המלצות לברצלונה?

veredvered

New member
המלצות לברצלונה?

מה שווה להביא משם? (מבחינת אוכל כמובן)
מסעדה/פטיסרי/ בר/ אוכל רחוב שאסור לוותר?
פעם ראשונה בעיר ועם תקציב מוגבל

תודה

veredvered

New member
ואם יש המלצה לאיזו

המבורגריה ממש טובה, כדי לא לקפח את הבחור

FiReBall

New member
ההמלצה שלי לברצלונה היא להיסגר טוב טוב על

רשימת מסעדות, כי בשטח המצב די קטסטרופה

החתולית

New member
יש המלצות בקישורי הפורום

העלנו לשם כמה שירשורים. גם הפחות חדשים ביניהם רלוונטים, כי מרבית המסעדות עדיין פתוחות וטובות.

שוק לה בוקריה הוא אתר חובה !

מה מביאים מברצלונה ? חמון, גבינות ספרדיות, טורון משובח ויין ספרדי. לפני הטיסה קפצי לשוק לה בוקריה, ובקשי מהם לארוז לך בואקום כדי לקחת במזוודה. הסוחרים בשוק מורגלים בזה.

Gargeran

New member
אני גם טס. ב-29 לחודש

גם פעם ראשונה, החברה אמרה לי לא לבדוק מסעדות כי היא רוצה לדאוג לזה. :)
סומך עליה

veredvered

New member
המבורגר ממש טוב בברצלונה?

אחרת הבחור גורר אותי לאכול בורגר קינג (כי כבר אין בארץ)

ZigZagIL

New member
המלצות

1. הכי מוכר - Cerveceria Catalana
2. Cal Pep
3. Jai Ca

ולא לעשות את הטעות הקלאסית - לא לאכול במקומות עם תמונות של האוכל בחוץ. פשוט לא.

היכן אתם לנים\מסתובבים

ברב הזמן?

אם תתני לי נקודת ייחוס למלון שלכם ולסדר גודל הקונספט שלכם בנסיעה, אוכל להציע לך כמה וכמה מקומות
לצהריים, לערב וכדומה.
כולל המבורגר.

מיכאל ג

New member
Quimet&Quimet

מקום קטן בפובלה סק, מין בר-מעדניה עם פינצ'וס (טאפאס שכולל משהו על לחם) ואלכוהול. המקום נפתח לזמנים די קצרים והוא עשוי להיות צפוף בטרוף - אוכלים שם בעמידה (תחשוב מעין soup nazi כזה). אבל היו שם דברים כל כך טעימים...

מה להביא? חמון, אני מניח.

אביeג7

New member
אני ממש גרועה בלזכור שמות

של מסעדות מחו"ל.סורי.
אבל האוכל בברצלונה מעולה בעיני <ובעיני כל מי ששאלתי בערך>
ממליצה לפחות פעם אחת לאכול בשוק,יש שם מסעדות מדהימות! כל הפירות ים והדגים טריים, מכינים לך את האוכל במקום.. חוויה מדהימה.

אכלנו גם באיזה בר שצמוד לשוק,שלצערי אני לא זוכרת את השם שלו, אבל אם תרצי,אעלה לפה תמונה של האוכל שם.. ואולי גם השם של המסעדה מופיע. אוכל מעולה. אכלתי שם המבורגנים קטנים, מדהימים! וסלט עם דג שאני באופן מפתיע לא זוכרת איזה,אני רק זוכרת שהוא היה טרי וטעים.
וכמובן שחובה לאכול פעם אחת פאייה..

ועוד המלצה- להרחק מכל מסעדות בקונספט של מלכודת תיירים, דיי קל לזהות אותם.

יש לי 2 מסעדות שהייתי בהן

ממש לא יקרות יחסית, ואל כל אחת מהן חזרתי כי פשוט היה לי כיף. האחת נקראת Goat ויחסית נמצאת במרכז העיר, והשנייה נמצאת ליד פארק גאודי, משהו כמו חצי שעה הליכה משם בין איזור יפהפה...
פרטים מלאים:
cerauna volta
benet mercade, 21-23
08012 Barcelona
הכרתי אותה דרך ידיד שבא להתמחות במסעדה מסוימת בברצלונה וחיפש מקומות טובים, וזה בהחלט לא אכזב. אם יש שם כיסונים במילוי אגסים וגבינת עיזים אל תפספסי!

האוכל בברצלונה באופן כללי היה די על הפנים בשבילי בתור צמחונית. השתמשנו המון באפליקציה שבה אנשים מדרגים מקומות, ניסינו את כולם וגילינו מקומות מעולים... אל תפספו את השימוש בה, ובטח שאל תיכנסו למסעדות המתוירות עם התמונות בתפריט, בטח ובטח שלא על מסעדות באיזור הראמבלס וכו'. בנוסף, אם ערב אחד את מגלה שכן נשאר לכם תקציב שווה להזמין מקום לקומרס 24 - מטבח בסגנון של כתית. יש גם מסעדה שמוקדשת רק לקינוחים סופר מעניינים אבל היא הייתה סגורה בשעות שביקרנו שם... אם את מוצאת את שמה במדריכים נראה לי ששווה להגיע. תהנו!

ההמלצה העיקרית שלי - להיזהר מכייסים!!!!

אחרת לא יהיה לכם כסף לאכול...זו מכה שם והם עובדים בזוגות בצורה המקצועית ביותר. מניסיון מר בביקור האחרון בברצלונה שהוציא לי את החשק לביקורים חוזרים.

למעלה