המלצות כפערות

המלצות כפערות

אחותי באה לארץ ואני חייבת ספרים דחוף בבקשה תכתבו את כל הספרים הטובים [בעיקר מתח, אבל בלי הרלן קובן, קראתי הכל] טנקיו

אממ אז ככה

- ג'וזף פיינדר - פרנויה פשוט מצוין, גם המנכ"ל ורצח בעיניים לא רעים בכלל - "אנשי הקש" של מייקל מרשל טוב, ההמשכים פחות לדעתי - אורי אדלמן - כולם, שעות מתות אמנם לא קראתי אבל אמור להיות הכי טוב שלו, גם משוואה עם נעלם, בסימן ונוס והזה עם הקונצ'רטו מש טובים. - דן בראון - לדעתי הטוב ביותר הוא "מלאכים ושדים", כמובן שגם צופן דה וינצ'י מצוין, יש לו עוד שניים שנופלים מהם אבל גם הם חביבים ומעבירים זמן - "נקודת ההונאה" ומשהו בסגנון "שם צופן מבצר דיגיטלי". - ג'ון גרישם - כמעט הכל, האמת... פשוט ספרים מעולים. אני אהבתי את הפירמה, משחק המושבעים (גם הסרט מעולה) והתא. זה מה שאני זוכר כרגע מהראש...

תמיר1991

New member
למה אתה קורא את כל הזבל ה"ספרותי"

הזה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כאילו שעדיף "רקוויאם גרמני"

או "לאומים ולאומיות" או כל אחד מהשיעמומונים שאתה קורא.

תמיר1991

New member
בטח שעדיף../images/Emo99.gif

זה לא שיעמומונים
לפחות זו ספרות! כלומר היסטוריה שמתחפשת לספרות, אבל בספרי המתח האלה גם התחפושת לספרות לא עובדת. למה הם לא התחילו וסיימו בתור סדרות וזהו? תמיר.

תמיר1991

New member
מי לכל הרוחות נכנס לי מהניקניים

בזמן שהייתי בשיעור ערבית?
תמיר.

dragonit12

New member
שעות מתות זה ספר מעולה!

וכל הספרים שלו טובים:) יש לי אותם בבית הפירמה יפה! וכנ"ל כל הספרים של ג'ון גרישם ספרים מעולים וחובה!

shula 1 6

New member
-

צלה של הרוח-ספר מתח,אחד הטובים.. ג'ון גרישם-הלקוח אם את לא רוצה ספרים של קובן..אז אין לי עוד ספרי מתח שעולים לי בראש

2nd me

New member
צלה של הרוח ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

(אגב, של קרלוס רואיס סאפון) הוא מדהים.

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif כל כך ../images/Emo45.gif!!

קראתי את כולו בטיסה (אני בולעת ספרים). זה כל כך מעניין, כל כך נכון ואמיתי.. והסוף קצת גרם לי לבכות

הוא כ"כ לא מקורי

שהוא לא טרח להמציא שני שמות חיבה אז אני לא מזדהה איתך, כי אינלי משוג על איזה פילי את מדברת:p

Snow fairy

New member
על מה אתן מדברות?O_O

זה ספר חולה לחלוטין>: כאילו, יש שם הרבה פסיכולוגיה בגרוש ותיאורים מעמיקים שלא בטוח עד כמה בא לי לשמוע אותם, אבל בהחלט לא יותר מזה.

למעלה