המלצות בבקשה

Grandmaster KC

New member
המלצות בבקשה

אני פונה עליכם בבקשה יש לי עוד כמה ימים מסכנים באינטרנט,עד ה-19 החודש. אני רוצה לנצל את הזמן ולהוריד וידאו קליפים טובים. מה שאני מחפש זה בסגנון Triumph של Wu-Tang Clan. משהו מושקע וברמה ולא הקליפים שכולם רואים עם הבנות שמנענות את התחת שלהם (לא שיש לי בעיה עם זה).בקיצור אני מחפש משהו Hardcore אז תודה מראש ואני יתגעגע אליכם

2PAC4EVER

New member
אמר טובים לא מדהימים

וגם ביקש סיגנון הארדקורי ד"א לא הבנתי מה אתה רוצה?????????? אמרתי שהוא מדהים????????? אני מבקש ממך לצטט אותי בהודעה הקודמת אומר מדהים... הבנת הקריאה 101 מה נהיה כאן?

Ambitionz

New member
נו זה היה הגזמה

הממממממממ טראיומף וante up.... המממממממ הבנת? :) תראה תראה גם אני יודע לעשות סימני שאלה: ??????????? :))

sceptic

New member
הוא אמר קליפים *טובים*

למשל beastie boys - sabotage the pharcyde - drop air - all i need puff daddy feat. busta rhymes & biggie - victory (בומבסטי אבל מצויין)peter gabriel - sledgehammer michael jackson - thriller prodigy - breathe foo fighters - walking after you foo fighters - big me smashing pumpkins - tonight, tonight missy elliot - supa dupa fly busta rhymes - woo ha busta rhymes - gimme some more

ראםJarasMan

New member
שיט- לא הלך לי הלינק השני, לא משנה

תוריד את הוידאו האחרון- זה קלי-פ-צצות

hermoni

New member
גאונות???

איפה? החמצתי איזה דקה בקליפ או משהו כזה?

sceptic

New member
כן.

בטח איבלדיק בדיוק כיבה את הטלוויזיה. :) סתם חרמוני, מת עליך נשמההה (וזה באמת קליפ סתמי ביותר, וגם שיר לא משהו)

hermoni

New member
חחחחחחחח

וואי כמה זמן לא נזכרתי בזה:) טוב להסתכל על העבר בחיוך ובקשר לקטע השני אתה מאוד צודק חוץ מהבית של פאפי:) נו סתם היה בצחוק:)

אוקי קבל

קליפ מושקע ברמה: Sway & Tech´s Wake Up Show Ft.Rza, Tech N9NE, Eminem... - The Anthem קליפ הארדקור קלאסי ומשובח: Method Man - Bring The Pain 2 קליפים גאוניים ומצחיקים(לטעמי) The Roots - What They Do The Roots - The Next Movement אממ..סתם כמה שבא לי להוסיף...
Necro - I Need Drugs חולני למדי
Smut Peddlers - Bottom Feeders עוד יותר חולני
טוב זה מה שעלה לי לראש.. תהנה

GISmo

New member
וו טאנג,דה לה וטרייב קול קווסט

יש עוד הרבה לא מהרשימה אבל אני לא ארחיב עכשיו

למעלה