המלצות לטנדר ,,,

המלצות לטנדר ,,,

אחרי התלבטויות רבות החלטתי פחות או יותר על סוג הרכב שאני רוצה- טנדר דבל קבינה,4x4 (עדיף שילוב פנימי),שיהיה נוח בכביש אבל גם יהיה סביר+ בשטח,אמינות זה דבר חשוב,עלויות אחזקה נמוכות,וכאן כבר צריך את עזרתכם: מתלבט בגדול בין היילקס ואיפון,אבל רוצה לשמוע דעות לכאן או לכאן-אפשר להמליץ על משהו אחר גם. סדר גודל של מודל 98-99 כ100,000 ש"ח. כמו כן כנראה שמעדיף בנזין. כל עזרה ועצה תוערך מאד תודה

באופן אישי הייתי הולך על

האיפון הוא החזק בין השניים פחות תקלות אמין מאוד אחזקה קלה. החיסרון היחיד שלו זה שהטרנספר שלו נמוך יותר מההילקס צריך למגן אותו. מרווח ויתר לנוסעים מאחור. בהיילקס יש לוקרים מחוץ לרכב מה שמצריך ירידה בבוץ כדי לשלב את הנעילה. ההילקס מציעה יותר פוזה ועיצוב פנימי מתקדם יותר.

../images/Emo51.gifיש לי עוד כמה שאלות

יש לי עוד כמה שאלות, לא הבנתי מי יותר מרווח? האם לאיפון יש דגם בנזין ל4x4 ?מה בנוגע למזדה-אני לא מכיר דגמים-?שמח על כל עזרה..

איסוזו בנזין

קיימים בעיקר מהדגמים המוקדמים 94-93 . מזדה קיים דגמי דיזל בלבד מנסיון בעל מנוע חלש מאוד. אני הייתי ממליץ לך לנסות את הניסאן ווינר. הניסאן חדר לשוק יחסית בכמויות קטנות אבל הוא רכב מצויין אמין חזק מאוד(הוא הטנדר היחיד שניתן למגן נגד ירי) ביחס לאחרים.

במבי15

New member
לנו יש איפון...

והיא נוסעת המון בשטח... ללא בעיות מיוחדות אחת לכמה חודשים יש איזה בעיונת אבל לא משהו רציני... ומרוצים מאוווווד!! וכמו שאמרו <אנדריוס> מאחור צפוץ מאודד <מניסיון :) > ועם הרכב הבא יהיה איפון אז לא להיכנס לUMI זה החיסרון היחיד... וההילקס אוטו מעולה לפי מה שאני יודע... כניראה שהאוטו הבא שלנו יהיה היילקס... מקווה שעזרתי! ובהצלחה!... עופר

למעלה