם איזה משחק עם האותיות אז אני לא יודעת אם תמצאי משהו.

81נמסטה

New member
תודה תודה

אגב, יש אתר שנמצאת בו רשימה של השירים הפופולרים ביותר? סתם להיטי פופ מפגרים כאלה. יש שירים שאני כל הזמן שומעת בסביבה אבל אין לי מושג איך למצוא אותם ואין לי ממש את מי לשאול...

shon100000

New member
אתר טוב במיוחד

שם מחולק לך לפי סוגי המוזיקה (רוק,פופ,שירי עם ועוד). ניתן רק לשמוע,אבל לפחות תוכלי לראות את שם השיר שמצא חן בעינייך ולנסות להוריד. www.rbcmp3.com האתר ברוסית ובאנגלית.

../images/Emo45.gif

אפשר גם להוריד שירים מהאתר הזה, או יותר נכון - להקליט בעזרת תוכנות הקלטה של סטרימינג אודיו. אמנם זה לוקח די הרבה זמן אבל במקרה של חומרים נדירים שקשה למצוא במקומות אחרים, זה שווה את זה.

למעלה