המלצות ורעיונות

gvn2fly

New member
המלצות ורעיונות

שלום! שרשרו לי שמות וקישורים לחדרי חזרות/אולפנים מומלצים, עדיף מקומות ותיקים, עם נסיון עם הציוד ו/או סאונדמן מנוסה. ספרו לי איפה היה לכם נעים לנגן/ להקליט, ספרו לי איפה יצא לא יקר (חשוב להגיע קודם כל למקום טוב עם תוצאה טובה, אבל גם חשוב להיות ריאליים עם המחיר...) בקיצור, זה יכול להיות רעיון נחמד לרכז למען כולנו רשימה של חדרי חזרות מומלצים ואולפני הקלטות מומלצים. הרווח יהיה של כולנו. תשדלו לתת כמה שיותר מידע על כל מקום שאתם ממליצים עליו! מלחמה נעימה. gvn2fly

iliG

New member
חדרים

הרשימה לא מלאה אבל יש בה המון - http://www.musicians.co.il/m/rooms.asp חדרי חזרות שיש בהם אוירה , ציוד וטכנאי(או בעל מקום) שעושים את העבודה. 1.אמביינס - ר"ג - 03-6132142 - מחיר סביר - נוח להרכבים עד 5 אנשים. 2.כאוס - ת"א - 03-6873382 - מחיר סביר - יש חדר קטן (שאני לא אוהב) וחדר גדול מאוד עם ציוד טוב שאפשר לפתוח בו ווליום. 3.הכרובית - ת"א - 053-767322 - מחיר סביר - חדר חמוד מאוד ונמוך , עד 6 אנשים. 4.טופ-גיין - ת"א - 03-6392696 - מחיר סביר - אחלה חדר עם אנשים טובים שמתפעלים אותו. 5.טייק-1 - ת"א - 051-745270 - מחיר סביר - חדר גדול עם ציוד טוב ופסנתר. 6.גרוב - הוד השרון - 09-7412358 - החדר הגדול מבין השניים מתאים להרכבים עד 5 אנשים , מחיר סביר ואחלה אוירה. עוד נקודה חשובה , בכל חדרי החזרות שציינתי מותר לעשן ........

ה-Groove בהוד-השרון

עוד לא יצא לי להיות בו אבל שמעתי הרבה המלצות על המקום, נמצא בדרך מצומת כפ"ס להוד-השרון.

gvn2fly

New member
אם אני לא טועה

הייתי בעבר בחדר של Groove והיתה באמת חויה נחמדה. תמשיכו לשרשר מקומות טובים ואל תחששו לציין מחירים. אני משוכנע שיש מקומות שהיו שמחים להציע לנו מחירים טובים וגם לקבל פירסום טוב בפורום הנכון. gvn2fly

iliG

New member
חדר חדש בתל-אביב - מחיר הכרות

(לא הייתי בו , לא יודע איך הוא , זה מה שקיבלתי במייל) רטרוק נפתח חדר חזרות חדש בתל אביב החדר גדול ומרווח מגברי מנורות מהסיקסטיז הקלטות ארבעים וחמישה שח לשעה בלבד 051-507959

יש את השברולט בחולון

חדר לא ברמה מי יודע מה, 2 מגברי מנורות בס גדולים והגברה לא רעה. 40 ש"ח לשעה.

as far as I'm concerned

הלייבו בכפר סבא זה החדר הכי ברמה שיש. גם הבעלים אחלה, גם הציוד טוב, והחדר עצמו עצום בגודלו. יש מקום לעשרים נגנים שם, אם רוצים.

Mother Man

New member
החדר של סבתא!

חדר מטורף, שקיים כולה כמה חודשים ובואנא הביקוש לחדר הזה פשוט מדהים, אם מישו מצליח לקבוע שם חזרה אז הוא ממש שיחק אותה, ציוד על רמה עם אנשי סאונד מקצוענים שיודעים מה שהם עושים, ואוירה כיפית! נמצא בדרום ת"א באזור של הבארבי וכו'.

למעלה