המלצות בבקשה

גלייהו

New member
המלצות בבקשה

אנחנו מנסים כבר שנה וחצי להכנס להריון ללא הצלחה. לפני 3 חודשים עשיתי ניתוח להוצאת פוליפ שהתנחל לו ברחם. אני כבר די מיואשת, ההריון נראה לי כדבר בלתי ניתן להשגה. אני די בדאון כי קיבלתי מחזור שוב החודש. נמאס קצת האמת. רציתי לדעת אם מישהי יכולה להמליץ לי על רופא שממש מומחה ומבין בפוריות. נמאס לי ללכת לרופאים "בינוניים" ולא אלאה אתכן בסיפוריי כרגע אבל יש רבים בתחום לצערי. שמעתי על מרפאת הפוריות בר"ג שיש שם רופאים מומחים, מישהי מכירה/יודעת? כמו כן נתנו לי שם של פרופ' רונאל, האם מישהי מכירה אותו? האם הוא אכן מומלץ? אז אשמח אם תוכלנה לעזור לי בהמלצות על רופאים, גם אחרים יתקבלו בברכה. אני מאזור המרכז, אגב. אני ממש ממש מודה לכן מראש. שיהיה יום טוב לכולנו.

טוט

New member
עאת צריכה להגיע לגניקולוג שמתמחה

בפוריות. תשאלי בקופת החולים שלך על כך. במרפאות לבריאות האישה, יש רופאים כאלה, ובר"ג, יש מרכז כזה - "רמת מרפא", אולי התכוונת אליו. באשר להמלצות על רופאים, הסתכלי במסך למעלה, תראי כיתוב "לוחות", הקליקי שם ותקבלי רשימת המלצות וגם אי-המלצות על רופאים. בהצלחה וכל טוב!

kasa

New member
פרופ' רונאל מומלץ מאוד !

מנהל יחידת IVF באסף הרופא. אולי לא אחד שילטף את ראשך, אבל אומרים שהוא מאוד מקצועי, יסודי, וקפדן. בהחלט מומלץ מאוד.

לרופא טוב צריך גם סבלנות

לכל דבר יש מחיר .... ישנם רופאים מצויינים אבל תדעי שלמרות היותם כך - הם לא תמיד נחמדים או זמינים.... אני עדיין לא פגשתי את האחד "המנצח" שהוא גם טוב וגם נחמד וגם זמין. ועם ההסתייגות הזו אוכל להמליץ לך על פרופ' דור - מנהל מח' IVF בתל השומר (מצויין מבחינה מיקצועית, ברוב המיקרים נחמד ,אבל לא זמין, $$$)

פרופ' רון-אל

הוא פשוט מלאך -מזיז ענינים כמו שצריך,מאוד עדין,רגיש והכי נחמד בעולם והוא גם תמיד זוכר אותך ובמה את עובדת... אולי כי הגענו אליו פרטי לא יודעת אבל כשאני נמצאת לידו אני מרגישה שיש על מי לסמוך. ובכלל המחלקה באסף הרופא פשוט מדהימה מין הרגשה ביתית משפחתית כזאת. הקליניקה הפרטית של רון-אל נמצאת ביהוד ואם תרצי אתן לך את המספר. ושכחתי להוסיף שהוא תמיד אבל תמיד זמין גם אם הוא לא בארץ הוא יתן לך את מס' הנייד שלו בחו"ל והוא גם יגיד לך שאת יכולה להתקשר אליו בכל שעה - אצלו אני חושבת שקבלתי את היחס הכי טוב שיכול להיות. בהצלחה מתוקה אור

אני יצאתי מאסף הרופא מזועזעת

השמועות מספרות שרון-אל מעולה-אבל אני מעולם לא ראיתי אותו באסף הרופא. יש באסף הרופא את ד"ר אריה רזיאל שהוא מקסים. אבל בחיים אל תיפלי לידיים של ד"ר שבח פרידלר. יש לו יחס מזלזל,הוא אנטיפט,אדם ממורמר,ועושה טובה שהוא מגיע בכלל לעבודה. חוצמיזה האחיות שם (שנתקלים בהן רק בשאיבה ובהחזרה-מגעילות). אני יצאתי מאסף הרופא בתחושה קשה של זלזול ושל "עוד פריט בפס הייצור".הם גם לא מוודאים את השם שלך לפני השאיבה (אני פשוט "סומכת" על זה שהרופא זכר אותי...) בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

bapi

New member
קודם כל - לא להתייאש../images/Emo70.gif

כן, זה קצת קשה כשכל חודש מחדש נופלים מתקווה לאכזבה
אבל את חייבת להאמין כי זה יגיע
ובטח שיותר מהר ממה שאת חושבת
לגבי המלצות
אני רק יכולה לומר שאני מאוד מרוצה מבלינסון
ואני חושבת שלא צריך להתחיל מרופא פרטי אפשר לנסות את הרפואה הציבורית ואם לא מרוצים אז לחפש במקום אחר...
ב-ה-צ-ל-ח-ה

