המלצות בדיסני

snirf

Active member
מנגנון החיפוש בדיסני פשוט גרוע, מקווה שהם מודעים לכך ועובדים על שיפורו...
כך למשל אם אני רוצה לחפש סדרות בספרדית- אין דרך למצוא (בניגוד לנטפליקס). החיפוש הוא רק לפי ידע של שם סדרה...|תוהה|
אפילו כשסתם מדפדפים ב"סדרות דרמה"- לא כולן מוצגות (נגיד "אור קטן" שרציתי לראות, אילולא הייתי קורא עליה ברשת- לא הייתי מודע לקיומה בדיסני).
כך יוצא שהרבה סדרות שקיימות- לבטח מתפספסות...

אשמח להמלצות לסדרות טובות/מוצלחות הקיימות בדיסני, לא מארוול/גיבורי על וכאלה...
תודה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מנגנון החיפוש בדיסני פשוט גרוע, מקווה שהם מודעים לכך ועובדים על שיפורו...
כך למשל אם אני רוצה לחפש סדרות בספרדית- אין דרך למצוא (בניגוד לנטפליקס). החיפוש הוא רק לפי ידע של שם סדרה...|תוהה|
אפילו כשסתם מדפדפים ב"סדרות דרמה"- לא כולן מוצגות (נגיד "אור קטן" שרציתי לראות, אילולא הייתי קורא עליה ברשת- לא הייתי מודע לקיומה בדיסני).
כך יוצא שהרבה סדרות שקיימות- לבטח מתפספסות...
כן, מנגנון החיפוש הרבה פחות טוב משל נטפליקס.
אם כי אני לא נראה לי שגם זה של אמזון הוא טוב יותר.
בכל מקרה זה הרבה יורת טוב ממה שיש לאפל. בה אני אפילו לא הצלחתי למצוא מקום שבו יש את הסדרות שאני בתהליך צפייה שלהן. כלומר אם אני מפסיק סדרה ויוצא ואז חוזר לשירות אז אני צריך למצוא את התוכנית שצפיתי בה.

אופציה יחסית טובה בשביל לחפש תוכן תואם בדיסני הוא ללכת לכותר שאתה מכיר ואוהב ואז ללכת ל"תוכן דומה".
אשמח להמלצות לסדרות טובות/מוצלחות הקיימות בדיסני, לא מארוול/גיבורי על וכאלה...
תודה
כלבי השמורה, בית הספר היסודי אבוט, Justified, הפכים סולארים, ברוכים הבאים לרקסהם, פילדלפיה זורחת, באפי ואנג'ל כמובן

LeAnnDyIan

Well-known member
בכל מקרה זה הרבה יורת טוב ממה שיש לאפל. בה אני אפילו לא הצלחתי למצוא מקום שבו יש את הסדרות שאני בתהליך צפייה שלהן. כלומר אם אני מפסיק סדרה ויוצא ואז חוזר לשירות אז אני צריך למצוא את התוכנית שצפיתי בה.
דרך איפה אתה צופה?
נשמע לי מוזר כי לי זה תמיד מראה את כל הסדרות/סרטים שעצרתי באמצע. או את הפרק שעצרתי בו.
IMG_0015.png

אוסווין

Active member
בדיוק כתבתי על זה בשרשור תמיכה או בשרשור דיוני סדרות לא זוכר כבר חחח
שההיצע בידסני פלוס מפתיע אותי לרעה. זה באמת מרגיש שהקטגוריות נגמרות מהר מידי. אז אתם אומרים לי שזה פשוט לא מציג את הכל? אם כך אז זה מציג ממש שבריר ממה שבאמת יש שם! בעיה.

Lhuna3

Well-known member
בדיוק כתבתי על זה בשרשור תמיכה או בשרשור דיוני סדרות לא זוכר כבר חחח
שההיצע בידסני פלוס מפתיע אותי לרעה. זה באמת מרגיש שהקטגוריות נגמרות מהר מידי. אז אתם אומרים לי שזה פשוט לא מציג את הכל? אם כך אז זה מציג ממש שבריר ממה שבאמת יש שם! בעיה.
אני גם חשבתי שזה מציג הכל! וואי אם יש דברים שאי אפשר להגיע אליהם בלי חיפוש ספציפי אז זה ממש דפוק! |פנים|

למעלה