המלצות לאלבומים

שמונט

New member
המלצות לאלבומים

מישו יכול להמליץ לי על אלבומים של קינג קרימסון ופינק פלויד? בקינג קרימסון יש לי כבר את red in the court in the wake of poseidon ובפינק פלויד יש לי את animals atom heart mother dark side of the moon the division bell the final cut meddle obscured by clouds pulse the wall wish you were here

FunkyMonk

New member
אמממ לא חסר לך הרבה של הפלויד

אבל בעקרון לא יזיקו הפסיכדליים - The Piper at the Gates of Dawn, Saucerful of Secrets ו-Relics שהוא מעין אלבום סינגלים נחמד מאד.

FunkyMonk

New member
אה וכמובן קרימסון -

Islands Lizard Lark's Tongues in Aspic Starless and Bible Black בשביל להשלים את תקופת שנות השבעים.

מורנא007

New member
כן

קינג קרימזון: די מתבקשים, הן לאור תוצאות הפרוגויזיון והן מטעמים אומנותיים, האלבומים Lizard ו- Larks' Tongues in Aspic בשני האלבומים ישנם קטעים שהם מהקלאסיקה של הפרוג. פריפ מצליח להחדיר אווירה רועמת ומלנכולית ב- Larks' Tongues in Aspic וקסמי הקירקס ב- Lizard שמתבטאים באוסף צלילים מרשים ממש בהתחלת האלבום. פינק פלויד: לאור האוסף הדי נכבד שיש לך, בעצם אתה שואל אם לקנות את More, ואת אומאגומא. קח בחשבון ששניהם אלבומים מצויינים, אבל לא רוק מתקדם. More הוא אלבום פסיכדלי, אחד הטובים של פינק פלויד. אומאגומא הוא אלבום יותר ניסיוני, שקטעים די גדולים ממנו הם קשים להתחברות, גם לאחר שמיעות רבות של האלבום. לגבי האלבום עם הציור של המיטות, שיצא אחרי שוואטרס הועזב/פרש, יש שם כמה קטעים נחמדים שנותנים "אווירה פינק פלוידית" וגילמור עדיין "יהלום" של גיטריסט, אבל זאת להקה שלדעתי מיצאה את עצמה כפי שאפשר להווכח גם ב-division bell. הקיצר למי שקצר בכסף, יש אלבומים אחרים של להקות אחרות שהם לא פחות טובים.

למעלה