גלייהו

New member
תודה רבה על התגובות ../images/Emo140.gif

ושאלה נוספת: מישהי שמעה/ממליצה על פרופ' זיידמן מרמת המרפא בר"ג? אני חושבת שאלך אליו בתור התחלה כי הבנתי שהוא מקבל חברי מכבי ואני חושבת שכדאי באמת לנסות למצות את הרפואה הציבורית תחילה ואח"כ לפנות לרפואה פרטית, אז אשמח לשמוע מכן. ותודה רבה לכולכן!

kasa

New member
בקשר לכל התגובות שקיבלת - אני רוצה

להגיד לך משהו. מאוד קשה להמליץ חד משמעית על רופא. כי כל מטופלת מחפשת משהו אחר, וגם לכל רופא יש קומוניקציה שונה עם מטופלות שונות. למרות שיש רופאים שאולי חושבים שהם אלוהים - רובם, עדיין, בשר ודם, כמוני וכמוך. וכמו שיש אנשים שלא מוצאים חן בעיני (ולא תמיד ברור לי למה), כך גם לפעמים לרופא מגיעה פציינטית שהוא לא ממש מצליח לתקשר איתה באפקטיביות, והיא מעוררת בו אנטגוניזם מסויים, למשל, ויש מטופלות שמעוררות בו אמפטיה וחום. זה קורה לכל בני האדם עלי אדמות, כך שבהחלט ייתכן מצב שרופא מסויים יהיה נהדר, אמפטי וסימפטי עבורך, ועבורי-לא, ולהיפך. אני, למשל, קיבלתי המלצה מעולה על רופא מסויים, ואני רוצה לומר לך שלגמרי יצאתי המומה מהאיש האנטיפת שישב מולי, והתייחס אליי כאל עוד אחת מהאוסף ולא כאל מקרה אינדווידואלי, ואפילו לא הביט בעיניי במשך כל השיחה, שלא לדבר על איזה חיוך .... לעומת זאת, לגבי רופא אחר שנאמר לי שהוא סופר מקצועי אך לגמרי לא נחמד, ואף קר ואנטיפת -יצאנו (גם אני וגם האיש) מוקסמים מאישיותו הלבבית והחביבה. כך שגם זה כנראה מאוד אינדווידואלי, ולכל אחת יש יחסים אחרים, אפילו עם אותו בנאדם. מעבר לעובדת שיש ימים רעים וימים יותר טובים, גם לרופאים... הכי טוב שתחפשי ותמצאי את זה שלך יהיה הכי טוב איתו ובמחיצתו.

גוליגל

New member
מסכימה במאה אחוז!

אפילו בעלי ואני יוצאים מאותה פגישה עם רושם שונה. אני מרגישה שהרופא קורקטי וקריר ופורמלי מדיי, ובעלי מרגיש שהרופא בדיוק כמו שצריך, נעים וחביב. (מסקנה - הרופא בסדר).

טוט

New member
מי לא שמעה עליו?!

על פרופ' זיידמן?! (והתשובה: מי שאין לה בעיות פוריות). הוא מהרופאים הטובים בארץ בתחום (המלצות את יכולה לקרוא ב"לוחות" במעלה העמוד), מנהל פורום פוריות ב"דוקטורס", ולפי כל העדויות איש חביב ביותר וסבלני.

גלייהו

New member
ככה נאמר לי כשהתקשרתי אליהם.

אני כבר קבעתי תור. אני אצרף לך את מספר הטלפון שלהם לכל מקרה: 03-6751515 בשלוחה 3. בהצלחה.

תותי225

New member
פרופס' זיידמן

טופלתי על ידו ברמת מרפא בזמנו-והיה קרן אור בפס הייצור שהיה שם. המשכתי פרטית איתו 6 טיפולי הפריות וכעת חושבת לעבור לפרו' משיח. אומנם הוא לא הצליח איתי (למרות שמתוך 6 הפריות היו לי 3 הריונות שלא המשיכו ואחד כימי) אני חושבת שהוא מקצועי מאוד והכי חשוב-חושב עלינו כמטופלות-הוא לא ממהר לבצע פעולות כואבות ומיותרות ומתחשב מאוד. לפני שנה אושפזתי עם הריון מחוץ לרחם והוא הגיע במיוחד לנתח אותי ללא תשלום והתעקש שלא "יחטטו" לי שם יותר מדיי כי סבלתי מכאבים והקל עליי את כל התהליך הנורא בביה"ח.בקיצור מלאך. בנוסף זמין תמיד-דבר שחשוב מאוד בכל התהליך. בניגוד לרופאים אחרים לא לוקח כסף על כל פעולה (שאיבה/החזרה) . בהצלחה לכולן. תותי

מצטרפת להמלצה על רון אל

אני מטופלת שלו כבר כמעט שנה.. 3 מחזורים עם שיפור לעומת 3 המחזורים הקודמים ( בביח אחר). הוא אנושי,אופטימי ותמיד נותן תחושה שיעשה הכל בשביל להצליח אתנו. לדוגמא:לאחר שאיבה ביום חמישי הוא הודיע לנו שביום שישי יגיעו גם בערב כדי לבדוק הפריות...(יש אתנו בעיה)... תארי לעצמך! חוצמזה מבחינת מקצועיות אני לא מכירה הרבה אבל כיו"ר האגודה לחקר הפוריות יש לו הכי הרבה ידע ,לדעתי. בהצלחה.

למעלה