המלצות לבניית כוורת

• פותח הנושא mich
  • פורסם בתאריך

mich

New member
המלצות לבניית כוורת

שלום אני רוצה לבנןת כוורת (רהיט עץ שמוי כוורת כלומר שתי וערב של מדפים פתוח משני הכיוונים) השאלה היא איך לעשות את החיבורים, הבעיה עם זויות זה שהן מאד יבלטו לעין, לדעתי אין לי אפשרות עם דבק כי מדובר על משהו בגובה מטר וחצי לפחות, אז מה עושים? תודה מיכל

שחר ק

New member
קראי את הכתבה מהארץ

משבוע שעבר על רהיטים מורכבים יש שם פתרונות יפים ואפילו ללא הדבקה. (אם תשיגי את העיתון תמצאי שם יותר תמונות)

תלתן3

New member
חלת דבש

היי מיכל, תמיד כאשר אני עומד בפני בעייה ובעיקר בעיית חיבורים אני נוהג לחזור למקורות הבריאה, נשמע מטורף? לא! למשל כדאי לבדוק איך רגלי סרטן מחוברות(פרקים),אולי החיבור שלך צריך להיות בעל ציר או צירים כדוריים שניתנים לחיבור בזוית. חיבור קורי עכביש, אולי החיבור שלך יהיה בעזרת חוטים או כבל מתכת גמיש. ויש עוד המון רעיונות צריך להסתכל סביב. דרך אגב זאת שיטה לעצב חיבור רים מיוחדים ויחודיים. והחיבורים מהווים חלק בלתי נפרד מהעיצוב ואלמנט עיצובי. את בעצמך "רוצה לבנות כוורת" כנראה התכוונת לחלת דבש יופי, לכי לחקור את חלת הדבש אולי תמצאי חיבור מענין ולא שגרתי. אבל אם כוונתך לצור משהו שגרתי, קימים המון חיבורים סטנדרטיים, לכי לבדוק אצל נגרים(יצירת פס שהחתך שלו משולש ומתאים לזויות שלך. כמו כן יחבור ללא אמצעי חיבור זאת אומרת שהמדפים שלך יש מגרעות והם משתלבים אחד בתוך השני. דבר דומה מאוד לפנים של קרטון אריזה תלת שכבתי.(דומה מאוד לחלת דבש) אני מקוה שעזרתי בברכה ראובן

ike

New member
כמו כן...

אולי תצרפי לנו סקיצה ונוכל לנסות לת לך עצות יותר מכוונות ומדויקות

amonit

New member
יש לי רק בעיה אחת,, עם החלה..

אני מחזיקה כרגע אחת כזו ביד, ואתה יודע מה? אין בה מחברים! היא בנויה ,"זרועות זרועות" כל אחת קונית ודבוקה בששת צלעותיה לאחותה... מה עוד שהיא סגורה בחלקה התחתון. בחלקים אורגנים שאינם מיפרקים קשה למצוא "מחברים".

תלתן3

New member
תחפשי חלקים אורגנים

עם מחברים ויש כאלה הרבה, חוץ מזה מי אמר שצריך מחבר? ( באופן כללי- למשל כיפוף)

CheRy LipS

New member
יש לי פתרון מאוד נוח!!

הולכים לנגר.... הרבה יותר פשוט וזה חוסך את המאמץ...

תלתן3

New member
בואי נהיה מעשיים

כפי שהוצע לך שלחי נא תרשים של המוצר ואל תהיי נעולה על מחבר אלא אם כן נדרש ממך במפורש "שיטת חיבור טכנית מוסתרת" כפי שאמרתי תתכן אפשרות שהמחבר יהיה חלק מהעיצוב כאלמנט עיצובי. ואז להדגישו ולא להחביאו ואז כאן האפשרויות רבות יותר. לדעתי (לדעתי בלבד) מחבר חכם מוסתר-הפתרון אצל הנגר. אבל איפה העיצוב? מוצר דומה בצורתו לחלת דבש? ישנם הרבה כאלה בשוק. נראה לי כי כדאי להתחיל בתרשים ראשוני. ביי תלתן

תלתן3

New member
כוונתי

מצ"ב תרשים ראשוני להמחשת כוונתי שימי לב איזה פוטנציאל יש בזה שוב תרשים ראשוני להמחשה. בברכה תלתן

mich

New member
זה מקסים

אבל נכון לעכשיו היכולות שלי מאפשרות לי לבנות משהו הרבה יותר בסיסי
מיכל

תלתן3

New member
יכולות?

תראי מיכל היקרה, אולי יש לך בעיה מבחינה טכנית"איך לייצר" אבל החשוב ביותר הרעיון (קונספט) שאר הבעיות הן לאנשי מקצוע- שיבצעו מה שאת חושבת(מעצבת) בהצלחה תלתן

למעלה