המלצות ללהקות?

• פותח הנושא GK_FF
  • פורסם בתאריך

GK_FF

New member
המלצות ללהקות?

מBUSH אני רק אוהב את גליצרין ו-וורם מאשין. אבל את שניהם אני ממששששששששש אוהב יש לכם המלצות ללהקות בשבילי? עוד שירים שאני ממש אוהב ולא בטוח בכלל שהם גראנג': cky - flesh into gear + close yet far weezer - the world has turned and left me here כל אלה דוגמאות לשירים שאני ממש אוהב אבל אני לא מוצא שירים ולהקות שמרגשות אותי באותה רמה, אז כל המלצה תתקבל בברכה....

Pickle Weasle

New member
ארבע הגדולות מעניינות אותך?

מתכוון כמובן לנירוונה, אליס אין צ'יינס, פרל ג'ם וסאונדגרדן. חוץ מאלה יש את מד סיזן, גרין ריבר מאד האני וכאלה.... בקטע של גראנג' אני שומע בעיקר נירוונה, אליס ומד סיזן ואני לא יותר מידי בקי בסצינה חוץ מהעיקריות אז אלה ההמלצות שלי... אולי אחרים פה מכירים עוד להקות פחות מוכרות ולבוש יש שירים מעולים, אתה מכיר רק את שני אלה או ששמעת הרבה ואהבת רק אותם?

GK_FF

New member
אחפש את הלהקות שכתבת..

מנסה לשמוע קצת מד סיזן עכשיו (אף פעם לא שמעתי עליהם לפני), לא יודע למה לא כל כך בא לי על סאונד גרדן ואליס, פרל ג'אם ונירוונה אתה מוזמן להמליץ על אלבום ספציפי. באיזושהי תקופה ניסיתי עוד בוש, שני אלה הם העיקריים שנשארו איתי וגם בין השירים האהובים עלי בכלליות...

Pickle Weasle

New member
פרל ג'ם אני לא אוהב קשה לי להמליץ

אבל בעיקרון האלבום Ten נחשב להכי טוב. נירוונה אני אוהב הכל אז גם קשה חח בתמציתיות: Bleach - מוזר, מלוכלך אבל משובח Nevermind - כל הלהיטים, שירים קליטים ומגניבים בעיקרון.. In Utero - הכי טוב לטעמי, שירים פשוט טובים Insecticide - עוד מוזר, מכיל כמה מעולים MTV Unplugged - קלאסי- ביצוע אקוסטי לכמה מהשירים שלהם, לפעמים יותר טוב מהמקור + כמה שירים לא של נירוונה שטובים מהמקור לדעתי.

פרל ג'אם

אני יכול לומר לך בביטחון מלא שכמעט כל אלבום של פרל ג'אם נהדר. אבל בפירוט קצת... Ten - הקלאסי שלהם, שירים מעולים. מלוכלים ולא יותר מדי מלוטשים בהפקה שלהם. VS - יותר עצבניים יותר צועקים. הרבה שירים חזקים ונוגעים, פחות להיטי Vitalogy - לא כדי לשמוע בהתחלה, סאונד כבד מאוד עם שירים אפלים מאוד... Merkin Ball - מיני אלבום של שני שירים עם ניל יאנג... שיר אחד מאוד חזק, שיר שני אחלה No Code - שירים מעולים, להיטיים יותר. Yield - אותו דבר פחות יותר Lost Dog - אלבום כפול של שירים נדירים שלהם. אחד הדיסקים פחות טוב לטעמי. הדיסק השני מדהים. וזה ההמלצות שלי בשבילך, הייתי מציע לך לשמוע את טן, VS, נו קוד, יילד, לוסט דוג, וויטלוג'י.

yd33

New member
פרל ג'אם מאלבום לאלבום נהיים יותר גרועים ...

GK_FF

New member
וחוץ מהקלאסיקות שאתם ממליצים או לא ממליצים

עליהן? אין להקות פחות מוכרות? חח

Smashing Pumpkins

מוכרים או לא, לא יודע. שני האלבומים הראשונים שלהם רוק נעים כזה, חלק מחוספס חלק עדין חלק פסיכודלי. אחריהם יש אלבום קונספט שממנו והלאה הם נהיים כבדים יותר ואפלים יותר. ממליץ מאוד יש גם מופע הארנבות של ד"ר קספר, אם אתה מחפש המלצות ללהקות מגניבות. האלבום הראשון שלהם לא כולו מוכר, והוא ענק. השני זה אלבום מופת מדהים פסיכודלי, לא שירים מוכרים שלהם. השלישי הוא כל הלהיטים, חמוד. והאחרון שלהם... בסדר חחח

backspacer

New member
screaming trees מעולים

mother love bone/ mad season/ temple of the dog /mudhoney תרצה עוד, תקבל עוד

למעלה