המלצות לדיסקים!

T a L L L

New member
המלצות לדיסקים!

טוב ככה, כל אחד ממליץ על דיסקים חדשים שהוא באמת אוהב. יכול להיות ניו מטאל, מטאל, אלטרנטיבי וכל הדברים הלו... טוב, אני: Cold - Year Of The Spider כם אני יודע שאני לא מפסיק לדבר על האלבום הזה, אבל מה לעשות...זה פשוט דיסק ענק!! חובה לכל אחד! Evanescence - Fallen נראלי שכבר כולם פחות או יותר מכירים אותם, פשוט להקה ענקית, הקול של הסולנית שלהם זה דבר מדהים. Saliva - Back Into Your System אני מניח שרובכם מכירים גם אותם. מי שלא, הסולן שלהם, ג'וזי סקוט שר עם צ'אד קרוגר את Hero. דיסק מעולה, שיר שיר. טוב אני סיימתי, עכשיו אתם.

Negative one

New member
טוב,אז המלצות לאלבומים

לא בהכרח חדשים,אבל דיסקים: קודם כל,כל האלבומים של נירוונה...ומי שבאמת רוצה להתחיל אז כדאי בnever mind האלבום הכי מפורסם שלהם (עם השיר סמלס לייק טין ספיריט). אבל כדאי שנהיה קצת קשורים לפורום הזה אז: KORN-issues-כל האלבומים של קורן מצויינים,אבל את זה אני אוהב במיוחד (למרות שמבין 3 האלבומים שלהם שאני מחזיק,הוא היחיד שצרוב).אני לא יודע מה בדיוק,אבל יש בו משהו שונה מכל האלבומים האחרים שלהם,סוג קצת שונה של מוזיקה,שעושה אותו יותר מיוחד ויפה. PAPA ROACH-infest-אלבום חזק עם הרבה שירים חזקים.גם כן כדאי.

אנזימים

New member
ISSUES../images/Emo45.gif

כן אני מסכימה איתך זה דיסק ממש טוב, זה הדיסק האהוב עליי מבין הדיסקים של קורן, כי כל השירים יוצרים אווירה אחידה כזאת..בכלל לשמוע את הדיסק הזה זה להכנס לאווירה שונה

Goshka

New member
Godsmack - Faceless

זה הדיסק החדש של Godsmack. דיסק מומלץ! כל שיר - מופע מטאל משובח. הסולואים אדירים! יש גם בדיסק את השיר I Stand Alone, שזה השיר מהסאונדטראק של מלך העקרבים.

kiticat

New member
האממ

אני כרגע חורשת על אמופריוס, אבל בהחלט רוצה להמליץ על האלבום החדש והמדהים של סטיינד!!! 14 SHADES OF GREAY

למעלה