המלצות בנושא Pink Floyd

מחשב זר

New member
המלצות בנושא Pink Floyd

הי לכולם זו הפעם הראשונה שלי בפורום הזה. אין לי הרבה דיסקים בבית (מעט מאוד) ולא מזמן כאשר עברתי עליהם מצאתי את הדיסק wish you were here של פינק פלויד. לא הכרתי אותו (אני היחידה שקונה דיסקים בבית אז אני מכירה את הכל כמעט) וכן התחלתי לשמוע מאוד אהבתי, הסתבר שאמא שלי קנתה את זה לאבא שלי כאשר קנו את המערכת סטריאו (הייתי מאוד קטנה אז). ולנקודה... אני רוצה המלצות על שירים טובים של הפינק פלויד כאלו בסגנון של shine on you crazy diamond ו- wish you were here. בתודה מראש לכולם

לפי בקשתך

ברוכה הבאה למועדון, כולנו בזמן זה או אחר נחשפנו לפינק פלויד בדרך זו או אחרת. לדעתי פתחת באחד האלבומים הכי טובים שלהם, וזה תמיד חשוב שתהיה התחלה טובה כדי "להתאהב" במקום להתאכזב. אישית, אני גם מאוד אוהבת את האלבום האגדי שלהם, והוא כניראה הכי מוכר שלהם the wall, אומנם הוא לא פסגת היצירה שלהם, רוב השירים בהחלט חזקים. שני שירים אחרים שאני מאוד ממליצה עליהם הם: hey you mother - שיר אקוסטי שאהבתי בגלל התוכן שלו יותר מאשר המנגינה. תהני!

ThePiper

New member
אההה

הסרט קפץ ככה לכולם? בכל אופן לא משנה כמה הצלחה הייתה לו meddle תמיד ישאר האלבום האהוב עליי של פינק פלויד.

ThePiper

New member
אופס

עוד פעם עניתי במקום הלא נכון.... אני אישית נורא אוהבת את האלבום meddle אבל אם את מחפשת משהו בסגנון קליל אז obscured by clouds יהיה מצויין עבורך.

מה אתם חושבים שאתם עושים

איזו מן המלצה מוזרה זאת לאדם שלא מכיר את פינק פלויד לשמוע את אובסקיורד ביי קלאודס או את מדל?! מדובר באלבומי פינק פלויד למתקדמים. בתור התחלה כדאי לשמוע את ה-אלבום של פינק פלויד, dark side of the moon.

התעייפנו

מלדבר פה על פינק פלויד... אפילו אני. אני מציע לך ללכת לפורום פינק פלויד, שם ישמחו לענות לכל השאלות שלך.

ThePiper

New member
סליחה.. תהרגו אותי

פשוט ראיתי בזה מובן מאליו שהיא מכירה את הצד האפל של הירח :(

למעלה