המלצות...בבקשה!!!

• פותח הנושא lia4d
  • פורסם בתאריך

lia4d

New member
המלצות...בבקשה!!!

מישהו יכול להמליץ לי על דיסק טוב של אריק קלפטון?????

country joe

New member
למה דיסק?

דיסק זה המדיה, כמו תקליט, קלטת, מינידיסק או אמפי3. המילה היא אלבום. ולעניין - עזבי את קריירת הסולו שלו (מזל שלניב' אין את הכתובת שלי
). לכי על ההרכבים שבהם היה שותף: cream - disraeli gears yardbirds (טוב האמת אני מעדיף אותם עם בק ופייג') blind faith eric clapton & the bluesbreakers

וגם דרק והדומינוס

המלצות ליצרות היותר היותר טובות בהם מעורות קלפטון (אוצם הזכיר ג'ו, אפשר למצוא במדור המאמרים של הפורום. ואני מסכים שיצרות הסולו של קלאפטון ממש לא שוות לאלבומים בהם היה מעורב בצעירות עת היה מנהיגן של כמה מהלקות הכי טובות בסביבה (ובקשר ליארדבירדס, אני חושב שגם קלפטון היה מסכים איתך).

SickAgain

New member
האלבום הכי טוב של קלפטון ../images/Emo66.gif

אני לא יודע מה איתכם..אני פשוט מת על ה "אנפלאגד" שלו והאוסף השירים הזה מדהים...במיוחד הקאברים לרוברט ג'ונסון המנוח. וכמו שכולם הזכירו..כל ההרכבים שלו..האהובים עליי ביותר הם: Clapton&Blues Bereakers Fresh Cream והאלבום הכי טוב (או השיא של היצירה שלו לפי דעתי) זה ללא ספק: Wheels Of Fire /Cream במיוחד אלבום ההופעה ובמיוחד במיוחד, Spunfull שם קלפטון בשיא שיאיו אבל, אולי זה רק הטעם שלי...

טוב הגיע הזמן שאני אגיד את זה

כולם יודעים שאני מת על קלפטון, שבעיני הוא אלוהי הגיטרה האחד והיחיד, אבל. אני לא סובל את האנפלגד שלו לא יודע, ניסתי, הקשבתי, ראיתי, צפיתי, האזנתי, הסתכלתי, שמעתי ועדיין אני לא סובל את האנפלגד. האיש עדיין יודע לנגן גיטרה, השירים (רובם) עדיין טובים כמו לפני עשרים ושלושים שנה, הקול (כן הקול) עדיין מרגש כמו פעם, אבל הסך הכל פשוט לא עשה לי את זה. אני חושב שזה בגלל שבעיני אריק קלפטון הוא בשיאו כשהוא "פלגד" כמו בכל אחד מאלבומי ההופעה המצוינים שלו (כמו למשל just one night המעולה) ולא "אנפלגד" כמו כאן, ואולי סתם מפני שהקישור בין אריק קלפטון ל MTV נראה לי כמו כפירה בעיקר (אמרנו אלוהים). ולא אמרתי מילה אחת על השיר המעצבן על הילד שלו.

LadyG

New member
לא יכולתי להגיד זאת טוב יותר

מסכימה עם כל מילה.

אנפלגד? זה מגעיל אותי...

האלבום המחורבן הזה מצטרף לשורה של אלבומים אחרים, שהופקו למען הטלוויזיה בגירסת - "אין לנו כסף לסאונד, אז בואו תעלו עם גיטרה ותנו את הגרסא הכי מסריחה ללהיטים המלוקקים שלכם"... כמה וכמה אגדות רוק אהובות עברו בנקודת השפל של חייהם שם: בוב דילן בהופעה ב-MTV הנשרים - hell freezes over (בלהיט הקאמבק ההיסטרי - "למה חזרנו, לעזאזל???") נירוונה - unplugged (סמל של ממש בתחום החרבוש...) אחד אלוהינו, שבו אנו דנים... אלטון ג'ון מתבזה בהופעה (יכול להיות שהיה לזה שם אחר במקור:):):) ניל יאנג באלבומו - "תראו, לא נשאר לי שיער, ועכשיו אני מוכר גם את אמא שלי, ואת שארית הכבוד העצמי שלי עבור לירה וחצי"... והרשימה מתארכת. נ.ב. הודעה לקורא שימיו ספורים - ועונה לשם גרימבל: אתה מוקף. צא בידיים מורמות.

ThE RhythM

New member
הולדןן!!

אני רואה שיש בך הרבה אגרסיות שרוצות לפרוץ החוצה :) אבלל...למה להעליב ככה את האנפלגד של נירוונה! במיוחד שהוא נחשב לאחד האלבומים הטובים שיצאו בעשור האחרון. (אוקיי אוקיי הניבלונגים! אני לא מדבר יותר על נירוונה:)

ThE RhythM

New member
לא לא לאאא

לא אמרתי שהוא אחד האלבומים הטובים שיצאו! דברי הוצאו מהקשרם! הוא אפילו בכלל לא בין האלבומים האהובים עלי, פשוט הוא נחשב למין עליוי שכזה, זה הכל

במקום שבעלי תשובה עומדים...

צדיקים גמורים אינם... אל תקשיב לכל מה שאומרים. תקשיב לבד: אם זה נראה כמו חרא, מריח כמו חיריה ונשמע כמו חרבון, אז זה פשוט - a piece of shit... אגרסיבי? אני???

SickAgain

New member
זה לא האלבום עצמו זה האימאג' שלו...

תרצו או לא תרצו, כמו שניבלוגים אמר זאת היטב, האנפלאגד של קלפטון שנוא כל כך בגלל עצם היותו מופק ע"י אם טי וי. מה לעשות גם אני חושב שאם טי בי=זבל. בחיים לא רואה את זה ולא מסוגל לשמוע משהו שקשור לזה.. אבל בין היתר האלבום הזה פשוט טוב. תשמעו את malted milk, walkin blues, old love, rolling and thumbling והסולו של רולינג וט'ומבלינג וכיו"ב ...והשיר על הבן דווקא ענק בעיניי...גם הגרסה של Lyla...טוב מה לאמר אלבום מצויין. זה שאריק גדול על חשמלית אנחנו יודעים ולא אמרתי שזה הקלפטון האולטימטיבי אבל זה אלבום טוב, אין מה לעשות...עם כל התיעוב של האם טי פיכס, חייבים להודות בזה.

noosh

New member
Slowhand

גיליתי אותו בבית (זה די נדיר לגלות אצלנו בבית כאלה דברים) ובהחלט אהבתי

למעלה