המלצות חמות....

raphaelgav

New member
המלצות חמות....

יש לי אחלה סייב במנגר, אני אספר עליו פעם אחרת, בינתיים כמה שחקנים ענקיים שאני לא בטוח שכולם מכירים אותם. jan lastuvka שוער צכי משחטיור, ענק!!!!!!!! daniel לפי דעתי הוא נהיה שחקן הכנף הימני הכי טוב במשחק, מתחיל בסביליה mokohana- כולם מכירים אבל שווה עוד איזכור, כבש אצלי 54 שערים בעונה, והוא לא סקורר אפילו... christian daniel ladesma- קשר הגנתי ענק, מתחיל בלצה. stipe pletikosa עוד שוער, נחשו מאיפה? נכון, שחטיור...קבוצת שוערים. philipp lahm גרמניה היו מתים לשחקן כמוהו במציאות, קשר, מביירן. vincent kompany- לפי דעתי הקשר ההגנתי אולי הכי טוב במשחק, בלגי, מאינטר.

JoHnYmYsTeR

New member
וואלה...

יאן לאסטובקה מעולה.ואם כבר שחטיור,יש שם מגן בשם תומאס הובשמן או משהו כזה שהוא מעולה,וקשר ברזילאי מצוין,מאטוזלם. אמרת שמוקואנה הוא לא סקורר,אבל הוא כבש 54 שערים? פיליפ להאם..יש אחד כזה במציאות,חתם לאחרונה עד 2009 בבאיירן..דור העתיד של ההגנה הגרמנית. קומפני מתחיל באנדרלכט.. שחקן מעולה..

JoHnYmYsTeR

New member
אם כבר שוערים...

Silvio Proto מאיזו קבוצה בבלגיה,שוער ענק גם במציאות חתם לאחרונה באנדרלכט לאחר שארסנל ומנצ'סטר התעניינו בו גם.

sok777

New member
hildebrand נדמה לי משטוטגרט

שוער סוס. ריינה סוס ב-TCM, ב-FM הוא היה אצלי אפס. לאו פרנקו טוב. ליהאמן מלך. וכמובן שגם קסיאס ובופון...

למעלה