המלצות לברנו

המלצות לברנו

אשמח לכל המלצה וטיפ בנסיעה עצמאית לברנו..
(מסעדות, בתי קפה, סופרמרקט שווה.. וכו').
המון תודה !

היי מיסי,

מיועדת לנסוע ב7/08 ב"ה..
נוסעת לבד, אמא שלי בחרה להצטרף אלי כדי שלא אסע לבד..

מיסי9

New member
אוגוסט

גם אני נוסעת באוגוסט אני נוסעת עם בעלי והילד מתחילת השבוע האם הזמנת כרטיסים ומלון?ודרך איזה בית חולים את

מלון כבר הזמנתי..

כרטיסים עשיתי ברורים, אזמין השבוע..
הדסה כמובן ..

מיסי9

New member
מלון

איזה מלון הזמנת ולגבי הכרטיסים אני לא יודעת אם להזמין דרך האינטרנט או דרך סוכן

לגבי הטיסה

אני גם בהתחלה התלבטתי, אבל לאחר שעשיתי ברורים הבנתי שאין פה
מה להתלבט. אפשר להשיג אצל סוכן מחיר טוב יותר בצורה די משמעותית,
אבל התנאים לא טובים. כפי שהבנות המליצו, הכי חשוב זה מדיניות הביטולים,
והיא מאד קשוחה בסוכנות שאני בדקתי.. לכן החלטתי להזמין טיסה up grade
של אל על, קצת יותר יקר, אבל ראש שקט..
לגבי המלון: הזמנתי מלון דירות( מקבלת דירה מאובזרת בהכל..), ללא ארוחות...
ככה אני מעדיפה. בהצלחה !

עוגי555

New member
במילה אחת

TESCO
נמצא מאחרי תחנת הרכבת והאוטובוס המרכזית
יש ממש אחרי טסקו גם קניון שיש שמועות שהוא נפלא
רק שלא הצלחתי לשלוף את עצמי מטסקו כדי לראות אותו!

חוץ מזה, באמת שלא חוויתי, רק הסתובבתי והסתובבתי ברגל
היה כיף

זהו תהיתי אם יש שם קניון כלשהו..

אני עושה לך טלפון מעט לפני הנסיעה לרענון החומר, אם זה בסדר..
נשיקות :)

OzzieGirl

New member
המלצה שלי שהכל יהיה גמיש

בתהליך הזה יש כ"כ הרבה הפתעות ושינויים, וזה לא עובד בהכרח לפי תכנית שנעשית חודשיים מראש.

לי למשל היה תאריך החזרה אחד ב 15/5 עם כרטיסי טיסה והכל, והסבב בוטל בגלל ביוץ (בוטל כשבוע לפני נסיעה).
סבב שני ב-29/5 בהתחלה חשבנו ששאיבה לתורמת וגם דגימה מבן זוג נחוצות ביום שני, אבל הודיעו שתורמת שבסוף הותאמה לי תהייה בשלישי.

אח"כ בשלישי הודיעו שהיא בוטלה כי לא היו לה מספיק בייציות בוגרות, והותאמה תורמת מיום רביעי וצריך היה לבוא שוב עם בעלי, אם רוצים דוגמית טריה שלו.

וכל זה גם דוחה את ההחזרה אלי, כך שגמישות בתוכנית הנסיעה נחוצה מאוד. השאירי מרווחים של ימים נוספים לפני ואחרי, והזמיני מלונות וכרטיסים כך שניתן לשנות או לבטל בלי הוצאות גדולות. חשוב.
הזמנת מלונות בברנו דרך booking.com בדר"כ נתנו אופציה כצת יותר יקרה, אבל שווה, שאפשרה ביטול עד יום לפני.

זהירות מחברות טיסה שאומרות שניתן לשנות תאריך כרטיס טיסה רק בתוספת של $55. זה הופך ל-$300 כשףצריך לשנות, כי באותיות קטנות זה עוד $50 דמי טיפול מעבר ל-$55 הראשונים, ועוד הפרשי כרטיס בין התאריך הישן לחדש, שאיך שהוא תמיד קיימים ושווים איזה עוד $200 לתאריך החדש, וכבר שווה לזרוק כרטיס ישן ולקנות חדש.

אז בסבב השני פשוט חיכינו עד הרגע שברור שטסים, וקנינו.
הסברתי פה שיש גם אופציה לקנות לכרטיסי טיסה לבודפשט ולהמשיך ברכבת משם 4 שעות. לפעמים יותר זול. אבל אם עושים את זה אז לקנות בבודפשט את הכרטיס רכבת הלוך ושוב, כי הרבה יותר זול מאשר לקנות רכבת חזרה בברנו. הרכבת מבודפשט יוצאת מתחנת keleti, אז צריך גם לסוע משדה התעופה לשם. רק למי שיודעת להסתדר טוב בחו"ל.

המלצה נוספת - מסז תאילנדי במלון Barcelo יום לפני.

ברנו

העיר העתיקה יפה ויש בה רשתות מוכרות של חנויות , בתי קפה וכנסיות עתיקות.
בסוף השבוע יש בכיכר המרכזית שוק איכרים נחמד
מאחורי תחנת הרכבת המרכזית, אם את עוברת מתחת לגשר ופונה ימינה יש מלא דוכנים של מזוודות תיקים בגדים וקשקושים. אם את ממשיכה ישר תראי קניון.
בקניון יש סופרמרקט ענק שבו את יכולה למצוא הכל. אבל אין בו רשתות מוכרות כל כך של חנויות. דווקא החנויות הטובות נמצאות בעיר העתיקה ברחוב הראשי.
החלפת כסף כדאי לעשות בעיר העתיקה ב change ולא בשדה תעופה.
טיפ, אם את נכנסת למפות של גוגל, מחפשת במפה את ברנו וגוררת את האייקון של ה"איש" לרחוב שאת רוצה את תראי צילומים של הרחוב ותוכלי להתרשם.
למשל מהדוכנים שמאחורי תחנת הרכבת המרכזית.

שירה30001

New member
באמת הסבר יפה כאילו

נלקח מספר תיירות
. באמת עשית לי חשק להתרשם מהעיר הזו. גם אני טסה בלי נדר ב: 7.8
.
אני אשמור את ההודעה הציורית שלך
.
אחלה רעיון נתת ה: GOOGLE MAPS

עוגי555

New member
הסופר לדעתי זה טסקו

אני עשיתי גוגל מאפ כדי לראות את המרפאה
כשהגענו לשם לראשונה, עם אוטובוס מהעיר, נורא נורא התרגשתי
כי זיהיתי מתמונת הרחוב של גוגל

הי בייבי. מאיפה את?

אם את מאזור השרון, אשמח לפגוש אותך, לתת מפה ולתת המלצות. את יכולה לרשום לי מסר.... אפילו מסעדה צמחונית מעולה!!!
אני כל כך נהניתי שם! נסעתי עם נתרמת נוספת שהכרנו כאן בפורום, אחרי שכתבתי הודעה-מי רוצה לנסוע באופן פרטי ביחד. ואת החיים שעשינו שם, אנחנו לא שוכחות!!
וגם את "החיים" שעשינו שם!!

למעלה