המלצות ליום שישי!

המלצות ליום שישי!

אז אחרי מספר שבועות שנעלמה לה הפינה, בעקבות הביקוש אני מחזירה אותה :) אז מה יש לנו היום?
הופעות
יוני בלוך- זמר חדש ומשובח יציע את מרכולתו בבארבי ת"א תמורת 40 שקלים. היום בשעה 22:00, בארבי ת"א. (למי שמעוניין לשמוע, חפשו אותו בבמה חדשה) הג'ירפות- אחלה מוזיקה ב22:00 בבארבי כפ"ס. למרחיקים לכת או לגרים בסביבה. מומלץ. שייגעצ- יובל וחבריו יעלו מיד לאחר הג'ירפות, כאמור בבארבי כפ"ס (00:00) זנגבילי החצר- יופיעו מיד לאחר יוני בלוך, בבארבי ת"א (00:00). רוק ישראלי כייפי.
מסיבות
שישי בלילינבלום 25- מיועד לגילאי 18+ (אם אתן נקבות ויש לכן 15, נכנסתן) 2 רחבות ריקודים, אולם קולנוע ופינת זולה, שתיה ואוכל חופשי. כל אלה לרשותכם תמורת 60-80 שקלים. החל מ23:00. שישי בהום-קלאב- ליין 18+ (אבל לפי חוקי המסיבות, הרב יהיו 16), די.ג'יי ספייקס יעשה לכם נעים ברחבה המרכזית וברחבה הפנימית יתקלטו אחרים. שתיה חופשית עד השעה 1:00 ותמורת התענוג יקחו לכם 60-70 שקלים. דה רויאל פאמילי בקווינס- ליין שישי לנוער (17+ אבל גם בני 14 יכולים להכנס) של צוות אייס. 3 רחבות ריקודים, זולה עם ספות, נרגילות וסנוקר(!) וחצר (לנחנקים :)) על ההפקה יגבו מכם 50-70 שקלים. תהנו :)
סטנד-אפ
החצילים- חבורה מוכשרת עם חומרים מקוריים ויצירתיים. צוותא, 22:00, 65 שקל. רועי לוי- הקרקס של רועי לוי... בקאמל קומדי קלאב בשעה 22:30. מומלץ בחום. כוכבי אדיר מילר- כוכבי תוכניתו של אדיר מילר (איציק פאלח, בני ברוכים וחיים אתגר-מגיא פינס-) יעשו לכם שמח על הנשמה בשעה 24:30 בצוותא, 65 שקלים. מיקי גבע- מיקי גבע יעשה לכם טוב על הלב בצוותא ב24:45 תמורת 65 שקלים. זהו חברים, אלה המלצותיי ליום שישי הזה... היום בערב או מחר בבוקר, תהיה הרשימה של שבת. תהנו ותבלו אך תזכרו לשמור על עצמכם :)

SuGar and SpicE

New member
חסה, חזרת ובגדול -

ומשובחת מתמיד. כיף לשמוע את ההמלצות.....כל הכבוד על ההשקעה! אגב, היום אני הולכת להופעה של יוני בלוך... :)

SuGar and SpicE

New member
../images/Emo25.gifתודה מותק. על אף ש-

אני לא הולכת בסוף. בעיות תחבורה
חפיף, ההופעה הבאה תהיה בקרוב, ו..

../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

עוד תוספת - לחובבי ההיפ-הופ שבנינו, יש מסיבת נוער ב"גי'-ספוט" (ת"א) ביום שבת, לפי מה שידוע לי מחיר כניסה: 50 ש"ח. שיהיה לכם סופשבוע נעים

BeNiT1BiNbA

New member
אם מישהו יוצא היום לקווינס..אז אני-

רוצה בבקשה דיווח על מה קורה שם..מהסיבה שלא הייתי שם כמעט שנה..

No BoDy1

New member
תודההההההההה

נראה לי אני יסע לכפ"ס... שייגעצ.. אוהב אותם.. נראה מה עם חבריי..

למעלה