המלצות. בבקשה

yoavsc

New member
המלצות. בבקשה

תמליצו לי בבקשה על דיסקים, רוק קלאסי/מתקדם/כבד, לא מטאל. תודה.

epitaph

New member
אנחנו לא יודעים מה יש לך כבר...

לפחות תוכל לומר דיסקים של איזה להקות כבר יש לך?

yoavsc

New member
אוקי

led zeppelin - 1,2,4 pink floyd - the wall king crimson - in the court queen- greatest hits 1&2 eric clapton - unplugged, time pieces ועוד מלא דברים שלא קשורים לעניין

epitaph

New member
אוקי...

אז ההמלצות שלי יהיו בתחום הרוק המתקדם: Camel - The snow goose King Crimson - Lizard Red אומרים שכול הדיסקים הראשונים של קינג קרימזון מצויינים,לי לצערי לא יצא להקשיב לכולם. Jethro Tull - Aqualung Genesis - Selling England by the Pound Foxtrot

רוברטוס

New member
המלצות פינק פלודיות

"דה פייפר אט דה גייטס אוף דואן"-אלבומם הראשון ולדעתי פסגת עבודתם. "וויש יו וור היר", "דראק סייד אוף דה מון" הם עוד שני אלבומי מופת של הלהקה שהם חובה בכל בית. ועוד המלצה-הסלף טייטלד של הדורז.

untitled

New member
דעה נוספת

אני לא חושב שפיפר הוא פסגת עבודתם דיסק נחמד, אבל לדעתי לא השיא, הם הגיעו להרבה יותר. לדעתי אני ממליץ על (כמו רוברטוס) wish you were here פשוט דיסק חובה. כנ"ל לגבי הצד האפל. ואני אישית גם מאד אהבתי את meddle

Nanook

New member
בכלל אשפר גם להוסיף את

ANIMAL וגם את ATOM HEART MOTHER ששתיהם מעולים.

לא שכחת משהו?

איזה דיסק שהוא (לדעתי) הדיסק הכי טוב שיצא להם?????? in the court of the crimson king

Vlad Drac

New member
הוא אמר שיש לו אותו

מה גם שלדעתי גם red וגם larks´ tongues יותר טובים.

אתה יכול גם לנסות את

Yes - Close to the edge Deep Purple - Self Titled (אם אני לא טועה) Emerson Lake and Palmer - Pictures on an exhibition Taraqs תאמת זה כל מה שעלה לי לראש כרגע שאפיטאפ לא רשם כבר אתה יכול גם לנסות להקות כמו Dream Theater, Gentle Giant, Renissance וFrank Zappa

Nanook

New member
באי אל פי

יש את BRAIN SALAD SURGERY שהוא גם מאוד מעולה. גם אפשר להוסיף לרשימה את LIQUID TENSION EXPERMINT

Mobius

New member
טוב...

משהו שלא רואים פה הרבה - אבל בכל זאת - ז´אן מישל ז´אר - אוקסיג´ן - רוק מתקדם אלקטרוני משובח (לא - זה לא טרנס), הושפע מאודיסאה בחלל 2001, (והשפיע בתורו על 3001) ממש יפה... ואם כבר אלקטרוני - אז גם אלבדו 0.38 של ונגליס - יש שם כמה קטעים שאתה בטח מכיר (פולסטר).

למעלה